2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Iyi aksamlar anneler
Bende 1,5 kilo almisim toplam.

Suan cok acim esimin isten gelmesini bekliyorum ,daha 2 saat var. Ben dayanamam yerim. Ac olunca migdem bulaniyor:26:

Benim eşim de geç geliyo, eve gelince yiyorum bi de akşama doğru yiyorum. Aynen, dayanamıyorum yoksa

Benim eşim de geç geliyo, eve gelince yiyorum bi de akşama doğru yiyorum. Aynen, dayanamıyorum yoksa

Bende az yiyorum gelmeden ama ondan sonrada kus kadar birsey yiyorum. Ama esiminde tek yemesini istemiyorum. Sadece ben gec saatde isten donunce yemistin suana kadar tek. Aliskanlik olsun istiyorum

Bende kabiz oldum :26: Doktor ilac yazdi,dogal ilac ama almadim daha. Hic sevmiyorum oyle seyler ama mecburum sanirsam. Cunku hic birsey ise yaramadi:26:

ben de üzülüyorum tek başına yiyince, aç olmasam bile bi iki lokma atıştırıyorum birlikte vakit geçirmek maksat
ilaçlar bende de fayda etmiyo ya, sevgili utkumuz'un tavsiyesini dinleyip eşimi aradım, mürdüm eriği kurusu alıcak gelirken, denicem hemen, inşallah faydası olur :26:

aynen benimde bulantı kusmam olmad ıştahımda açıldı bile çabuk acıkıyorum ama böyle anlamadım

sen kaçıncı haftandasın canım çatlama için daha erken değilmi çatlama başladımı sende..

doktorumda daha erken demişti ama görünce evet başlamış dedi,ilk gebeliğim hayatım.benim cildim normaldede çok kuru ama göbek bölgem o kadar kuruduki pul pul dökülüyo hatur hutur kaşınıyo,naparsam yapim nemlenmiyo,elimle yoklayınca çatlakları fark ediyorum artık malesef.kuzuma değer ya bende doğumdan sonra estetük yaptırırım

evet canım her gittiğimde bebeğin gelişimi ii dio doktor.bünye demekki:)

ayzaaann ben çatlmadım bünyeden sanırsam... vazelinleniyorum banyodan sonra... birde su bol bol.ama çatlayacağı varsa çatlıyormuş....

ya kimsede yok ki bende park beşiktense bu beşiklerden mi alsam diyordum ki akıl verecek olan kimsecikler kalmamış ... fikri olan var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…