- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.121
Ben de hiç kilo almadım, hamile kaldığımdaki kilomla aynıyım, sorun mu var acaba bende :26:
Iyi aksamlar anneler
Bende 1,5 kilo almisim toplam.
Suan cok acim esimin isten gelmesini bekliyorum ,daha 2 saat var. Ben dayanamam yerim. Ac olunca migdem bulaniyor:26:
canım aktarlarda felan oluyor,mürdüm eriği kurusu satılıyor,kaynat eriği ye,suyunu da iç mutlaka,çok faydası oluyor.
Benim eşim de geç geliyo, eve gelince yiyorum bi de akşama doğru yiyorum. Aynen, dayanamıyorum yoksa
Bende az yiyorum gelmeden ama ondan sonrada kus kadar birsey yiyorum. Ama esiminde tek yemesini istemiyorum. Sadece ben gec saatde isten donunce yemistin suana kadar tek. Aliskanlik olsun istiyorum
Bende kabiz oldum :26: Doktor ilac yazdi,dogal ilac ama almadim daha. Hic sevmiyorum oyle seyler ama mecburum sanirsam. Cunku hic birsey ise yaramadi:26:
Keske bende yazdiklarinizi bula bilsem ya hemen..
Bulamayanlara baska tavsiyeniz varmi?
aaa çatladınmı cnmm daha erken değilmi yaa yoksa 2. gebeliğin diyemi öle dedin
walla cnmm bnde 18. haftamdayım we toplam 6 kilo aldım dr kızıyo ama napiim bulantım fln olmadı hiç iştahımda kapanmadı seninki daha ii sanırım sen bebğini beslicek şeyleri yede gerisi önemli değil o beslensin yeterki
hergün 1 yumurta 2 bardak süt peynir akşamları sebze baklagil meyve....
sen kaçıncı haftandasın canım çatlama için daha erken değilmi çatlama başladımı sende..
aaa çatladınmı cnmm daha erken değilmi yaa yoksa 2. gebeliğin diyemi öle dedin
walla cnmm bnde 18. haftamdayım we toplam 6 kilo aldım dr kızıyo ama napiim bulantım fln olmadı hiç iştahımda kapanmadı seninki daha ii sanırım sen bebğini beslicek şeyleri yede gerisi önemli değil o beslensin yeterki
hergün 1 yumurta 2 bardak süt peynir akşamları sebze baklagil meyve....
ben de şimdiye kadar 5 kilo aldım. göbeğim çok çıkmadı ama. sadece kilo almış gibiyim. iştahım da yerinde. ne bulsam yiyorum. sanırım biraz dikkat etmem ve yürümem lazım. bence senin durumun daha iyi. bebek gelişiyorsa sorun yok. toplamda 6-7 kilo alıp doğum yapanlar var neticede. ama bebek oldukça sağlıklı oluyor. önemli olan onu beslemek.
selam kızlar bende geldim kimler var
aşkolsun kız beni adam yerine koymadınmı