2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Benim eşim de geç geliyo, eve gelince yiyorum bi de akşama doğru yiyorum. Aynen, dayanamıyorum yoksa :KK49:

Bende az yiyorum gelmeden ama ondan sonrada kus kadar birsey yiyorum. Ama esiminde tek yemesini istemiyorum. Sadece ben gec saatde isten donunce yemistin suana kadar tek. Aliskanlik olsun istiyorum :p

Bende kabiz oldum :26: Doktor ilac yazdi,dogal ilac ama almadim daha. Hic sevmiyorum oyle seyler ama mecburum sanirsam. Cunku hic birsey ise yaramadi:26:

Bende az yiyorum gelmeden ama ondan sonrada kus kadar birsey yiyorum. Ama esiminde tek yemesini istemiyorum. Sadece ben gec saatde isten donunce yemistin suana kadar tek. Aliskanlik olsun istiyorum :p

Bende kabiz oldum :26: Doktor ilac yazdi,dogal ilac ama almadim daha. Hic sevmiyorum oyle seyler ama mecburum sanirsam. Cunku hic birsey ise yaramadi:26:

ben de üzülüyorum tek başına yiyince, aç olmasam bile bi iki lokma atıştırıyorum birlikte vakit geçirmek maksat :KK16:
ilaçlar bende de fayda etmiyo ya, sevgili utkumuz'un tavsiyesini dinleyip eşimi aradım, mürdüm eriği kurusu alıcak gelirken, denicem hemen, inşallah faydası olur :26:

aaa çatladınmı cnmm daha erken değilmi yaa yoksa 2. gebeliğin diyemi öle dedin

walla cnmm bnde 18. haftamdayım we toplam 6 kilo aldım dr kızıyo ama napiim bulantım fln olmadı hiç iştahımda kapanmadı seninki daha ii sanırım sen bebğini beslicek şeyleri yede gerisi önemli değil o beslensin yeterki
hergün 1 yumurta 2 bardak süt peynir akşamları sebze baklagil meyve....

aynen benimde bulantı kusmam olmad ıştahımda açıldı bile çabuk acıkıyorum ama böyle anlamadım

sen kaçıncı haftandasın canım çatlama için daha erken değilmi çatlama başladımı sende..

aaa çatladınmı cnmm daha erken değilmi yaa yoksa 2. gebeliğin diyemi öle dedin

walla cnmm bnde 18. haftamdayım we toplam 6 kilo aldım dr kızıyo ama napiim bulantım fln olmadı hiç iştahımda kapanmadı seninki daha ii sanırım sen bebğini beslicek şeyleri yede gerisi önemli değil o beslensin yeterki
hergün 1 yumurta 2 bardak süt peynir akşamları sebze baklagil meyve....

doktorumda daha erken demişti ama görünce evet başlamış dedi,ilk gebeliğim hayatım.benim cildim normaldede çok kuru ama göbek bölgem o kadar kuruduki pul pul dökülüyo hatur hutur kaşınıyo,naparsam yapim nemlenmiyo,elimle yoklayınca çatlakları fark ediyorum artık malesef.kuzuma değer ya bende doğumdan sonra estetük yaptırırım:KK66:

ben de şimdiye kadar 5 kilo aldım. göbeğim çok çıkmadı ama. sadece kilo almış gibiyim. iştahım da yerinde. ne bulsam yiyorum. sanırım biraz dikkat etmem ve yürümem lazım. bence senin durumun daha iyi. bebek gelişiyorsa sorun yok. toplamda 6-7 kilo alıp doğum yapanlar var neticede. ama bebek oldukça sağlıklı oluyor. önemli olan onu beslemek.

evet canım her gittiğimde bebeğin gelişimi ii dio doktor.bünye demekki:)

ayzaaann ben çatlmadım bünyeden sanırsam... vazelinleniyorum banyodan sonra... birde su bol bol.ama çatlayacağı varsa çatlıyormuş....:KK52::KK52::KK52:

$vanily0002b.jpg $laraba0001b.jpg

ya kimsede yok ki bende park beşiktense bu beşiklerden mi alsam diyordum ki akıl verecek olan kimsecikler kalmamış ... fikri olan var mı?

Son düzenleme:
X