2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

aktardan yağ karışımı yaptırdım onu sürüyorum zaten canım

baktım ama o fiyata bulamadım nedense
en ucuzu 55tl

tüüh yaa kaçırdım ozmn geçen hafta 35 liraya düşmüştü eşime dedimde alalım diye zaman zaman düşüyo fiyatları hep takip etmek lazım

arkadaşlarbenim18.haftam hamile olduğumu öğrendiğimde kilom 60tı. hala aynı hiç kilo almadım normalmidir acaba karnımda çok az çıktı yani bilmeyen hamile olduğumu anlayamaz sizlerinde öylemi..

ben de şimdiye kadar 5 kilo aldım. göbeğim çok çıkmadı ama. sadece kilo almış gibiyim. iştahım da yerinde. ne bulsam yiyorum. sanırım biraz dikkat etmem ve yürümem lazım. bence senin durumun daha iyi. bebek gelişiyorsa sorun yok. toplamda 6-7 kilo alıp doğum yapanlar var neticede. ama bebek oldukça sağlıklı oluyor. önemli olan onu beslemek.

ütopya06 cnmm bnde baktım war halaa 33 liraya dur link yolliyim bakhttp://saglik-kozmetik.gittigidiyor.com/Vucut-Bakimi_Catlak-Onleyici-ve-Gidericiler_W0QQkatZZsjh
olmuştur işlhh

ütopya06 cnmm bnde baktım war halaa 33 liraya dur link yolliyim bakhttp://saglik-kozmetik.gittigidiyor.com/Vucut-Bakimi_Catlak-Onleyici-ve-Gidericiler_W0QQkatZZsjh
olmuştur işlhh
ha senin dediğin lieracmış
ben mustelaya bakmıştım canımsağol

herkese iyi akşamlar. ben artık eve gidiyorum. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...

ben de kaçıyorum
Allaha emanetsiniz yarın görüşürüz inşallah

iyi akşamlar kızlarr

tatlımmm sen sakın üzme canını..çok yakın bir arkadaşımada aynı şeyi söylemişti doktoru.ve kesin dedi.başka doktora falan gitti.bebeği doğdu 1,5 yaşına girdi maşallah canavar gibi.salak doktoru yanlış ölçüm yapmış...sen içini ferah tut..

ağzına sağlık canımm ALLAH kabul etsin

kızlar perşembe gecesi bende yasin okumak istiyorum
benide ekleyinnnn :)))

ferdacım çok teşekkür ederim cnm
verdiğin bilgiler için (liste hk)
en kısa zamanda elime kağıt kalem alıp
hepsini not edicem...

merhaba kızlarrrrrr :)
bnde buun saglık ocgına gıttım tetonoz asımı yaptılar doktor da bıde soylendı bugune kadr nıye kayt actrmadn dıeeee :)

ben de yasin okuyacam kızlar yarın için.benim sonuçlar yarına kalmış.bu gece benim için yasin olmasa da bi dua ederseniz çok sevinirim kızlar.şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum.

Kızlar ayıptır söylemesi kabız oldum ben, kıvranıyorum yani, kuru kayısı falan da yedim ama faydası olmuyo. Tavsiyelerinizi bekliyorum

Iyi aksamlar anneler
Bende 1,5 kilo almisim toplam.

Suan cok acim esimin isten gelmesini bekliyorum ,daha 2 saat var. Ben dayanamam yerim. Ac olunca migdem bulaniyor:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…