2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

günaydın canım. umarım sonuçların iyidir. ben elevit kullanmıyorum. bana gyne feron diye bi ilaç verdi. o bitince başlayacak snırım. benim kulllandığım ilaç mide bulantısı falan yapmıyor. günde bir defa alıyorum.

çanım o ilacı kullanıyorum zaten ben.bu gittiğim doktor ek olarak eleviti de yazmış

kızlar aradım hala raporlanmamış sonuç ya... öğleden sonra tekrar arayın dediler.Allahım,,neyse bunda da vardır bi hayır diyelim,geç olsun güç olmasın...

kızlar aradım hala raporlanmamış sonuç ya... öğleden sonra tekrar arayın dediler.Allahım,,neyse bunda da vardır bi hayır diyelim,geç olsun güç olmasın...

Allahın izniyle güzel haberi almamız 2-3 saat gecikecek

elevit 1 aydır kullanıyorum ben gece yatmadan önce alıp hemen uykuya geçiyorum öyle olunca mide bulantısı yapsa da uyuduğum için farketmiyorum

elevit 1 aydır kullanıyorum ben gece yatmadan önce alıp hemen uykuya geçiyorum öyle olunca mide bulantısı yapsa da uyuduğum için farketmiyorum

inşallah canım.ben uyumudan önce su bile içemiyorum midem çok fena oluyor akşam yemeğinden sonra.bu arada benim midem o kadar fena ki gece uyku arasında bile kalkıp kusabiliyorum aniden

inşallah canım.ben uyumudan önce su bile içemiyorum midem çok fena oluyor akşam yemeğinden sonra.bu arada benim midem o kadar fena ki gece uyku arasında bile kalkıp kusabiliyorum aniden

gerçi geçen bana da oldu 1 bardak süt + 1 bardak su+ elevit içtim
sonra akşam yemeği eşliğinde çıktılar

artık eleviti yutacak kadar su alıyorum 2 yudum anca
sabah demir hapını da aynı şekilde 1 yudum suyla alıyorum hemen gözlerimi kapatıyorum

canım elevit ile gyne feron ayrı şeyler ikisi elevit vitamin ilacı gyne fero da demir ilacı ben ikisinide kullanıyorum.. aç karnıma içtiğim içinbulantı yapıor

utkumuzzzzzz hayırlı haberler inş.....
bende yarın dra gidicem inş. cinsiyetide belli olur

slm annecikler nasılsınız nimessay canım bezden bahsetmişsiniz ben kaçırdım galiba indirimmi var kipadan mı aldınız
bebek bezkeri değil canım çok amaçlı kullanım için paket bez kumaş

canım sayı sınırlaması yok sen dağıtabilirsen dağıt biz kendi yağumuzda kavruluyoruz sen oku caı gönülden o da yeter....

bebektir bebektir kesin bebektir

evet canım sakin sakin çoook güzel sallanıyor istediğin zamanda sabitleyebiliyormuşsun iki vidayla...
çok beğendim canımmmm
hangi siteden gördün yada markası ne bunların :))
modokodan canım...

hepsini not aldımm çok sağol...

canım 9.30u bekliyorum.... ya da dur bi arayayım dayanamayacam.
gıcık oldum yaaa hep böyle olur bu tahlil sonuçları zaten geç verirler. sen bezdir canım saat başı ara... sevindir bizi...

bana dr um hiiiiççç hap vermedi ben birşey kullanmıyorum

canım elevit ile gyne feron ayrı şeyler ikisi elevit vitamin ilacı gyne fero da demir ilacı ben ikisinide kullanıyorum.. aç karnıma içtiğim içinbulantı yapıor

ben de tam tekmil ikisini birden alıyorum
birini gece yatarkene diğerini sabah kalkarkene
bi de öğlen coraspin ohhhhhh sefamız olsun

benim doktorum vermedi elevit daha. sanırım bu gidişimde vercek. pazartesi günü. aslında ilk gittiğim doktor vermişti. ama doktorum eleviti 4. aydan sonra başlatıyoruz diye bıraktırdı. o zaman 3 aylık bile değildim. bakalım doktor ne derse artık:)

kızlar günaydııınnnn
dün tonton dr umu aradım aşıyı sordum bence yakma canını dedi. ama tarlada yapacaksan doğumunu yaptırman şart dedi

ya ben 2 yıl önce işim vesilesiyle olmuştum
öyle acıdığını ağrıdığını hatırlamıyorum:44:

bilmiyorum canım acıdan ziyade gerek görmediği için öyle dedi sanırım. eskilerde hayat şartları faarklı olduğu için alınan bir önlemmiş sanırım...

ya sen ne yapıyorsun burada kalk dr una git ne zaman gideceksin?????????????????????

elevit 4. aydan başlanıo

akşam 17.20 de randevum
16.30 da falan yollanırım inşallah

ama 5 saattir saate bakıyorum daha 1 saat geçmiş
zaman nasıl geçecek bilmem

akşam 17.20 de randevum

hımmmm geçer geçer... beni düşün birde ben haftaya 1 ay olacaktı son bebeişimi görüşüm ve ayrıntılıya gidecektim. dr um (bu kez tonton demiyorum) 22. hafta en iyi zaman dedi yani ben birhafta nasıl geçecek derken daha üççççç haftamız varmış

akşam 17.20 de randevum

aklında böyle birşey varsa yaptır canım... ama bütün olumsuz olsılıklar için zaten tedbir almamız mümkün de değil... allah korusun bizleri bebişlerimizi inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…