- 27 Kasım 2007
- 856
- 0
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.161
hayırlı geceler yarın görüşürüz...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm annecikler nasılsınız nimessay canım bezden bahsetmişsiniz ben kaçırdım galiba indirimmi var kipadan mı aldınız
her persembe okuyalim o zaman :)
hatta kurandan herkes bi bolum belirleyip okusun bu kadar kisi hazirana kadar hatim bile indiririz kac kere :)
ben de yasin okuyacam kızlar yarın için.benim sonuçlar yarına kalmış.bu gece benim için yasin olmasa da bi dua ederseniz çok sevinirim kızlar.şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum.
canım ben de bu beşiklerden aldım
bence bunlar daha kullanışlı
yanıma bu beşiği alıcam, odası yok, dolabı da eşimin çalışma odasında olacak
bu arada bugün kipaya gittim sonunda
kızların bahsettiği o bezlerden buldum ve aldım
ama sormayın 130 tllik şey almışım bebişe gözüm döndü
battaniye aldım 1 tane(19 tl), 2 tane alt aldım(18,25 tl)
yeni doğan 3lü zıbın(8,25tl),3-6 ay,0-3 ay aynı zıbınlardan aldım
0-3 ay 5li zıbın kısa kol (13,5tl)
0-3 ay uzun kol 5li zıbın (16,5tl)
bir tane patik (6,5 tl)
5li çoraplardan iki tne (6,5 tl 5lisi)
daha da unuttum mu bilmiyorum
ama fiyatlar bana acayip ucuz geldi yaa
ben mothercareden 3-6 ay 5li zıbını indirimden 40 tlye almıştım ve çok ucuz gelmişti
bence indirim bitmeden zıbınlardan alabilirsiniz
Eki Görüntüle 324780 Eki Görüntüle 324776
ya kimsede yok ki bende park beşiktense bu beşiklerden mi alsam diyordum ki akıl verecek olan kimsecikler kalmamış ... fikri olan var mı?
çok çok güzendiğim bir arkadaşım göğüs pompası için avent manueli öneriyor
aklınızda bulunsun
ayy bu konularda çok cahiliz biz ilk bebeleri olacak olanlar... son zamanda çok kazıklanmayız inş doğum telaşıyla..
ya birde bebe arabası takımı için hiç fikrim yok. netleşse fiyat takibine gireceğim siteden annemler alacak olsa da yazık uygun olanı bulayım
bu arada pek kimsecikler yok ama yinede sorayım yarın okuldan gelince okurum... bu sabah biraz moralim bozuktu yataktan çıkmadım saatlerce ve bebişimden 1 tekme yedim önce bana öyle geldi sandım elimi karnıma götürdüm benim bebişim hep solda yine bi tekme sonra hadi oğluşum bi tane daha at dedim akıllı sıpam bi tekme daha attı... eminim psikolojik bişey değildi damar atması gibi bişeydi...
17artı 1de hissetmem mümkün mü...
seni seviyorum yaaawwwwww
Kesinlikle Graco Fusio & Ana kucağı
Akıllım sölemiş kızlar, tüm pompaları denedim... Elektrikli önermem elektrikli ile töbe gram çıkmayan gogüsten manuelle 80 cc çıkarttığım oldu.
Dan die daldım konuştunuz mu bilmem :) DEneyimlerimi yazayım az az uğrarım arada:)
Bol battaniye alın
Body alın çok çok yaz bebeği olacak (İst da olanlar Bağdat Caddesinde Boyner in hemen yanında Demstok var Mother ın distribitoru gidin ordan alın 7 li body ler 17-25 TL arası), bakım ürünü sebamed den şaşmayın
ıslak mendil uni alın hep kullanın (su pamuk vs vs uğraşmayın zaten yaz bebesi sokun suya :) )
Brun aspratörü almayın chicco fln Otri Bebe alın hüp die çekin en iisi ve dr önerisi o
Huggies kullanıorum çok memnunum Şok larda 20 li paketleri indirimde alın stoklayın.
Kıayfete gidip mother dan bisürü para vermeyin ben bi arkadaşım sayesinde Nil doğduktan sonra tanıştım H&M ile ve kafamı vurdum mother a verdiğim paralara
hem çok ucuz hem de çok tarz kıyafetler var
ay gece gece benden bu kadar
He bi de bol bol uyuyun hamileliğin son dönemi ve bebeğin ilk dönemi uyku haram
Bi deeeeee 30. haftada hastane çantanız hazır olsun
Benim koyduklarım aşağıda, doğum yaptığım hastane kıyafeti kendi verdiğinden Nil in kıyafeti az, siz bakın kendi durumunuza göre)
bu da linki çantanın, ikea düzenleyiciler her yerde çokk işe yarıo
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...annelerinin-hastane-cantasi-hazirliklari.html
Nil
Emzik
Biberon
2 Battaniye
10 adet Bez
3 şapka
4 tulum
3 kısa kollu body
1 uzun kollu body
1 kadife üst alt takım
1 çorap
Crafty
Makyaj Malzemelerim
parfüm & krem parfüm
Roll on &deo
Islak Mendil
Ped
Gögüs pedi&krem
2 emzirme sütyeni
4 çorap
1 gecelik
3 pijama
4 kilot
1 Terlik
Ben & Koca ya hastane girişi ve çıkışı için kıyafet
1 Taç
günaydın kızlar,dün 3lü test sonucumu alamadım,raporlamayı unutmuşlar.bugün 9.30da aramamı söylediler.15 dk sonra felan arayacam,inşallah iyi çıkmıştır sonucum.dua ediyorum sürekli.kıslar bu arada elevit kullanıyormusunuz?sonraki gittiğim doktor yazdı bana,ilk hamileliğimde kullanmıştım ama çoğunlukla kusardım.şimdi yine öyle olurum diye kullanma konusunda kararsız kaldım:44: