2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar aranızda progestan kullanan varmı? haftasonundan beri kullanıyorum bazen çok baş dönmesi yapıyo:111:

ferdacım hergün pehlivan gibi yağlanıyorum ama cıx,yine çatlıyorum yine çatlıyorum.

canım benim doktorum vermişti bana, gerçi kullanmadım ama dedi ki eğer ilaç gibi yutarak içersen baş dönemsi baygınlık falan yapabilir dedi.
onu fitil gibi rahim ağzına yerleştir kullan dedi.Bu arada doktorum Sait Yücebilgin , ege üniversinde profösör, güvenebilirsin yani.

canım benim doktorum vermişti bana, gerçi kullanmadım ama dedi ki eğer ilaç gibi yutarak içersen baş dönemsi baygınlık falan yapabilir dedi.
onu fitil gibi rahim ağzına yerleştir kullan dedi.Bu arada doktorum Sait Yücebilgin , ege üniversinde profösör, güvenebilirsin yani.

benim de ilk üç ay kanamam oldu. doktorum fitil gibi vajinadan kullan demişti. o şekilde kullandım. iki şekilde de kullanılabiliyormuş.

benim de ilk üç ay kanamam oldu. doktorum fitil gibi vajinadan kullan demişti. o şekilde kullandım. iki şekilde de kullanılabiliyormuş.

evet cnm , baş dönmesi yaşamamak için de fitil gibi kullan bence, Allah korusun benim bi arkadaşım 4. ayında metro durağında bir baş dönmesi oldu , merdivenlerden yuvarlanıp kafasını taşa çarptı :KK43: dikiş falan attılar.şükürler olsun li bebişe bişi olmadı ama yine de çok üzücü bir durum :KK43:

kızlar çatlamamak için doktorunuz bişey önerdi mi?

benim doktorum mustela verdi ama 75 tl vermek istemiyorum bir kreme,detay baktığında sadece nemlendiriyorsa eğer , kayınvalidem balmumunu zeytinyağında eritip sabunsu bi kıvam elde etti.
çok faydalıymış.onu sürüyorum şimdlik, çok iyi nemlendiriyor.sonraki aylarda nasıl olur bilmiyorum ama şimdilik iyi.
75 lira 2 hafta bile gitmez herhalde sık kullanırsan, yazık günah :KK43:

doktora özellikle sordum,vajinalmi yoksa ağızdanmı alıcam dedim 3 defa,ağızdan dedi.prospektüsünde baş dönmesi yapabileceği yazıyo ama bu kadarını beklemiyodum.ayın 27 sinde kontorlüm var,inşallah o zaman keser dr.

günaydın kızlar nasılsınız?benim canım sıkkın 3lü test sonucum 1/195 çıktı doktor riskli dedi,195te 1 ihtimal down sendromu riski var dedi. istiyorsan bebeği aldırabilirsin dedi.ağladım:KK43:yavruma nasıl kıyabilirim.ne olursa olsun doğuracam dedim.:KK43:başka bi doktora daha gittim dün.2 farklı ultrasonda baktı herşey normal dedi,tekrar 3lü test yaptı bugün sonuç alacam,bana dua edin kızlar nolur ,inşallah bu defa iyi çıkar sonucum.bu arada cinsiyetini de öğrendik bi oğluşum daha olacak inşallah.
Allah sağlık sıhhat versin Allahın izni ile bir aksilik çıkmaz inşallah.oğluş hayırlı olsun.duaya başlayalım hep bilikte derim bende.
utkumuz aslında durumumuz aynı gibi benim 2'li ve 3'lü testlerimde hiç bişey çıkmadı herşey yolundaydı fakat cuma günü cinsiyetini öğrenmek için gittik ve bebeğim kafasında kist ve barsaklarında parlaklık var ve suyun az dedi drum perinatolojiye yönlendirdi , perinatologda bize amniyosentez önerdi üniversite hastanesine gittik pazartesi günü amniyosentez yapılcaktı fakat dr suyum az olduğu için riskli olduğunu söyledi ve 17 ocak salı gününe randevu verdi bize :KK43:( ve büyük ihtimal down senromu var dedi :KK43:(
çok kötüyüm kızlar kendimi avutuyorum yok diyorum tevekkül etmeye çalışıyorum ama yapamıyorum çok huzursuzum rabbim yardımcımız olsun dua edin benim için arkadaşlar amniyosentezden de korkuyorum:KK43::KK43::KK43:
kızlar size bir örnek vereyim.benim yakın bi arkadaşımın başına geldi.ikilisi kötü çıktı,üçlüsü kötüydü,dörtlüsüde.sonra amniyosentez yaptırdı o da kötü çıktı.eğitim aldılar karı koca.çocuk doğduğunda herşeye hazırdılar.çocuk nurtopu gibi doğdu şimdi ilkokula gidiyor hiç birşeyide yok Allahın izni ile.
eltimede bacak boyundan dolayı cüce olarak doğcak dediler çok üzüldük çocuk 5 yaşında yaşıtlarından daha uzun boylu.
rica ediyorum üzmeyin kendinizi bu testlerin kesin tanısı yok hepimiz bir engelli adayıyız.Rabbim bilir herşeyin en iyisini.Allahımın izni ilede bir şey çıkmaz inşallah.

yavrumu bi görseydiniz o kadr tatlı ki ben resimlerine bile bakmaya doyamıyorum Rabbim cennetinde buluştursun bizi..
amin canım onlar bize şefaat edecekler
canım kötü çıkması halinde aldırmayı düşünmüyorsan hiç yaptırma bir de düşük tehlikesi atlatmak zorunda kalma
dua ederiz, ayetelkürsiler, yasinler okuruz.. suyunu artırmak için ne yapılabiliyor araştıralım doktora danış
bi yerde bol bol sıvı tüketmek ve yatmak gerekir diye okudum..doktorlardan daha geniş bilgi edinebilriiz
aynen duamızı edelim hepbirlikte burda bende senin gibi düşünüyorum.
merhaba herkese
eski yazilanlari okudum insallah herkesin sonuclari iyi cikar kimse moralini bozmasin hepimize dua ettim.

benim sormak istedigim baska bisey var. ikinci bebegini bekleyen anneler bilir sanirim. normal dogumdan sonra anneye su verilmiyor mu? bi tanidigimiz oyle anlatti ama? sezeryandan sonra bi sure verilmiyor onu anlarim da normal dogumdan sonra niye su vermiyolar anneye bilen var mi? ben hem susuz dayanamam hemde bebege sut vermek icin bol bol sivi almak lazim diyor her yerde nasil is anlamadim biri beni aydinlatsin??? internette de bisey bulamadim
canım ilk defa duydum ben sezeryan yaptım sadece dudaklarımı ıslatmışlardı ama normal doığum yapan tüm tanıdıklarım hemen çayını suyunu içtiler.yanlış bilgilendirmiş sana söyleyen bunu.
merhabalar arkadaşlar, ben de haziran annesi olacağım inşaAllah..
ikinci bebeğim, bir kızım var 3 yaş 4 aylık..
testleri riskli çıkan arkadaşlarımız içlerini ferah tutsunlar..bu testler 1000 de bir de dese, bir risk hep var, bebeklerimiz sapasağlam doğacaklar inşaAllah.... Allah hayırlısını nasip etsin, yavrular sağlıkla gelsin inşaAllah..
aramıza hoşgeldinn
Selam kızlar...Biz kızımla doktor amcamızdan geldik, parmaklarını saydık detaylı organlarına baktık.Çok şükür bir sorun görünmüyor şimdilik.Kan aldılar haftaya çıkacak sonuçlarımız...Pek hareketli değildi Meleğim ama bir ara elini salladı.Canım benim ya..Bir ay sonraya gün verdi.Şunları bunları ye dedi....İnşallah kan sonuçlarımaz da iyi çıkar.:KK52:

şükürler olsun el salladı anneye öyle mi,yesinler onun minnak elini:KK1:

nasılsınız bakalım bugün?

bana da mustela dedi ama daha almadım, eczaneden verdikleri promosyon kremleri kullanıyorum daha doğrusu 1 kez banyodan sonra kulandım, bol su içmek gerekiyormuş çatlak olmaması için birde, Allahtan acayip susuyorum da böylece belki az çatlarım

benim doktorum mustela verdi ama 75 tl vermek istemiyorum bir kreme,detay baktığında sadece nemlendiriyorsa eğer , kayınvalidem balmumunu zeytinyağında eritip sabunsu bi kıvam elde etti.
çok faydalıymış.onu sürüyorum şimdlik, çok iyi nemlendiriyor.sonraki aylarda nasıl olur bilmiyorum ama şimdilik iyi.
75 lira 2 hafta bile gitmez herhalde sık kullanırsan, yazık günah :KK43:
ben de ona baktım şimdi
gerçekten çok para
150 ml çok az gerçekten de
belki son aylar alırım yaa

doktora özellikle sordum,vajinalmi yoksa ağızdanmı alıcam dedim 3 defa,ağızdan dedi.prospektüsünde baş dönmesi yapabileceği yazıyo ama bu kadarını beklemiyodum.ayın 27 sinde kontorlüm var,inşallah o zaman keser dr.
canım doktorunu bi arasan da fitil olarak alsam olur mu desen?

kızlar bana krem olarak lierac önerd,ler şimdilik almadım ama alıcam sanırım ne kdr fiyatı bilmiyorum gerçi ne sürersen sür çatlıcağı warsa çatlıyo bacılar

ben de ona baktım şimdi
gerçekten çok para
150 ml çok az gerçekten de
belki son aylar alırım yaa

canım doktorunu bi arasan da fitil olarak alsam olur mu desen?

bu saate kalmaz malesef doktorum canım,ama sabah arıyıp sorucam mutlaka.

kızlar bana krem olarak lierac önerd,ler şimdilik almadım ama alıcam sanırım ne kdr fiyatı bilmiyorum gerçi ne sürersen sür çatlıcağı warsa çatlıyo bacılar

eczanelerde 75 Tl canım ama internetten yarı fiyatına alabiliyosun.ben hergün vazelin,bebe yağı filan sürüyorum,günlük 3lt'ye yakın suda içiyorum ama çatır çatır çatlıyorum malesef.:KK57::KK57:

arkadaşlarbenim18.haftam hamile olduğumu öğrendiğimde kilom 60tı. hala aynı hiç kilo almadım normalmidir acaba karnımda çok az çıktı yani bilmeyen hamile olduğumu anlayamaz sizlerinde öylemi..

kızlar
eczanemizde diye bir site var
daha önce sebamed ürünlerini almıştık eşime
güvenilir ve hızlı bir site
şimdi siteyi inceliyorum da
aventin manuel göğüs pompası 135 tlden 88tel'ye düşmüş
Lansinoh Lanolin Meme Başı Kremi 56 gr 40 tl'den 22 tlye düşmüş, 6lı göğüs pedi de hediyeli (emzirirken kullanılabilecek en iyi ürünlerden)
sebamed ürünlerinin tamamı %35 indirimli
ben mustela alıcam yedekte dursun diye sebamedin şampuanı ve pişik kremini de alcam
mustela ürünleri de %10 indirimli
sebamedden bebe yağı ve nemlendirici almayı düşünüyorum
mustela çatlak önleyici kremi normalde 72 tl, kampanya var 2 alana 1 bedava şeklinde, yani 3 krem 150 tlye gelecek, almayı düşünenler için

eczanelerde 75 Tl canım ama internetten yarı fiyatına alabiliyosun.ben hergün vazelin,bebe yağı filan sürüyorum,günlük 3lt'ye yakın suda içiyorum ama çatır çatır çatlıyorum malesef.:KK57::KK57:

sen kaçıncı haftandasın canım çatlama için daha erken değilmi çatlama başladımı sende..

ama şimdiden nemlendirmeye başlamak gerekiyo , normal nemlendirici de olsa mutlaka sür, ihmal etme :KK66:
aktardan yağ karışımı yaptırdım onu sürüyorum zaten canım

aaa çok pahallı ama gg da warya alışwerişiş sitesi açık yazmak istemedim orda 35 liraymış bn hç netten alışweriş yapmadım ama dışarda fiyatı 75se orda çok uygunmuşş
baktım ama o fiyata bulamadım nedense
en ucuzu 55tl

arkadaşlarbenim18.haftam hamile olduğumu öğrendiğimde kilom 60tı. hala aynı hiç kilo almadım normalmidir acaba karnımda çok az çıktı yani bilmeyen hamile olduğumu anlayamaz sizlerinde öylemi..

maşallah diyeyim o zaman
nazarım değmesin
ben 17+2yim
4 kiloya yakın aldım
göbeğim benim de az çıktı

aaa çatladınmı cnmm daha erken değilmi yaa yoksa 2. gebeliğin diyemi öle dedin

walla cnmm bnde 18. haftamdayım we toplam 6 kilo aldım dr kızıyo ama napiim bulantım fln olmadı hiç iştahımda kapanmadı seninki daha ii sanırım sen bebğini beslicek şeyleri yede gerisi önemli değil o beslensin yeterki
hergün 1 yumurta 2 bardak süt peynir akşamları sebze baklagil meyve....

X