2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

benimkiler çift yumurta ikizi biri gününde diğeri 4 gün geride

canım hayırlı haberlerle gel inş. dualarım seninle..
ooo canım hiç canını sıkma burun kemiği varmış enseside normal hiiiiiçç takma kafana burun kemiği olmuyormuş down olanların hiçbişyi yok işte

benim bebeğiminde burun kemiği var canm ölçmüştü.

benimkiler çift yumurta ikizi biri gününde diğeri 4 gün geride

ikizlerin %90 biri birinden büyük oluyor ve senin diğerinin kız olma olasığı var çift yumurta ikizi olduğu için.kız bebekler daha çabuk büyüyor erkeğe göre anne karnında.hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin ve dediğim gibi içini ferah tut doktora girmeden önce çikolata ye öle derler.onları görünce bu düşüncelerin hepsini unutacaksın.

günaydın kızlar
geçmişi okudum geldim de
sonuçları riskli çıkan arkadaşlarımız varmış
benim çıksa ben de üzülürdüm elimde olmadan
halbuki hepimiz biliyoruz sağlıklı düşününce sadece riskli söylediini ve genelde yanıldığını

bakın ne anlatcam
yeğenim doğdu benim
ilk kontrolünde down sendromu demişler enişteme
bizim haberimiz yok tabi
bu tanıyı nerden koymuşlar, avcunun içindeki çizgisi düzmüş, downlılarda öyle olurmuş
kan almışlar o gün bizim haberimiz yok bir hafta sonra çıkacak sonuç
eniştem artık bebeğini downlı diye sevmeye başlamış
bize sonuç çıkmadan hiçbişey söylemedi
1 hafta sonra sonuçları temiz çıktı yeğenimin
yazık adama bir hafta boyunca resmen işkence etmişler

Allah herşeyin olduğu gibi evladın da hayırlısını versin
sonra da sağlıklı ve akıllısını

selam kızlarrrrr. geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir sizleri çookkk seviyoruz

iyi olacağız inşallah hepimiz
dua etmeyi unutma hepimiz için

hoşgeldin dün kipadaki penye mendil stokları sayende erimiş
ben de aldım 2 tkm grisinden griden daha olsaydı alacaktım

iyi olacağız inşallah hepimiz
dua etmeyi unutma hepimiz için

hoşgeldin dün kipadaki penye mendil stokları sayende erimiş
ben de aldım 2 tkm grisinden griden daha olsaydı alacaktım

canım onlar mendil mi?
alt açma şeysi değil mi?
bi anlayamadım valla
ben de akşam gidicektim ama halim yoktu hiç, bu akşam gidicez biz de iyi olursam

canım onlar mendil mi?
alt açma şeysi değil mi?
bi anlayamadım valla
ben de akşam gidicektim ama halim yoktu hiç, bu akşam gidicez biz de iyi olursam

yok mendil derken aslında bebek battaniyesi gibi ama kalınlığı o kadar değil
o yüzden mendil dedim..biz böyle hamurun üstünü yada yoğurdun üstün kapatmak için kullandığımız parçalara mendil deriz de
mendil diye o kalınlık ve büyüklüğü kastettim

he tamam o zaman
zaten kafam karışmıştı iyice karıştı da
hangi kipadan aldın canım?

merhaba herkese
eski yazilanlari okudum insallah herkesin sonuclari iyi cikar kimse moralini bozmasin hepimize dua ettim.

benim sormak istedigim baska bisey var. ikinci bebegini bekleyen anneler bilir sanirim. normal dogumdan sonra anneye su verilmiyor mu? bi tanidigimiz oyle anlatti ama? sezeryandan sonra bi sure verilmiyor onu anlarim da normal dogumdan sonra niye su vermiyolar anneye bilen var mi? ben hem susuz dayanamam hemde bebege sut vermek icin bol bol sivi almak lazim diyor her yerde nasil is anlamadim biri beni aydinlatsin??? internette de bisey bulamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…