- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
burun kemiği var ve normaldi 3,ayda ense kalınlığı da normaldi
hoşbuldukkk :) benim doktorum detaylı ultrason için ege ünüversitesine yönlendirceğini söledi fiyat olarak hiçbir bilgim yok.ikiz olduğu için 2 li test sonuçları tek bebeğe göre sonuç veriyor iyi sonuç alamıyorsun benim için en önemlisi detaylı ultrason bu yüzden ne kadar olursa olsun yaptırıcam..
herkes nereye gitti?????????????*
ben burdayım. işler var biraz çalışıyorum....
ne iş yapıorsun cnm sen?
ben bi kamu kurumunda avukatım. dilekçeler falan var onunla uğraşıyorum. arada da sizi okuyorum.
hmmmmmmmmm iyimiş kolay gelsin
ben de 15+5 ikiz bebeklere hamileyim
ense kalınlıklarımız ikili testte iyi çıktı ama doktor kan sonucumu telefonda söylemek istemedi
ikiz olduğu için doğru sonuç vermez dedi...
Yüksek mi çıktı bilmiyorum aman düşünmüyorum da elime de almadım sonucu..yarın da inşallah üçlüyü yaptırıcaz hiç kan vermeyim madem doğru sonuç vermiyor dicem bakalım ne dicek doktor:44:
Gül ikizlerin boyları ne kadar
bizim biri büyük biri minik..minik olan büyüğe göre 4 gün geride çıkıyo:26:
oznur_u ve utkumuz; iyisiniz deği lmi üzülmek yok ümitsizliğe düşmek hiç yoookk... tamam mı???
evet ikizlerde 2'li test kan sonucu önem taşımıyor 3'lü testi doktorum yaptırmadı bile ama detaylı ultrason çok önemli bizim için ve benim doktorum en başından beri bunu sölüyor.çok yerdede okudum 2'li testi bile yaptırmayan ikiz gebeler var.ama içini ferah tut ben sıkıntılı dönemlerden geçtim 15 gün kanamalarım oldu çok korktum ama onları görünce ve düşününce yüzüm gülüyor.sıkıldığın an onlara dokun ve gülümse.çok güzel bir duygu çok mutluyum.cinsiyetlerini öğrenebildinmi?