- 21 Temmuz 2008
- 7.894
- 4
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
günaydın kızlar nasılsınız?benim canım sıkkın 3lü test sonucum 1/195 çıktı doktor riskli dedi,195te 1 ihtimal down sendromu riski var dedi. istiyorsan bebeği aldırabilirsin dedi.ağladımyavruma nasıl kıyabilirim.ne olursa olsun doğuracam dedim. başka bi doktora daha gittim dün.2 farklı ultrasonda baktı herşey normal dedi,tekrar 3lü test yaptı bugün sonuç alacam,bana dua edin kızlar nolur ,inşallah bu defa iyi çıkar sonucum.bu arada cinsiyetini de öğrendik bi oğluşum daha olacak inşallah.
utkumuz aslında durumumuz aynı gibi benim 2'li ve 3'lü testlerimde hiç bişey çıkmadı herşey yolundaydı fakat cuma günü cinsiyetini öğrenmek için gittik ve bebeğim kafasında kist ve barsaklarında parlaklık var ve suyun az dedi drum perinatolojiye yönlendirdi , perinatologda bize amniyosentez önerdi üniversite hastanesine gittik pazartesi günü amniyosentez yapılcaktı fakat dr suyum az olduğu için riskli olduğunu söyledi ve 17 ocak salı gününe randevu verdi bize( ve büyük ihtimal down senromu var dedi (
çok kötüyüm kızlar kendimi avutuyorum yok diyorum tevekkül etmeye çalışıyorum ama yapamıyorum çok huzursuzum rabbim yardımcımız olsun dua edin benim için arkadaşlar amniyosentezden de korkuyorum
etmez miyim dua,rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş... imtihan dünyası olacak ufak tefek şeyler hamdedelim atlatalım hepbirlikte. ama zor bir süreç işte,güzel olduğu kadar.iyi olacağız inşallah hepimiz
dua etmeyi unutma hepimiz için
hoşgeldin dün kipadaki penye mendil stokları sayende erimiş
ben de aldım 2 tkm grisindengriden daha olsaydı alacaktım
canım onlar mendil mi?
alt açma şeysi değil mi?
bi anlayamadım valla
ben de akşam gidicektim ama halim yoktu hiç, bu akşam gidicez biz de iyi olursam
akıllıbıdık çok cicii elbiseler aldınmı?
canım yeni gördüm yaaa çok geçmiş olsun... sıkma sakın canını 10larca örnek sayabilirim bir çırpıda size çevremden duyduğum dr ların böyle teşhisler koyupta nurtopu gibi doğan bebeklerle ilgili... tosun gibi doğacak kuzular sakın evham yapmayın... dualarımdasınızutkumuz aslında durumumuz aynı gibi benim 2'li ve 3'lü testlerimde hiç bişey çıkmadı herşey yolundaydı fakat cuma günü cinsiyetini öğrenmek için gittik ve bebeğim kafasında kist ve barsaklarında parlaklık var ve suyun az dedi drum perinatolojiye yönlendirdi , perinatologda bize amniyosentez önerdi üniversite hastanesine gittik pazartesi günü amniyosentez yapılcaktı fakat dr suyum az olduğu için riskli olduğunu söyledi ve 17 ocak salı gününe randevu verdi bize( ve büyük ihtimal down senromu var dedi (
çok kötüyüm kızlar kendimi avutuyorum yok diyorum tevekkül etmeye çalışıyorum ama yapamıyorum çok huzursuzum rabbim yardımcımız olsun dua edin benim için arkadaşlar amniyosentezden de korkuyorum
günaydın kızlar nasılsınız?benim canım sıkkın 3lü test sonucum 1/195 çıktı doktor riskli dedi,195te 1 ihtimal down sendromu riski var dedi. istiyorsan bebeği aldırabilirsin dedi.ağladımyavruma nasıl kıyabilirim.ne olursa olsun doğuracam dedim. başka bi doktora daha gittim dün.2 farklı ultrasonda baktı herşey normal dedi,tekrar 3lü test yaptı bugün sonuç alacam,bana dua edin kızlar nolur ,inşallah bu defa iyi çıkar sonucum.bu arada cinsiyetini de öğrendik bi oğluşum daha olacak inşallah.
etmez miyim dua,rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş... imtihan dünyası olacak ufak tefek şeyler hamdedelim atlatalım hepbirlikte. ama zor bir süreç işte,güzel olduğu kadar.
yaaa çok tatlılar değil mi. çok kullanışlılar bebek için istediğin alanda kullanabilirsin. hayal dünyana kalmış... ben pembe ve maviden de aldım sen neden almadın?
canım şile bezi gibi kenarı çevrilmiş 50cm boyutlarında çok amaçlı bezler işte bebekler için,daha çok karıştırdım mı kafanı. koyduğum fotodan anlamışsındır zaten bir pakette üç tane var paket boyutu da küçük öyle büyük değil...
merhaba herkese
eski yazilanlari okudum insallah herkesin sonuclari iyi cikar kimse moralini bozmasin hepimize dua ettim.
benim sormak istedigim baska bisey var. ikinci bebegini bekleyen anneler bilir sanirim. normal dogumdan sonra anneye su verilmiyor mu? bi tanidigimiz oyle anlatti ama? sezeryandan sonra bi sure verilmiyor onu anlarim da normal dogumdan sonra niye su vermiyolar anneye bilen var mi? ben hem susuz dayanamam hemde bebege sut vermek icin bol bol sivi almak lazim diyor her yerde nasil is anlamadim biri beni aydinlatsin??? internette de bisey bulamadim
canım yeni gördüm yaaa çok geçmiş olsun... sıkma sakın canını 10larca örnek sayabilirim bir çırpıda size çevremden duyduğum dr ların böyle teşhisler koyupta nurtopu gibi doğan bebeklerle ilgili... tosun gibi doğacak kuzular sakın evham yapmayın... dualarımdasınız
canım öznur a da yazdığım gibi böyle örnekler çok sen içinii ferah tutmaya çalış. birtek kapı var gidilecek böyle durumlarda. herşeyi gaybı yalnızca o bilir. hep beraber dua edelim inş. bakın perşembe gecesi yatmadan yasin okuyalım riskli gruplar ve hepimizin bebeklerinin sağlığı için... kimler okur... hepinizi çoook seviyor ve hep dua ediyorum bize lazım olan pozitif olmak şimdi... haydi yasinleri görelim kuzular pamuk eller kitaplara...
Selam kızlar...Biz kızımla doktor amcamızdan geldik, parmaklarını saydık detaylı organlarına baktık.Çok şükür bir sorun görünmüyor şimdilik.Kan aldılar haftaya çıkacak sonuçlarımız...Pek hareketli değildi Meleğim ama bir ara elini salladı.Canım benim ya..Bir ay sonraya gün verdi.Şunları bunları ye dedi....İnşallah kan sonuçlarımaz da iyi çıkar.
doktor 2kez erkek dedi ve son seferde kordodan göremedim dedi.ekte bebişimin ultrason görüntüsünü yolluyorum.bana fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim :)Eki Görüntüle 324311
tamam canım sağolreyonda griden kalmamıştı son 2 taneyi aldım ama pembe ve maviden vardı
çok güzeller
yok canım sanırım anladımetmez miyim dua,rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş... imtihan dünyası olacak ufak tefek şeyler hamdedelim atlatalım hepbirlikte. ama zor bir süreç işte,güzel olduğu kadar.
yaaa çok tatlılar değil mi. çok kullanışlılar bebek için istediğin alanda kullanabilirsin. hayal dünyana kalmış... ben pembe ve maviden de aldım sen neden almadın?
canım şile bezi gibi kenarı çevrilmiş 50cm boyutlarında çok amaçlı bezler işte bebekler için,daha çok karıştırdım mı kafanı. koyduğum fotodan anlamışsındır zaten bir pakette üç tane var paket boyutu da küçük öyle büyük değil...
bence erkekbaksana bacaklarının arasında ben bişey gördüm sanki
biz renk özgürlüğü verdik ya bizim kuzu ya aldık onun için...ben acayip karıştırdım kafasını ya
hamurun, yoğurdun üstüne örtülen bezlerden dedim yaa
kesin değil ya cinsiyetler o yüzden pembe maviden kaçındım
zaten şimdiye kadar aldığımız herşey gri
olur tabi ama cumaya bağlanan gece iyi olur derler ya onun için niyetimize topikteki bütün hamişleri de alalım hadi arkadaşlar başka okumak isteyen yok muben okurum hem öznura hem utkumuza birer tane olmak üzere 2 adet
ille perşembe mi olmalı:26:
perşembe doktor randevum var da sonra da güzel haberler alırsak inşallah alışverişe gidicez de:26:
geç gelebilirim:26:
Selam kızlar...Biz kızımla doktor amcamızdan geldik, parmaklarını saydık detaylı organlarına baktık.Çok şükür bir sorun görünmüyor şimdilik.Kan aldılar haftaya çıkacak sonuçlarımız...Pek hareketli değildi Meleğim ama bir ara elini salladı.Canım benim ya..Bir ay sonraya gün verdi.Şunları bunları ye dedi....İnşallah kan sonuçlarımaz da iyi çıkar.
çok şükür darısı yarın bize olsun inşallahhhh
peki ne ye dedi????
çok tatlı günlük giyimeuygun şeyler var canım gönlüne göre şeyler bulabilirsin bence...tamam canım sağol
bizim cinsiyet belli, mavisinden alayım bari ben de
hem belki reyona grisinden de çıkarmışlardır ondan da alırım
çok güzeller
zarayı çok seviyorum ben ama çok pahalı yaa
yok canım sanırım anladım
akşam alacam inşallah
elime alınca daha çok anlarım heralde
bu bezlerden alıcam, bulursam pijama takımı gibi şeyler alıcam, ya da tek alt
var de mi öyle şeyler de?
canım yeni gördüm yaaa çok geçmiş olsun... sıkma sakın canını 10larca örnek sayabilirim bir çırpıda size çevremden duyduğum dr ların böyle teşhisler koyupta nurtopu gibi doğan bebeklerle ilgili... tosun gibi doğacak kuzular sakın evham yapmayın... dualarımdasınız
canım öznur a da yazdığım gibi böyle örnekler çok sen içinii ferah tutmaya çalış. birtek kapı var gidilecek böyle durumlarda. herşeyi gaybı yalnızca o bilir. hep beraber dua edelim inş. bakın perşembe gecesi yatmadan yasin okuyalım riskli gruplar ve hepimizin bebeklerinin sağlığı için... kimler okur... hepinizi çoook seviyor ve hep dua ediyorum bize lazım olan pozitif olmak şimdi... haydi yasinleri görelim kuzular pamuk eller kitaplara...