- 28 Temmuz 2009
- 12.437
- 22
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
amin canım. yaşadığın şey hiç kolay değil ama üstesinden gelmeyi başarmışsın. Allah yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. tabi seninle birlikte hepimize de. hepimiz için risk var sonuçta. ne olacağını Allah bilir. önemli olan moralimizi yüksek tutup her şeyin güzel olacağına inanmak.
yavrumu bi görseydiniz o kadr tatlı ki ben resimlerine bile bakmaya doyamıyorum Rabbim cennetinde buluştursun bizi..
bunu yazıp yazmama konusunda bayaa düşündüm hilma ama ben geçen gece rüyamda gördüm.siyah saçlı.siyah boncuk gibi gözleri vardı.beşikte yatıyodu.beni görünce gözünü açtı.çok tatlıydı ve erkek bebekti.sonra korkuyla uyandım..dualar okudum.uyudum tekrar(
olur canım böle rüyalar görülür... ama ben sonradan anladım ama bana her gün rüyalarımda zaten nasip olmayacagı defalarca sölenmiş ben sevincimden hiç birini anlamadım sonradan daha yeni yeni anladım eşim bile benim sezeryana gireceğim günün akşamı falan rüyasında görmüş... anlatıpda sizlerin canınızı sıkmayayım...
korkunun ecele faydaıs yokki kuzum.. ben korkmuyormuyum sanıyorsun aynı şeyi kaldırabilirm miyim hayır... sadece Allaha sıgındık başkada bişey yok sende öle yap..bişeyi yoktur kuzucugun
Allah sağlık sıhat versin canım. canını sıkma. doktor kesin konuşmamış hem. umarım her şey yoluna girer. sen iyi düşünmeye çalış. Allah yardımcın olsun..
canım kötü çıkması halinde aldırmayı düşünmüyorsan hiç yaptırma bir de düşük tehlikesi atlatmak zorunda kalma
dua ederiz, ayetelkürsiler, yasinler okuruz.. suyunu artırmak için ne yapılabiliyor araştıralım doktora danış
bi yerde bol bol sıvı tüketmek ve yatmak gerekir diye okudum..doktorlardan daha geniş bilgi edinebilriiz
öznur üzülmemeye çalış diycem ama çok zor.bizim bile ne olacağımız belli değil ki.şu an elimiz ayağımız tutuyo ama yarın ne olacak.bebek için de aynı şey geçerli.şu an var diyoruz ama doğacak mı,sağlıklı olacak mı,yaşayacak mı,bi şey olurda sakat kalır mı..bir sürü soru.her şey insan oğlu için.Allahım sana inşallah bi çıkış kapısı gösterecek.burda hepimiz senin ve yavrun için dua ediyoruz canım.
anlatıp da bizim canımızı değil, hatırlayıp da kendi canını ve bebeğinin canını sıkma
hadi dua edelim rahatlayalım..
Allahım içimizi ferahlat kötü vesveselere yer verme,
hepimiz karnımızdaki evlatlarımızı hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alalım
onları sağlıkla hayırla bol rızıklarla mutlulukla ve sevgiyle büyütelim... Aminnn
günaydın tatlı annişler....olumlu düşünelim inşallah rabbim hepimizin bebişlerini sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin evladımızla sınav etmesin rabbim....herşey yolunda olur inşallah :))
2li teste gerek yok demişti doktorum ense kalınlığı normal demişti ama 3lü de böyle bi sonuç çıktı.doktor ultrasonda herşeyi normal dedi,1 şubatta ayrıntılı ultrasona girecem.bugün öğleden sonra 3lü test sonucu için gidecez doktora inşallah bu defa iyi çıkar.allah yardımcın olsun bence hiç bişey çıkmayacak sen içini rahat tut... benim doktorum 3lüye gerek görmedi... zaten 2li testin güvenirliği daha yüksekmiş 2li testin nasıldı... özel hastaneye gitmeme rağmen doktor 2li temiz çıkmışsa ne 3lü ne 4lü hiç birine gerek yok tamamen para tuzağı dedi.... içini rahat tut bebişin inş sağlıklı
desteğiniz için çok teşekkür ederim Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş. dualar okuyoruz canım rabbim geri çevirmesin dualarımı kabul etsin inş..
oznur_u ve utkumuz; iyisiniz deği lmi üzülmek yok ümitsizliğe düşmek hiç yoookk... Tamam mı???
oznur_u ve utkumuz; iyisiniz deği lmi üzülmek yok ümitsizliğe düşmek hiç yoookk... tamam mı???
günaydın kızlar nasılsınız?benim canım sıkkın 3lü test sonucum 1/195 çıktı doktor riskli dedi,195te 1 ihtimal down sendromu riski var dedi. istiyorsan bebeği aldırabilirsin dedi.ağladımyavruma nasıl kıyabilirim.ne olursa olsun doğuracam dedim. başka bi doktora daha gittim dün.2 farklı ultrasonda baktı herşey normal dedi,tekrar 3lü test yaptı bugün sonuç alacam,bana dua edin kızlar nolur ,inşallah bu defa iyi çıkar sonucum.bu arada cinsiyetini de öğrendik bi oğluşum daha olacak inşallah.
hadi dua edelim rahatlayalım..
Allahım içimizi ferahlat kötü vesveselere yer verme,
hepimiz karnımızdaki evlatlarımızı hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alalım
onları sağlıkla hayırla bol rızıklarla mutlulukla ve sevgiyle büyütelim... Aminnn
iyi olmaya çalışıyorum canım,dua etmeyi unutma lütfen.öğleden sonrayı sonuçları sabırsızlıkla bekliyorum
günaydın kızlar nasılsınız?benim canım sıkkın 3lü test sonucum 1/195 çıktı doktor riskli dedi,195te 1 ihtimal down sendromu riski var dedi. istiyorsan bebeği aldırabilirsin dedi.ağladımyavruma nasıl kıyabilirim.ne olursa olsun doğuracam dedim. başka bi doktora daha gittim dün.2 farklı ultrasonda baktı herşey normal dedi,tekrar 3lü test yaptı bugün sonuç alacam,bana dua edin kızlar nolur ,inşallah bu defa iyi çıkar sonucum.bu arada cinsiyetini de öğrendik bi oğluşum daha olacak inşallah.
maşallah gerçektende zehir.aynen öyle bir zat vardı profilimde şimdi bu sevimli bebee ile değiştim
alın benden de o kadar ne kadar abuk subuk isim varsa buluyorum.eşimin ambargosuna takılıyorum haliyle.o da dalga geçiyor her dediğim isimle.
hayırlı olsun Allah sağlıkla gelmesini nasip etsin inşallah.
Allah gönlünüzdekini nasip etsin size.
aynen bende çok üşüyorum bir ısınamadım işten geldiğimden beri.heryerimde ağrıdı.[/SIZE]
hayırlı olsun hoşgeldin aramıza.
dualarım seninle canım bişcik çıkmaz ya sana burun kemiği ile ilgili bişi demediler mi ense kalınlığı falan
Ya kızlar konunun dışına çıkıyorum ama yeni dank etti kafama
ben yarın akşam 3lü test yaptırıcam ama 15+6 oluyorum yarın erken diil miki:44::44::44: