2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

sonuç alacaklar inş. ii haberlerle gelirler,içinizi ferah tutun Allah yardımcımız olacaktır.ben de bugün 3lü için gitti fakat 3lü niye yaptırayım 4lü yaptırayım 4lü yaptırdım..3lünün genişlemiş hali değil mi zaten 4lü??

hoşbuldukkk :) benim doktorum detaylı ultrason için ege ünüversitesine yönlendirceğini söledi fiyat olarak hiçbir bilgim yok.ikiz olduğu için 2 li test sonuçları tek bebeğe göre sonuç veriyor iyi sonuç alamıyorsun benim için en önemlisi detaylı ultrason bu yüzden ne kadar olursa olsun yaptırıcam..

ben de 15+5 ikiz bebeklere hamileyim
ense kalınlıklarımız ikili testte iyi çıktı ama doktor kan sonucumu telefonda söylemek istemedi
ikiz olduğu için doğru sonuç vermez dedi...
Yüksek mi çıktı bilmiyorum aman düşünmüyorum da elime de almadım sonucu..yarın da inşallah üçlüyü yaptırıcaz hiç kan vermeyim madem doğru sonuç vermiyor dicem bakalım ne dicek doktor:44:

Gül ikizlerin boyları ne kadar
bizim biri büyük biri minik..minik olan büyüğe göre 4 gün geride çıkıyo:26:

ayyy çok güldüm buna.......

$400993_335460419798653_132235723454458_1362548_448895779_n.jpg

ben de 15+5 ikiz bebeklere hamileyim
ense kalınlıklarımız ikili testte iyi çıktı ama doktor kan sonucumu telefonda söylemek istemedi
ikiz olduğu için doğru sonuç vermez dedi...
Yüksek mi çıktı bilmiyorum aman düşünmüyorum da elime de almadım sonucu..yarın da inşallah üçlüyü yaptırıcaz hiç kan vermeyim madem doğru sonuç vermiyor dicem bakalım ne dicek doktor:44:

evet ikizlerde 2'li test kan sonucu önem taşımıyor 3'lü testi doktorum yaptırmadı bile ama detaylı ultrason çok önemli bizim için ve benim doktorum en başından beri bunu sölüyor.çok yerdede okudum 2'li testi bile yaptırmayan ikiz gebeler var.ama içini ferah tut ben sıkıntılı dönemlerden geçtim 15 gün kanamalarım oldu çok korktum ama onları görünce ve düşününce yüzüm gülüyor.sıkıldığın an onlara dokun ve gülümse.çok güzel bir duygu çok mutluyum.cinsiyetlerini öğrenebildinmi?

Gül ikizlerin boyları ne kadar
bizim biri büyük biri minik..minik olan büyüğe göre 4 gün geride çıkıyo:26:

benim tek kese ve tek plezanta ikizlerim.tek yumurta ikizi.biri 8.30 diğeri 8.50 civarı doktor iyi olduğunu sölüyor.annemde sürekli araştırıyor tek gebeliklere göre bizimki ikiz olduğu için 1-1.5 santim geride gidiyorlar

evet ikizlerde 2'li test kan sonucu önem taşımıyor 3'lü testi doktorum yaptırmadı bile ama detaylı ultrason çok önemli bizim için ve benim doktorum en başından beri bunu sölüyor.çok yerdede okudum 2'li testi bile yaptırmayan ikiz gebeler var.ama içini ferah tut ben sıkıntılı dönemlerden geçtim 15 gün kanamalarım oldu çok korktum ama onları görünce ve düşününce yüzüm gülüyor.sıkıldığın an onlara dokun ve gülümse.çok güzel bir duygu çok mutluyum.cinsiyetlerini öğrenebildinmi?

minik gösterdi erkekmiş ama büyüğümüz saklayıp duruyo
ama yarın için çok tembih ettim bakalım söz dinleyecek mi

X