2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Ne güzel bi çoğunuz isim seçmeye başlamışsınız ben daha seçemedim.Çok zormuş isim işi.

evet ben de pelin07 yi gördüm
hafiyelik yaptım mirayın da profiline baktım kokoş hatunlar kulübüne çok şey yazmış dün

Ne güzel bi çoğunuz isim seçmeye başlamışsınız ben daha seçemedim.Çok zormuş isim işi.

Saruboceg senin bundan önceki avatarın pek güzelce biraz büyük burunlu komedik biraz tırstırıcı bir ablamıydı.O senmiydin yoksa benmi karıştırıyorum.Benim isim hafızam zayıf görsel hafızam zehirdir de.:2:

kız ismi olarak bi arkadaşım ilay dedi
anlamı da tdk kişi adları sözlüğünde "ülkenin en güzeli" diye geçiyor

bizim bebis erkek olsa ismi hazir ama kiz isminde cok kararsisiz.

bu arada tembelim ya esime aksam yemegi makarna yapim diye kolay ise kaciyorum :))

merhaba hatunlarrrr :)
bnde yarn gtcem saglık ocagınaa bı randebu alım bari :)
ciciş eklemişsiniz cok begendım güle güle gysn inşallah bnde kipadaki bezleri cok beendımm
bnde buugn evcagızımı temızledım ohh mıs oldu yımek yok ama puff ne yapsam diyeee hergun daraltı geldi

ben çok yaparım
markafon,
trendyol
limango
hepsiburada
gittigidiyor
e-bebek
lcw

gibi birçok siteden aldım
hepsi de sorunsuzdu
iadelerde de sıkıntı çıkmıyor gittigidiyor hariç
sadece iade kargo parasını da siz ödüyorsunuz genelde
lcw de iade kargo bedeli de onlara ait

2 yıl önce doğum yaptıysa sana hediye etmesinin zamanı gelmiş

merhaba kızlar bende haziran annesi olucam inşallah 3. cü çocuğuma ,2 tane oğlum var ve okadar çok itiyorumkikız olmasını anlatamam,nerde kız çocuğu olsa severim içimden hep iç geçiririm benimde kız olsun diye,netten kıyafet bakarım pembeli gördüğüm zaman gözlerim dolar o derece kız istiyorum düşünün,şu an 16 haftalığım 14haftalıkken gittim doktor yüzde 70 kıza benziyor ama sen yinede umutlanma dedi,nasıl umutlanmam,23 ne gün verdi bakalım ip le çekiyorum o günü,birde ailelerimize haber vermedik bir kaç kişiden hariç süpriz yapalım dedik özellikle eşimin ailesi için süpriz olacak sülalade pek kız yok,düşünün komşularıma bile demedim ayyy ayyy,çokmu abartıyorum acaba :)))söylemememin bir nedenide aslında 2 çocuğumda peş peşe oldu aralarında 17 var,küçüğü 2 yaşını 4 ay geçti insan biraz çekiniyor:18:

:) slm kızlar bende İlk bebeğimi bekliyorum bişi sormak istiyorum renkli ultrason fiyatlarından haberi olan var mı aranızda?

güzel anneler merhaba,nasılsınız bakalım????
bugün üşüyor gibiyim...grip olmazsam iyidir vallahi....
31 ocak ta randevumuz var,nasıl heyecanlıyım....yarın da 3'lü testimiz var,hayırlısıyla temiz çıksın inşallah....

renkli ultrason fiyatını soran arkadaş,açıkcası ben de bilmiyorum net fiyatları ama pahalı olduğunu biliyorum ((

diğer arkadaş...2 oğlunu Allah'ım bağışlasın...dilerim gönlündekini verir Rabbim sana ve kızın olur hayırlısı olsun......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…