2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

face de online olmayı pek sevmiyorum.gerçi grupta nasıl oluyor iletiler bilmiyorum da:))

Anladım cnm
Gerçi grup gizli,arasanda bulamiyorsun davet ile girebiliyorsun gruba :)

Benim akıntı bitti tamamen. Simdi sadece pembe pembe geliyor peceteye sildiğimde. Yakındır diye ümit edip bekliyorum

Anladım cnm
Gerçi grup gizli,arasanda bulamiyorsun davet ile girebiliyorsun gruba :)

Benim akıntı bitti tamamen. Simdi sadece pembe pembe geliyor peceteye sildiğimde. Yakındır diye ümit edip bekliyorum

zaten sen söyleyince baktım bulamadım::))

inş. inş. geliyordur,artık kavuşalım bebişlerimize..önce sen ardından ben..ya da ikimizde bu geceinş.

zaten sen söyleyince baktım bulamadım::))

inş. inş. geliyordur,artık kavuşalım bebişlerimize..önce sen ardından ben..ya da ikimizde bu geceinş.

İnşallah canım ya..Kavuşalım artık. Bende uyumuyor diye sızlanayim
Off günlerdir çok kötü midem yanıyor. Deli olcam. Hicbirsey fayda etmiyor artık

bizimde günümüz bugün doldu ama oglusum daha gelmediii... hala hamileyim yani :))
yarin doktor kontrolümüz var, bakalim ne diyecek...
doktor günün gectikten sonra bir hafta bekleriz dedi,sonra suni sanci veririz dedi...
yani kendiliginden gelmezse büyük ihtimal haftaya carsamba doguma alirlar beni suni sanciyla...
hakkimizda hayirlisi bakalim....

bizimde günümüz bugün doldu ama oglusum daha gelmediii... hala hamileyim yani :))
yarin doktor kontrolümüz var, bakalim ne diyecek...
doktor günün gectikten sonra bir hafta bekleriz dedi,sonra suni sanci veririz dedi...
yani kendiliginden gelmezse büyük ihtimal haftaya carsamba doguma alirlar beni suni sanciyla...
hakkimizda hayirlisi bakalim....
simdide oglusumun odasinin resimlerini eklicem forumaaa....

günaydınlar herkese
dünden beri hıc bır sebepsiz acayıp derecede sinirliyim
herkese bağırıp çağırmak istiyorum
herkes alttan alıp canım cıcım dedikce daha cok kavga edesim gelıo :S
sizce normal mi?

Günaydin canim.banada geliyorlar arada öyle. Normal sanirsam. Hormonlardandir

Dogurmadim daha. Belirti filan hiiic yok. Gayet iyiyim

doğursak rahatlıycaz dıcem ama o zmn da baska seyler cıkıcak :S

Hehe aynen öyle canim.
Ben 2 haftadir kuafore gideyim diyorum. Sonra aha dogurursam diye vazgeciyorum. Dogmuyor sipa. Nisanda geldi. Dedim gece tutar sanci veya suyum gelir. Ciix yok.
Simdide arayip alayim randevu diyorum.
Anca suni ile dogar bu cocuk. Bari 3 temmuz da dogsada bizim icin ozel bir gunu dahada ozellestirse inatci pasam

benimde haftaya cts wericekler suni sancı. halbukii benim kendi sancılarım oluyo.. ama bu sıpa niyee gelmiyo anlaadım. gerci gec kalmıs değiliz daha 1 haftadan fazla war suni sancıya belki acır annesine kıyamaz kendi gelir

Kiz pinar,yoksun. Dogurdunmuuu

Becom,gülden di dimi ismin kac haftalik oldu senin minik? Onunda niyeti yok herhal

Kiz pinar,yoksun. Dogurdunmuuu

Becom,gülden di dimi ismin kac haftalik oldu senin minik? Onunda niyeti yok herhal

Yaklaştın Gülcan ismim canımcım :)
1 temmuzda 40 hafta doluyo canım.. benimkinin niyet war gibi de neyi bekliyo onu çözemedim aslında sancıdan baska bişey yok. doktora sordum gecen nişan gelmesi illa gereklimi diye, yoo dedi onu da anlamadım :26:

kızlar bildiğim kadarıyla birkaçınız marshmallowdan şeker hamurlu kurabiye yaptınız....
bende dün yaptım doğuma 15 günüm var...
siz bu kurabiyeleri nerde sakladınız?
nasıl muhafaza ettiniz?
kaç gün durabiliyorlar bu kurabiyeler ,yapanlar bilir çooook yorucu bi iş mahv olsun istemem...

bende malzemeleri aldım ama kızım doğduğu için elim değmedi henüz boş bir anımda annemle yapacağız inşallah olur:)

dolapta benimkiler 1 ayı geçti yapalı hala taze gelenlere veriyorum 22 günlük kızım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…