2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

canım ne kadar sıkmıssın öyle canını yapma yaa..
hersey olacağına warır. elbet gelicek bu sıpalar.. elbet onlarında doldurması gereken bi wakit wardır, bu kadar strese sokma kendini.. hem daha gec değilki.. hem dikkatini dağıt bence, hep bebeğe odaklanma..
bende suni sancıyı sezeryana tercih ederim şahsen.. hem öyle doğuran bi sürü arkadas wardı burda.. ki benim arkadaslarımında cogu suni sancıyla normal doğum yaptı.. bence bu kadar kafamızda büyütüp de korkmayalım..
bende ilkten cok kkorkuyodum da simdi diyorum sezeryandan iyidir diye.. Rabbim yardımcımız olsunnn bebeiklerimiz tez zamanda sağlıklıca gelsinler insallah..
bol bol dua edelim birbirimizeee.. :KK16:

korkmayın kızlar suni sancıdan bu kadar bende suni sancıyla normal doğum yaptım
ve 21 saatte ama söle bir durumda var ben 11.06.2012 hastaneye yatış verdi 12.06.2012 sabah 04:50 doğum yaptım
ama bu 21 saatin sadece son 3 saati sancı çektim
geceyarısı 01:30 başladı ağrılarım 04:50 doğum yaptım korkulacak birsey yok sakin olun

Kiz pinar,yoksun. Dogurdunmuuu

Becom,gülden di dimi ismin :KK17: kac haftalik oldu senin minik? Onunda niyeti yok herhal:KK55:

evet kızlar zeynep ben doğurdum evime geldim bile:KK52:
gece bir anda suyum geldi,ama hiç sancım yoktu dra gitmeyelim diyorum ben hala:KK1:baktım baya su geliyor dr a gittik 7cm açıklık varmış,30dk suni verdiler 9 cm oldu,20 dk da ıkındım doğdu.toplam 1 saat 20dk da doğdu bebeğim:KK52:son 20 dk zordu,şimdi evdeyim 3600kg,51 cm doğdu.sütüm de hemen geldi evdeyiz şimdi ben de çok iyiyim koşabiliyorum bile 3 dikişim var.öyle kızlar:nazar:

gece bir anda suyum geldi,ama hiç sancım yoktu dra gitmeyelim diyorum ben hala:KK1:baktım baya su geliyor dr a gittik 7cm açıklık varmış,30dk suni verdiler 9 cm oldu,20 dk da ıkındım doğdu.toplam 1 saat 20dk da doğdu bebeğim:KK52:son 20 dk zordu,şimdi evdeyim 3600kg,51 cm doğdu.sütüm de hemen geldi evdeyiz şimdi ben de çok iyiyim koşabiliyorum bile 3 dikişim var.öyle kızlar:nazar:

canım benim gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün. ya böyle normal doğum hikayelerini duyunca çok mutlu oluyorum. bi de ben neden normal doğuramadım diye kıskanıyorum sizi. şaka bi yana Allah diğer arkadaşlara da böyle güzel doğum nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:

:KK53::KK53::KK53:Maasallah hersey ne kadar hizli gelismis ve evdesin..:nazar::nazar::nazar: Allah nazardan esirgesin bebegini ve seni. Allah anali babali buyutsun. bizlerede senin gibi dogurmak nasip olsun..

Ayyyy inanamiyorum
Gözün aydin canim ya
Masallah 40 bin kere. Ne cabuk dogurmussun.Evine bile gelmissiniz :))
Valla kendim dogurmus gibi sevindim. Rahatina duskun pasan annesini yormamis da pek
Sutunde gelmis oh Masallah.
Telefon listesine baktim goremedim,cok merak ettiydim.
Ay hemen ekleyim dogum listesine :))
Kac gundur kimse eklenmiyor

Allah anali babali buyutsun pasani Pinarcim :KK16:
Kotumuymus suni sanci :KK1:

Ayyyy inanamiyorum
Gözün aydin canim ya
Masallah 40 bin kere. Ne cabuk dogurmussun.Evine bile gelmissiniz :))
Valla kendim dogurmus gibi sevindim. Rahatina duskun pasan annesini yormamis da pek
Sutunde gelmis oh Masallah.
Telefon listesine baktim goremedim,cok merak ettiydim.
Ay hemen ekleyim dogum listesine :))
Kac gundur kimse eklenmiyor

Allah anali babali buyutsun pasani Pinarcim :KK16:
Kotumuymus suni sanci :KK1:

vallahi her şey oldukça hızlı gelişti gerçekten.sağ ol canım darısı başına,sütüm önce az geldi ama 2. 3. de arttı kakasını bile yaptı sıpa:KK1:
suni sancı çok az verdiler,kendi sancım da gelmiş o sıra,benim belime çok vurdu ıkınamadım pek,ama yarım saatte 7den 9 cm e çıktı açıklık:KK53:
ama 7 8 saat suni sancı verseler dayanmayabilirdim
asıl zor olan son 20 dk idi,yapamayacağımı düşündüm olmuyor dedim ama allaha şükür çok yormadı beni:))darısı başınıza
ilk hastaneye gittiğim de bile nasıl hareketliydim,ebeler şaşırdı senin ilk doğum mu aferin diyorlar:KK1:açıklığa baktılar o o bu kadar açılmış hiç hissetmediysen çokkolay olacak dediler ve allaha şükür öyle oldu:))hurmanın faydası diyorum:nazar::nazar:

vallahi her şey oldukça hızlı gelişti gerçekten.sağ ol canım darısı başına,sütüm önce az geldi ama 2. 3. de arttı kakasını bile yaptı sıpa:KK1:
suni sancı çok az verdiler,kendi sancım da gelmiş o sıra,benim belime çok vurdu ıkınamadım pek,ama yarım saatte 7den 9 cm e çıktı açıklık:KK53:
ama 7 8 saat suni sancı verseler dayanmayabilirdim
asıl zor olan son 20 dk idi,yapamayacağımı düşündüm olmuyor dedim ama allaha şükür çok yormadı beni:))darısı başınıza
ilk hastaneye gittiğim de bile nasıl hareketliydim,ebeler şaşırdı senin ilk doğum mu aferin diyorlar:KK1:açıklığa baktılar o o bu kadar açılmış hiç hissetmediysen çokkolay olacak dediler ve allaha şükür öyle oldu:))hurmanın faydası diyorum:nazar::nazar:

Okdr acilmissin hala dogurmiyacak gibimiydin :KK1:
Tekrar gozun aydin canim. Hem kolay hem agrisiz gecmesine cok sevindim. . Isir totosunu oglunun :)) kiyamazda insan ya.
Masallah ogluna

arkadasım merhaba sanırım sende gebzede oturuyorsun.medical park gebze nst de gördüm de onun için.bişey soracağım.bebek oda takımını ikeadan aldın sanırım beşiğine göre uyku setini kaç ölçülerinde ve nereden aldın.funna baby ler büyük ölçülerde olmuyo beşiğe.benim beşik de ikea 60*120 ölçülerinde.her yerde ona uygun uyku seti arıyorum fakat bulamadım.bilgilendiririsen sevinirim.teşekkürler..

Henğz doğum yapmamış anneler canınızı sıkmayın gelecek onlar. Aynı steresi bende yaşadım 40. haftamın bitişi ile dünyaya geldi. Gelecekler çok azıcık sabır daha..

Bu arada şunu söylemeliyim annelik çok güzel bir duygu...

kızlarrrrr salı gunu bebeğim dünyaya geldi suni sancıylaaa:)))))

canım hiç sancın warmıydı önceden, yada acılman ?
anlatsana direkt suni sancıyla mı baslattılar.? hayırlı olsunnnnn bu arada :KK16:

Resmen şokk durumdayım şu andaa :KK53::KK53: Masallah sünhanallah 41 kereee :nazar: ne kadar hızlı we kolay bi doğum olmus. bi ara saka yapıyosun sandım :KK9: Allahım darısı bize insallah. artık umudumu hiç kaybetmyorum we son güne kadar bekliyorummm bi heewesleee :KK52:
walla bende kendim doğurmus kadar sewindimmm.. hurmayı bırakmıstım o zaman yarından itibaren bende dewam ediyorummm.. :KK56:
tekrar hayırlı ugurlu olsun canım benimmmmmm :KK16::KK16:

Henğz doğum yapmamış anneler canınızı sıkmayın gelecek onlar. Aynı steresi bende yaşadım 40. haftamın bitişi ile dünyaya geldi. Gelecekler çok azıcık sabır daha..
Bu arada şunu söylemeliyim annelik çok güzel bir duygu...

walla sabrediyoruz canımcım.. gününü doldurup da doğuma gidenleri görünce daha bi umutlandım, inancımı kaybetmiyorumm :KK9:
Rabbim bize de bi an evvel yaşatsın o güzel duyguyu insallahhh..

aaa geçmiş olsun cnm gözün aydın kaldı bi zeynep onu doğurtsaydık:KK53:

anam beni de panik ettirmeyin durun helee, benim daha 40 ım 1 temmuzda doluyo :KK9::KK9::KK9:
önce bi zeynebin bebesini alalım da kucagımıza bana da sıra gelicek elbet :KK55:
hele bu gece hiç doğurmiyim mümküünse.. eşim gececi we ben ewde yalnızım.. annem bugün gitti mecburen, kaynanama da arkadasım gelicek diyip yalan söledim gitmedim onlara yatıya :KK17:
ufffff napiyim ewimi istiyorum benn, hem yalnız değilimki oğlusum warrrr :KK16:

ben sıramı yerimi bilirim zeynepppp hadi bi performans bekliyoruz senden bu gece :KK9: öncelik seninn bacımm :KK42:

benimde haftaya cts wericekler suni sancı. halbukii benim kendi sancılarım oluyo.. ama bu sıpa niyee gelmiyo anlaadım. gerci gec kalmıs değiliz daha 1 haftadan fazla war suni sancıya belki acır annesine kıyamaz :KK37: kendi gelir :KK55:
Ya evet, bende aynı düşünüyorum, cok duyuyorum günüm geçmişti birden suyum geldi falan diye ama, bende sanki
Hiç öyle birşey olmucakmis bide kendiliğinden gelmez gibi geliyor...
bide benim korkum simdi gunü gecti ya, suya kakasini yaparda yer diye korkuyorum :/

Canım nekadar cabuk olmuş ve gelişmiş herseyyy...hayırlı uğurlu olsun
Bebeğini saglikla büyüt inşallah...cok sevindim inan...darısı bizlere artık :)

Kızlar benimde aksam tam sancı değilde karnım geriliyordu annemlerdeydim
Eve gitmedim bu gece Burda kalıyorum,eşimde çalışıyor zaten, anneannem iyi gelir dedi
Rahim azgınında açılıp doğumun olmasını cabuklastirir dedi, küveye biraz sıcak su doldurdum
Ve oturdum...çıktım koltuğa uzandım hurma yiyorum simdi, hafif kasılmalarım var belki olurda bu gece doğurursam
Diye...gerçi hiiiiccc ümidim yok ama, kasiklarimdaki ağrı falan birazcıcık zerre kadar da olsa ümitlendiriyor beni...

Okdr acilmissin hala dogurmiyacak gibimiydin :KK1:
Tekrar gozun aydin canim. Hem kolay hem agrisiz gecmesine cok sevindim. . Isir totosunu oglunun :)) kiyamazda insan ya.
Masallah ogluna

günaydın kızlar,malum pek giremiyorum artık ama ii dilekleriniz için teşekkürler:))evet insan kıyamıyor küçücük totosu,hastanede herkes gelip oo maşallah kilosu boyu ii diolar,diyorum küçücük:KK1:biraz etlensin ısıracağım:KK53:
darısı tüm doğum yapmayı bekleyenlerin başına,harrika bir doğumdu.:nazar::nazar::nazar:

X