2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Gozun aydin canim
Allah anali babali buyutsun

kızlar mrb rabbim hepinize ve bebeklerin hayırlı sağlıklı uzun uzun ömürler versin güle güle büyütün inşallah hmoglu vardı bakıyorum göremedim en son sezeryana gidecekti kurtuldumu hayırlısıyla bende eylül -ekim annnesiyim kısmetse

amiin canımcım..
o aldı bebişini kucagına cok sükür.. facede resimleri bile war :)

slm cnmmm, saol sorduğun için.
çok şükür kurtuldum cuma günü, 4 günlük oldu bile paşam

Allah sana da bu duyguları nasip etsin inşş, çok değişik bişeymiş o minik bebeği kucağına almak

zeynepppp hadi sen de doğur artık

aa bi de olipsss sen de

inşallahhhh kafayı yiyeceğim yasıcak,stres bi şey olur mu bebğime düşüncesi,suni sancı korkusu

Pinarcim insallah dogum belirtisidir
Ben hala iyiyim :))
Ama lavaboya gittikce geliyor
Ne bitmez seymis.Hastaneyide aradim ebe ile konusmak icin.Gayet normal ama dogum ne zaman olur belli olmaz dedi.Yani bildigim sey ama kaynana israr etti ara,ara normalmi diye:)

doğum yapan arkadaslar bırsey sorucam bnmm ılk cocugum 16 gunluguz ama annemsız bakamıorum asla emzırmek dısında tam yardımcı olamıorum ne altını almaya ne yıkamaya korkuorum gecelerı uykudan gozumu acamıorum annem kalk emzır dıe gelmedıkce çıok nadır kalka bılıorm zaten sutum yetmıo dıe mama verıoruz arada
kotu bır annmıyım ben cok uzuluorum bu halıme sezeryandan sonra tam toparlanamadım zaten bunalıma gırdım kızlar herkes dıo sen bole deıldın yuzun hıc gulmuo dıolr esımde dıo
sen bole deıldın dıe

Canim uzulme sanirim cogumuz ayni durumdayiz benimde gece annem bakiyor ben sadece emzirmeye uyaniyorum

allah hayırlı ömürler versin canım çok sevindim kimsin nesin bilmiyorum ama merak ettim işte beni face de görebilirsin msj atarım

yok canım doğumum inanılmaz kolaydı 5 10 dk da çıktım
doğru nefes alıp devamlı ıkınınca çıkıveriyor
hiç canım yanmadı korkma o sancılar beni mahvetti
doğum ve sonrası kolaydı içinden ılık ılık bişey çıkıyor resmen rahatlıyorsun
yani plasentayı falan düşünme.bebek doğunca gözün onun üzerinde oluyor
sana ne yaptıklarının farkında bile olmuyorsun[/QUOTE]

iyi ozaman yaa, kimseden bilgi alamamistim dogru dürüst bu plasentayla ilgili :) rahatladim valla, bana cikacak bi bebek daha varmis falan gibi geliyodu bi ara :)

Canim benim bence doktorun ve eben ne diyorsa onu yap, sonra komsunun dedigini yaparsin ne bilim, ben öyle kimsenin lafina güvenmek istemezdim sahsen, sana doktorlarin alalim diyorlarsa aldir,yok bekleyelim diyorlarsa yine doktorlarin bir bildigi vardir diye düsünüyorum...cünki benim fikrime göre simdi yorum yapan cok olur bu konu hakkinda... hatta esinle birlikte ikiniz karar verin, Annelerinize danisin, sizi sizden daha iyi kimse bilemez diye düsünüyorum. Allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin
yavrularimiza kisa zamanda saglikla kavusuruz insallah

:) bende bir yandan diyorum, karnimda simdi oda rahat bende, insan hic dayanamiyor son günlerde, ha bugün ha simdi diye bekliyosun ama...bir yandanda rahatiz hala :)
bu gidisle geri kalan annelerle birlikte zaten biz temmuz topigine kayacagiz gibi görünüyor canim :)

Allah yardimcin olsun insallah :) kolay dogumlar nasip etsin, bir avazda kurtulursun insallah :)

Hayirli ugurlu olsun :) saglikla büyüt bebegini cnm insallah... :) Allah anali babali büyütsün.. darisi bizlere

selam doğuramayan kızlar..
sabredin surda 3 güne kadar doğuramazsak temmuz annesi olucaz, en azından ben kesin öyle olucam inanıyorum artık..
ara ara gelen şiddetli sancılarımda gitti cünkü.. bakalım bu gece uğrayacaklar mı
eşim bu hafta gececi, dün gece kaynanamlarda kaldım.
Bu gece we yarın gece annem kalıcak o geldiii canım benimmm
insallah o hazır yanımdayken gelir sancılarım da doğuma giderizzz
ben deli gibi ter döküyorum, bu gidişle buharlaşıcammm..
Rabbim hepimizi bi an ewwel kurtarsın insallah..

bu gidisle temmuz anneleri olucaz evet, haziran bitti bebislerimiz hala gelmedi, benim düsünceme göre de benim oglum haftaya falan gelir heralde...1temmuzdan sonra
topik atlamasi yapariz bizde

benimde esim hep gececi calisiyor canim, tek vardiye...
bende dün gece annemlerde kalmistim anneannem de geldi dogumum icin türkiyeden, lafa dalmis gitmisiz, saatte gece yarisini gecmisti, bende orda kaldim...
bugün yine eve geldimde annem tutturdu yarindan itibaren bizde kaliyosun son günlerin diye, ama ben kalmak istemiyorum... evimi cok özlüyorum, bütün düzenim bozuluyo sanki..
hem böyle sabaha kadar kac kere oglumun odasina girip cikiyorum, cicilerini seviyorum oglusumun
simdide aciktikkk, gidip bisiler yicez oglumlaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…