2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

hadi ya,ben hiç umutlanmayayım o zaman:))bu çocuklar gelmeyecek,sanırım hakikaten dişli doğacak bu çocuklar

Dimi,insan bekliyor nisan geldi birseyler olur diye ama nafile
Gecede ben uyandıkca eşimde uyandı,ne oldu sancımı var deyip durdu. Yok lavaboya dedikce hayal kırıklığına uğradı

Gerçi kanamam hala var. Normalmisde bir kaç gün sürmesi :44:

ben de bugün tekrar doktora gideceğim,14:40ta,inş. sen de ebeden hayırlı haberlerle gelirsin,ben deeee

allahım hepinize hayırlı dogumlar nasıp etsın arkadaslar, bugun doktora gıdecekler varmıs sanırım, sizin kuzularınızda saglıkla bı avazda gelır ınsallah
dogum yapan arkadaslarımızada allah saglıklı uzun ömürler versin
bende eylul annesı olacagımm nasipse :))

ben deılm yanı rahatladım bıraz daha tek kendımın oldunu dusunuodm rahatlattın içimi saol tecrubesızım ılk çoçuk allah yardım eder ınş.

Hatta goguslerim catladigi icin emzirmek bile istemiyorum. Col uzuluyorum bu duruma ilk cocuk olunca ne kadar okusanda cocul bakimi halkinda cahillik mutlaka oluyor.
bu arada zeynep ve olipps insallah biran once gelir bebrkleriniz.

geçen sene buzamanlar aynı sevinçleri aynı heyecanları biz yaşadık:)))) doğan bebeklere ve doğacak bebeklere uzuuuuuuuuun sağlıklı ömürler diliyorum. doğuramayanlar allah bir nefeste kurtarsın inşallah sağlıcakla kucağınıza alınbebişlerinizi sizde

Selam
Ebeden ciktim simdi. 41+2 olana kdr dogurmazsam hastaneyi arayip suni sanci tarihini ogrenecekmissim.
Ebe ozamana kalmazsin dogum yaparsin dedigi halde hic umitlenmedim..
Oglum olmus 4kg..

Teşekkürler canım.Benim de sütüm gelmeye başladı artık çok mutluyum. Komposto içiyorum,tahin pekmez yiyiyorum birde rezene çayı ve bol su içiyorum.
Birkaç güne daha çok sütüm gelir inş.

Canım çok sağol. Evet sona kalanlardandım bende :) Tahmini doğum tarihim 22 Haziran dı kızımda 23 ünde geldi. Dolu dolu 40 hafta yani :)

Tatlım üzülme sakın yaparsın doğumdan sonra toparlanmak kolay değil birde büyük bir sorumluluk biniyor insana. Hiç korkam cesaretli ol. Onun en çok sna ihtiyacı var kokun bile yeter bazen. En kısa sürede toparlanırsın ve güzel haberlerini alırız inş...

Selam
Ebeden ciktim simdi. 41+2 olana kdr dogurmazsam hastaneyi arayip suni sanci tarihini ogrenecekmissim.
Oglum olmus 4kg..

öncelikle oğluşuna maşallah:)nişan için bir şey demedi mi ebe?
ben de dr a gittim,dr suni sancı vermeliyiz bu sorumluluğu alamam falan diyip kötü yanlarını söylüyor..plesanta-su her şey yolunda,3400 kilosu dr rahat rahat doğurursun diyor ama bebeğin başı çatıya girmemiş gram sancı yok ya
cuma günü gelsem direk szeryan yapsanız dedim,yasak artık dedi.mutlaka suni sancı verip denemeliyiz diyor
allahım moral bozukluğundan ağlayasım geliyor,gelmeye niyeti yok
bir şey olacak diye çok korkuyorum,gece kalkıp kalkıp hareket ediyor mu diye baktım
dr alttan muayene etmiyor bi ihtimal açılmam vardır belki diyeceğim ama sancım yok işte
Allahım sen yardım et,bir yanım bekle diyor bir yanım ya oğluma bir şey olursa diyor,ooff

Selam
Oglum olmus 4kg..

sana risklerinden bahsetmiyor mu?işte kakasını yer falan diye,yabancı ülkede nasıl merak ettim de,belki beklerken beni rahatacak şeyler söylemiştr..
benim ki kötü haber tellalı

Pinarcim ebeye girerken canim cok skkindi. O yuzden resmen odada yokmusum gibiydi. Birseyde sormadim.. Bi an once sussada odadan ciksam diye bekledim ben.

Nisan icin normal kanama dedi ama sinir bozucu senin icin hala tik olmamasida dedi. Yakindir dedi bide gununu gectin suniye gerek bile kalmaz dedi. Buyuk ihtimal acilman baslamistirda dedi ama bakmadi.
Cok sakin burdakiler,tut boğ hepsini. O hesap..
Nisan durmus durumda. Gerci 1 saatdir gitmedim lavaboya. Ebede gittim ve eve donunce. Birsey yoktu..
1 saat yuruyus yaptim tek basima. Yorulmusum uzandim,oglum kipir kipir. Patlat artik su suyu diye kiziyorum sanki duycakda tepki vercek..

Korkupda strese sokma kendini cnm. Ben sezeryan yerine suniyi tercih ederim.

beklerken bebğe bir şey olacak diye çok korkuyorum,suniden korkum da suniyi verip açılma olmaması çünkü daha geride benim oğlan,o kadar suni sancıyı çekip sezeryan olmak korkum.benim ki gününü geçtin suniye bile gerek kalmaz demiyor da korkutuyor,ki o kadar hareketli bir insanım ki anlatamam yok işte yok

zeynep senin nst de sancı falan çıkıyor mu ya da alttan muayene etti mi?

Pinarcim cok uzuyorsun kendini. Sinir bozucu durum haklisin. Tr de ki yeni sistem ayni buranin sistemi. Vaktinde dogmayinca41+2 den sonra suni veriyorlar.. E hala gelmedi ornegin bebek icin zararli olmaya baslayinca anca ozmn acil sezeryan yapiyorlar. Yani tr deki sisteme kizayim dicem burasi ile ayni oldu.

Yok be guzel bakmadiki hic haberim yok acilmam varmi diye. Ebe nisandan dolayi baslamistir dedi ama bakmadi. Sanci desen onada bakmiyorlar. Sadece hastanede bakiyorlar. Orayada bebegi hissetmedim diye ariosun cagriyorlar nar e bagliyorlar. Gecen hafta gittim az sanci vardi. Cok az ama

anladım niye bu kadr kendimi üzüyorum bilmiyorum her şey olacağına varır,Allah hakkımızda hayırlısını versin.burda hemen 40+1de veriyorlar suni sancıyı,içimden bir ses allah sancı verene kadr bekle diyor ama..
neyse sağ ol canım çok soru sordum biliyorum da dr dan gelince böyle allak bullak oluyorum.

Olurmu canim. Sorcan tabi. Ama ben telden girdigim icin bir omur suruyor yazmam. az once uzun uzun yazdim takildi kaldi. Insan korkuyorsan suni ol biran oncede diyemiyor,kendiliginden gelmesini beklede.
Zor bir karar,hele ki seni ne bekledigini bilmedigin icin.
Iste benim pazartesi gelmezse keyfine duskun rahat oglum ozmn mecbur suni. Kacaryolu yok. Ben bekleyim desemde..
paşa dedik bunlara simarttik iyice. Baksana ben ne zmn istersem ozmn diyorlar bdtlerini iplemediler bile.

aynen canım paşa paşa deyip tepemize çıkardık,neyse ben de yemek yapayım:)sağ ol

canım ne kadar sıkmıssın öyle canını yapma yaa..
hersey olacağına warır. elbet gelicek bu sıpalar.. elbet onlarında doldurması gereken bi wakit wardır, bu kadar strese sokma kendini.. hem daha gec değilki.. hem dikkatini dağıt bence, hep bebeğe odaklanma..
bende suni sancıyı sezeryana tercih ederim şahsen.. hem öyle doğuran bi sürü arkadas wardı burda.. ki benim arkadaslarımında cogu suni sancıyla normal doğum yaptı.. bence bu kadar kafamızda büyütüp de korkmayalım..
bende ilkten cok kkorkuyodum da simdi diyorum sezeryandan iyidir diye.. Rabbim yardımcımız olsunnn bebeiklerimiz tez zamanda sağlıklıca gelsinler insallah..
bol bol dua edelim birbirimizeee..

Pinarcim,Facebook grubunda eksiksin :)
Simdi doğmuyor diye stres yapıyoruz ozmnda emmiyor,uyumuyor diye aglicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…