- 5 Kasım 2011
- 906
- 0
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #38.041
Canim uzulme sanirim cogumuz ayni durumdayiz benimde gece annem bakiyor ben sadece emzirmeye uyaniyorum
Günaydin
Pinarcim, günaydin
Bende dogurmadim daha, uzulme
hadi ya,ben hiç umutlanmayayım o zaman:))bu çocuklar gelmeyecek,sanırım hakikaten dişli doğacak bu çocuklar
Dimi,insan bekliyor nisan geldi birseyler olur diye ama nafile
Gecede ben uyandıkca eşimde uyandı,ne oldu sancımı var deyip durdu. Yok lavaboya dedikce hayal kırıklığına uğradı
Gerçi kanamam hala var. Normalmisde bir kaç gün sürmesi :44:
ben deılm yanı rahatladım bıraz daha tek kendımın oldunu dusunuodm rahatlattın içimi saol tecrubesızım ılk çoçuk allah yardım eder ınş.
gözün aydın canım benimde ilk gün damla damla geldi sütüm
şimdi çok şükür baya iyi ben hastaneden gelir gelmez ılık duş aldım
göğüslerimi beyaz sabunla yıkadım malt içeceği ve komposto suyu içtim
sonra pompayla sağdım ve sütüm gelmeye başladı canım.
aynı şekilde meme ucu yok ve benimde yara olmak üzere hiçbişey işe yaramıyor sadece yumuşatıyor
yap ya heyecan ne güzel nişan geldi,max. 1 2 güne gelir ne güzel.
inş. inş. benim oğlum da gelir.sabahtan beri iş yapıyorum plates topunun üzerinde egzersiz yapıyorum,hadi gel oğlum:26:
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin..bebeğin ömürlü ve sağlıklı olsun inş.
sen de sona kalanlardın,kaçıncı haftada doğum yaptın?
doğum yapan arkadaslar bırsey sorucam bnmm ılk cocugum 16 gunluguz ama annemsız bakamıorum asla emzırmek dısında tam yardımcı olamıorum ne altını almaya ne yıkamaya korkuorum gecelerı uykudan gozumu acamıorum annem kalk emzır dıe gelmedıkce çıok nadır kalka bılıorm zaten sutum yetmıo dıe mama verıoruz arada
kotu bır annmıyım ben cok uzuluorum bu halıme sezeryandan sonra tam toparlanamadım zaten bunalıma gırdım kızlar herkes dıo sen bole deıldın yuzun hıc gulmuo dıolr esımde dıo
sen bole deıldın dıe
Selam
Ebeden ciktim simdi. 41+2 olana kdr dogurmazsam hastaneyi arayip suni sanci tarihini ogrenecekmissim.
Ebe ozamana kalmazsin dogum yaparsin dedigi halde hic umitlenmedim..
Oglum olmus 4kg..
Selam
Ebeden ciktim simdi. 41+2 olana kdr dogurmazsam hastaneyi arayip suni sanci tarihini ogrenecekmissim.
Ebe ozamana kalmazsin dogum yaparsin dedigi halde hic umitlenmedim..
Oglum olmus 4kg..
Pinarcim ebeye girerken canim cok skkindi. O yuzden resmen odada yokmusum gibiydi. Birseyde sormadim.. Bi an once sussada odadan ciksam diye bekledim ben.
Nisan icin normal kanama dedi ama sinir bozucu senin icin hala tik olmamasida dedi. Yakindir dedi bide gununu gectin suniye gerek bile kalmaz dedi. Buyuk ihtimal acilman baslamistirda dedi ama bakmadi.
Cok sakin burdakiler,tut boğ hepsini. O hesap..
Nisan durmus durumda. Gerci 1 saatdir gitmedim lavaboya. Ebede gittim ve eve donunce. Birsey yoktu..
1 saat yuruyus yaptim tek basima. Yorulmusum uzandim,oglum kipir kipir. Patlat artik su suyu diye kiziyorum sanki duycakda tepki vercek..
Korkupda strese sokma kendini cnm. Ben sezeryan yerine suniyi tercih ederim.
zeynep senin nst de sancı falan çıkıyor mu ya da alttan muayene etti mi?
Pinarcim cok uzuyorsun kendini. Sinir bozucu durum haklisin. Tr de ki yeni sistem ayni buranin sistemi. Vaktinde dogmayinca41+2 den sonra suni veriyorlar.. E hala gelmedi ornegin bebek icin zararli olmaya baslayinca anca ozmn acil sezeryan yapiyorlar. Yani tr deki sisteme kizayim dicem burasi ile ayni oldu.
Yok be guzel bakmadiki hic haberim yok acilmam varmi diye. Ebe nisandan dolayi baslamistir dedi ama bakmadi. Sanci desen onada bakmiyorlar. Sadece hastanede bakiyorlar. Orayada bebegi hissetmedim diye ariosun cagriyorlar nar e bagliyorlar. Gecen hafta gittim az sanci vardi. Cok az ama
Olurmu canim. Sorcan tabi. Ama ben telden girdigim icin bir omur suruyor yazmam. az once uzun uzun yazdim takildi kaldi. Insan korkuyorsan suni ol biran oncede diyemiyor,kendiliginden gelmesini beklede.
Zor bir karar,hele ki seni ne bekledigini bilmedigin icin.
Iste benim pazartesi gelmezse keyfine duskun rahat oglum ozmn mecbur suni. Kacaryolu yok. Ben bekleyim desemde..
paşa dedik bunlara simarttik iyice. Baksana ben ne zmn istersem ozmn diyorlar bdtlerini iplemediler bile.
öncelikle oğluşuna maşallah:)nişan için bir şey demedi mi ebe?
ben de dr a gittim,dr suni sancı vermeliyiz bu sorumluluğu alamam falan diyip kötü yanlarını söylüyor..plesanta-su her şey yolunda,3400 kilosu dr rahat rahat doğurursun diyor ama bebeğin başı çatıya girmemiş gram sancı yok ya
cuma günü gelsem direk szeryan yapsanız dedim,yasak artık dedi.mutlaka suni sancı verip denemeliyiz diyor
allahım moral bozukluğundan ağlayasım geliyor,gelmeye niyeti yok
bir şey olacak diye çok korkuyorum,gece kalkıp kalkıp hareket ediyor mu diye baktım
dr alttan muayene etmiyor bi ihtimal açılmam vardır belki diyeceğim ama sancım yok işte
Allahım sen yardım et,bir yanım bekle diyor bir yanım ya oğluma bir şey olursa diyor,ooff