2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Herkese Merhaba,

Kızlar Cumartesi günü saat 15:23 te normal doğumla kızımı dünyaya getirdim. Daha yeni fırsat bulup yazabildim.
Hiç doğuramayacakmışım gibi gelirken sonunda doğurdum :)

İlk gün hiç sütüm gelmedi odama çıktığım andan beri 6 saat boyunca kızımı emzirmeye çalıştım heryerim tutuldu saralık olma ihtimaline karşı çok az mama verdirdik.
Dün biraz sütüm gelmeye başladı. Ama hala yeterli değil. Göğüs uçlarım yara oldu Lansonih kullanıyorum biraz rahatlatıyor ama pes etmek yok emzirmeye devam ediyorum.
İlk günler zorlu geçiyor. Allah doğuranlara ve doğum yapacaklara yardım etsin diyorum.

Doğum hikayemide bir ara yazarım...

Gozun aydin canim
Allah anali babali buyutsun

kızlar mrb rabbim hepinize ve bebeklerin hayırlı sağlıklı uzun uzun ömürler versin güle güle büyütün inşallah hmoglu vardı bakıyorum göremedim en son sezeryana gidecekti kurtuldumu hayırlısıyla bende eylül -ekim annnesiyim kısmetse

kızlar mrb rabbim hepinize ve bebeklerin hayırlı sağlıklı uzun uzun ömürler versin güle güle büyütün inşallah hmoglu vardı bakıyorum göremedim en son sezeryana gidecekti kurtuldumu hayırlısıyla bende eylül -ekim annnesiyim kısmetse

amiin canımcım..
o aldı bebişini kucagına cok sükür.. facede resimleri bile war :)

slm cnmmm, saol sorduğun için.
çok şükür kurtuldum cuma günü, 4 günlük oldu bile paşam:KK34:

Allah sana da bu duyguları nasip etsin inşş, çok değişik bişeymiş o minik bebeği kucağına almak:KK34::KK34::KK34:

zeynepppp hadi sen de doğur artık:KK1::KK1::KK1:

aa bi de olipsss sen de:KK34:

Allah sana da bu duyguları nasip etsin inşş, çok değişik bişeymiş o minik bebeği kucağına almak:KK34::KK34::KK34:

inşallahhhh kafayı yiyeceğim ya:KK43:sıcak,stres bi şey olur mu bebğime düşüncesi,suni sancı korkusu:KK53:

Pinarcim insallah dogum belirtisidir
Ben hala iyiyim :))
Ama lavaboya gittikce geliyor
Ne bitmez seymis.Hastaneyide aradim ebe ile konusmak icin.Gayet normal ama dogum ne zaman olur belli olmaz dedi.Yani bildigim sey ama kaynana israr etti ara,ara normalmi diye:)

doğum yapan arkadaslar bırsey sorucam bnmm ılk cocugum 16 gunluguz ama annemsız bakamıorum asla emzırmek dısında tam yardımcı olamıorum ne altını almaya ne yıkamaya korkuorum gecelerı uykudan gozumu acamıorum annem kalk emzır dıe gelmedıkce çıok nadır kalka bılıorm zaten sutum yetmıo dıe mama verıoruz arada
kotu bır annmıyım ben cok uzuluorum bu halıme sezeryandan sonra tam toparlanamadım zaten bunalıma gırdım kızlar herkes dıo sen bole deıldın yuzun hıc gulmuo dıolr esımde dıo
sen bole deıldın dıe

doğum yapan arkadaslar bırsey sorucam bnmm ılk cocugum 16 gunluguz ama annemsız bakamıorum asla emzırmek dısında tam yardımcı olamıorum ne altını almaya ne yıkamaya korkuorum gecelerı uykudan gozumu acamıorum annem kalk emzır dıe gelmedıkce çıok nadır kalka bılıorm zaten sutum yetmıo dıe mama verıoruz arada
kotu bır annmıyım ben cok uzuluorum bu halıme sezeryandan sonra tam toparlanamadım zaten bunalıma gırdım kızlar herkes dıo sen bole deıldın yuzun hıc gulmuo dıolr esımde dıo
sen bole deıldın dıe
Canim uzulme sanirim cogumuz ayni durumdayiz benimde gece annem bakiyor ben sadece emzirmeye uyaniyorum

allah hayırlı ömürler versin canım çok sevindim kimsin nesin bilmiyorum ama merak ettim işte beni face de görebilirsin msj atarım

yok canım doğumum inanılmaz kolaydı 5 10 dk da çıktım
doğru nefes alıp devamlı ıkınınca çıkıveriyor
hiç canım yanmadı korkma o sancılar beni mahvetti
doğum ve sonrası kolaydı içinden ılık ılık bişey çıkıyor resmen rahatlıyorsun
yani plasentayı falan düşünme.bebek doğunca gözün onun üzerinde oluyor
sana ne yaptıklarının farkında bile olmuyorsun:KK34:[/QUOTE]

iyi ozaman yaa, kimseden bilgi alamamistim dogru dürüst bu plasentayla ilgili :) rahatladim valla, bana cikacak bi bebek daha varmis falan gibi geliyodu bi ara :)

slmlar sona kalan haziran anneleri perşembeye kadar bekleme kararı aldık demiştim,bugün dr a gittik.benim paşa kanala henüz yerleşmemiş,bekleyin diyemem şöyledir 100de 1 bebeğin zehirlenme riski var diyor.suyum,plesantam,nst her şey normal..perşembeye bekleyelim dedik bakaım.şimdi komşuyu gördüm,diyo bekle allah sancı verene kadar.gelini 10 gün beklemiş 10.gün 7cm açıklıkla hastaneye gitmiş.hiç korkma bekle niye kendine acı çektireceksin diyor.oof çok kararsızım:KK50:
Canim benim bence doktorun ve eben ne diyorsa onu yap, sonra komsunun dedigini yaparsin ne bilim, ben öyle kimsenin lafina güvenmek istemezdim sahsen, sana doktorlarin alalim diyorlarsa aldir,yok bekleyelim diyorlarsa yine doktorlarin bir bildigi vardir diye düsünüyorum...cünki benim fikrime göre simdi yorum yapan cok olur bu konu hakkinda... hatta esinle birlikte ikiniz karar verin, Annelerinize danisin, sizi sizden daha iyi kimse bilemez diye düsünüyorum. Allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin
yavrularimiza kisa zamanda saglikla kavusuruz insallah

Kızlar buyrun gelin topigimize herzaman bekleriz:KK1: benim oğlanda daha bir aydan doğmaz gibi geliyo bana ne yapsın yavrucuklar dışarısı sıcak yok gaz derdi süt derdi ne güzel analarının karnında ekmek elden su gölden büyüyüp gidiyolar:KK55: inşallah hayirlisiyla normal dogum yaparsınız saglikla bebislerine kucaklarsınız kızlar

:) bende bir yandan diyorum, karnimda simdi oda rahat bende, insan hic dayanamiyor son günlerde, ha bugün ha simdi diye bekliyosun ama...bir yandanda rahatiz hala :)
bu gidisle geri kalan annelerle birlikte zaten biz temmuz topigine kayacagiz gibi görünüyor canim :)

Selam kizlar,biz bugun 2 parca oluyoruz:))
Gece 11:00 de hastaneye yatiyorum,acilma 2cm doktor suni sanci vericek.heralde gece gibi dogum olur.
Rabbim hepimizi bir nefeste kurtarsin ins.
Bende beklemek istiyordum ama doktorum troidden dolayi bekletmek istemedi,napalim hakkimizda hayirlisi buymus.

Allah yardimcin olsun insallah :) kolay dogumlar nasip etsin, bir avazda kurtulursun insallah :)

selam kızlar....
dün sabah saat 05:30da nişanım geldi ardından sancım basladı doktora gıttım 07:40 ta suyum geldi veeeee 14:30 da oglumu kucagıma aldım....dunyanın en guzel seyi hepınızı oopuyorum rabbim herkese hayırlı dogumlar nasıp etsın....

Hayirli ugurlu olsun :) saglikla büyüt bebegini cnm insallah... :) Allah anali babali büyütsün.. darisi bizlere

bence başka bir dr a daha görün öyle kullan antibiyotik.göürümcenin çocuğuna üzüldüm allah kimseyi evladı ile sınamasın gerçekten..bizim şu paşalar da bir gelse:26:senin bir günün var inş. gelir,benim de kıskanır ardından gelir:))

hastahanede baska bir doktora gösterdim, alabilirsin birsey olmaz dedi, bende almaya basladim iste bugün, bakalim hayirlisi...
evet yaa gelse artik su pasalar :26: bizimde günümüz yarin doluyor ama henüz tik yok gibi :)
hangimizinki erken gelirse, digerimizinkide kiskanip arkadasindan gelir insallah dedigin gibi canim :)))

Herkese Merhaba,

Kızlar Cumartesi günü saat 15:23 te normal doğumla kızımı dünyaya getirdim. Daha yeni fırsat bulup yazabildim.
Hiç doğuramayacakmışım gibi gelirken sonunda doğurdum :)

İlk gün hiç sütüm gelmedi odama çıktığım andan beri 6 saat boyunca kızımı emzirmeye çalıştım heryerim tutuldu saralık olma ihtimaline karşı çok az mama verdirdik.
Dün biraz sütüm gelmeye başladı. Ama hala yeterli değil. Göğüs uçlarım yara oldu Lansonih kullanıyorum biraz rahatlatıyor ama pes etmek yok emzirmeye devam ediyorum.
İlk günler zorlu geçiyor. Allah doğuranlara ve doğum yapacaklara yardım etsin diyorum.

Doğum hikayemide bir ara yazarım...

Hayirli ugurlu olsun Canim, Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin insallah :)
darisi bizlere....saglikla büyüt bebisini

selam doğuramayan kızlar.. :KK3:
sabredin surda 3 güne kadar doğuramazsak temmuz annesi olucaz, :KK8: en azından ben kesin öyle olucam inanıyorum artık..
ara ara gelen şiddetli sancılarımda gitti cünkü.. bakalım bu gece uğrayacaklar mı :KK9:
eşim bu hafta gececi, dün gece kaynanamlarda kaldım.
Bu gece we yarın gece annem kalıcak o geldiii canım benimmm :KK16:
insallah o hazır yanımdayken gelir sancılarım da doğuma giderizzz :KK55::KK55:
ben deli gibi ter döküyorum, bu gidişle buharlaşıcammm.. :KK37:
Rabbim hepimizi bi an ewwel kurtarsın insallah..

selam doğuramayan kızlar.. :KK3:
sabredin surda 3 güne kadar doğuramazsak temmuz annesi olucaz, :KK8: en azından ben kesin öyle olucam inanıyorum artık..
ara ara gelen şiddetli sancılarımda gitti cünkü.. bakalım bu gece uğrayacaklar mı :KK9:
eşim bu hafta gececi, dün gece kaynanamlarda kaldım.
Bu gece we yarın gece annem kalıcak o geldiii canım benimmm :KK16:
insallah o hazır yanımdayken gelir sancılarım da doğuma giderizzz :KK55::KK55:
ben deli gibi ter döküyorum, bu gidişle buharlaşıcammm.. :KK37:
Rabbim hepimizi bi an ewwel kurtarsın insallah..

:21: bu gidisle temmuz anneleri olucaz evet, haziran bitti bebislerimiz hala gelmedi, benim düsünceme göre de benim oglum haftaya falan gelir heralde...1temmuzdan sonra :KK55:
topik atlamasi yapariz bizde :KK1:

benimde esim hep gececi calisiyor canim, tek vardiye...
bende dün gece annemlerde kalmistim anneannem de geldi dogumum icin türkiyeden, lafa dalmis gitmisiz, saatte gece yarisini gecmisti, bende orda kaldim...
bugün yine eve geldimde annem tutturdu yarindan itibaren bizde kaliyosun son günlerin diye, ama ben kalmak istemiyorum... evimi cok özlüyorum, bütün düzenim bozuluyo sanki..
hem böyle sabaha kadar kac kere oglumun odasina girip cikiyorum, cicilerini seviyorum oglusumun :emir_bebek: :KK55:
simdide aciktikkk, gidip bisiler yicez oglumlaaa :KK49: :KK4:

X