- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #38.001
Seninle kaderimiz ayni mi nebenim de 20lik disim agriyor sag alt.
Son adet tarihime gorede asil bdt bugun23 hazirani ultrason hesaplamisti.
Insan cok kararsiz kaliyor. Beklesem mi bir an once dogsami diye. Zor bir karar
hakikaten kaderimiz benziyor,benim sol alt yalnız
o zman nişan geldi ise bugün benim de gelirinşaaaaallllaaaaahhh
Insallah canim
Hala tik yok bende. Icerde pasa kipir kipir
Günaydın geriye kalan Haziran anneler
Simdi lavaboya gitmek için kalktım. Pit diye birsey düştü resmen. Baktım kanlı akıntısanırsam nisan?
Hasta bezimi taktım oturuyorum simdi
Ay heyecan yaptım
Simdi lavaboya gitmek için kalktım. Pit diye birsey düştü resmen. Baktım kanlı akıntısanırsam nisan?
Ay heyecan yaptım
Ay heyecan yaptım
Sagolun kizlar
Ama ben lavaboya gittikce,azar azar geliyor
Kahverengimsi oldu,son adet gunundeki akinti gibi.Birazda taze kan var.
Coook hafif adet agrimda basladi
hadi hayırlısı geliyor senin paşa
darısı başıma
benim içimden tam bir temizlik yapmak geldi
kaş,bıyık,bacak,tırnakacaba oğlum gelecekte iç güdüsel olarak mı yaptım
zeynep doğumda beni unutma,gelsin benim paşada yoksa perşembe ya da cuma suni ile
gözün aydın canım benimde ilk gün damla damla geldi sütümHerkese Merhaba,
Kızlar Cumartesi günü saat 15:23 te normal doğumla kızımı dünyaya getirdim. Daha yeni fırsat bulup yazabildim.
Hiç doğuramayacakmışım gibi gelirken sonunda doğurdum :)
İlk gün hiç sütüm gelmedi odama çıktığım andan beri 6 saat boyunca kızımı emzirmeye çalıştım heryerim tutuldu saralık olma ihtimaline karşı çok az mama verdirdik.
Dün biraz sütüm gelmeye başladı. Ama hala yeterli değil. Göğüs uçlarım yara oldu Lansonih kullanıyorum biraz rahatlatıyor ama pes etmek yok emzirmeye devam ediyorum.
İlk günler zorlu geçiyor. Allah doğuranlara ve doğum yapacaklara yardım etsin diyorum.
Doğum hikayemide bir ara yazarım...
selam kızlar....
dün sabah saat 05:30da nişanım geldi ardından sancım basladı doktora gıttım 07:40 ta suyum geldi veeeee 14:30 da oglumu kucagıma aldım....dunyanın en guzel seyi hepınızı oopuyorum rabbim herkese hayırlı dogumlar nasıp etsın....
Bende gece uyuyamayinca öğlen temizlik yapım diyordum
Hala yapcam,yeni kahvaltı yaptık.
Ay inşallah ikimizin ogluda gelir 1-2 güne
Benim ağrım az diye heyecan yapmayim diyorum. Sen benden önce kavuşursun paşana
Yürüyüşe cikcez birazdan. Hala hasta bezi ileyim
Suyum gelirse diye
Herkese Merhaba,
Kızlar Cumartesi günü saat 15:23 te normal doğumla kızımı dünyaya getirdim. Daha yeni fırsat bulup yazabildim.
İlk gün hiç sütüm gelmedi odama çıktığım andan beri 6 saat boyunca kızımı emzirmeye çalıştım heryerim tutuldu saralık olma ihtimaline karşı çok az mama verdirdik.
Dün biraz sütüm gelmeye başladı. Ama hala yeterli değil. Göğüs uçlarım yara oldu Lansonih kullanıyorum biraz rahatlatıyor ama pes etmek yok emzirmeye devam ediyorum.
İlk günler zorlu geçiyor. Allah doğuranlara ve doğum yapacaklara yardım etsin diyorum.
Ay heyecan yaptım
Selam kızlar, bizde oğlumla bugün doktora gittik, baktı rahim ağzımda 1-2 cm açıklık varmış,
Muayene edenekadar öldüm valla
Doktorda kızdı, en ufak bir çatı muayenesinde bile bukadar Canin acıyorsa o cocuğu nasıl doğuracaksın diyor...
Deli herif, keyfimden canım yanıyor sanki...
Bebeğin kafası 10cm mis te nasıl çıkarmayı dusunuyormusum falan...
İste onu bende merak ediyorum dedim bende!
Canımda çok sıkkın...doktor bende bı mikrop buldu, mutlaka antibiyotik Alman lazım, dogum esnasında
Bebeğe mikrop bulasabilirmis çünkü...icim hiç rahat degil, bebeğim gelmeden ilaç almak istemiyorum
Korkuyorum çok....ama doktor mecbursun dedi! Alicam mecbur napalimçok ağır bı antibiyotikmis bide
Birde görümcem bu ayın 5inde dogum yapmıştı, bugün eşimden duydum bebeğinin kalbinde delik varmış
Çok ama çok üzüldüm, görümcemle yaklaşık 3senedir görüşmüyoruz, daha dogrusu esimin ailesiyle...aramız bayağı açık yani kendiside öyle pek iyi biri degildir ama yinede inanilmaz çok üzüldüm...Allah hiç kimseyi evladıyla sınamasın, hiçbir anneye bu üzüntüyü yaşatmasınve sabır versin...oda çok canımı sıktı...benim moral yerlerde yani...
Ooooofff offff:26:
Oğlum bı gelseydi, bütün dertlerim bitecek....canım oğlum benim
bugün berbat gecti böyle hersey üst üste geldi, az kaldı bu gece oturur iyi bı ağlarım heralde....
Sagolun kizlar
Ama ben lavaboya gittikce,azar azar geliyor
Kahverengimsi oldu,son adet gunundeki akinti gibi.Birazda taze kan var.
Coook hafif adet agrimda basladi
Herkese Merhaba,
Ay heyecan yaptım
zeynepcim sen hala duruyomusunolsun olsun geç olsun güç olmasın inşallah