2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Seninle kaderimiz ayni mi ne benim de 20lik disim agriyor sag alt.
Son adet tarihime gorede asil bdt bugun 23 hazirani ultrason hesaplamisti.
Insan cok kararsiz kaliyor. Beklesem mi bir an once dogsami diye. Zor bir karar

hakikaten kaderimiz benziyor,benim sol alt yalnız
o zman nişan geldi ise bugün benim de gelirinşaaaaallllaaaaahhh

Günaydın geriye kalan Haziran anneler
Simdi lavaboya gitmek için kalktım. Pit diye birsey düştü resmen. Baktım kanlı akıntı sanırsam nisan?
Hasta bezimi taktım oturuyorum simdi
Ay heyecan yaptım

günaydın canım benım nişandan 18 19 saat sonra doğumum gercekleşmişti ama günlerce bekleyenlerde olabılıo tabii:44: senın son günlerın oldgu için dogumun cok yakın bence hafif sancılanmaya baslamışşındır zaten Allahım yardımcn olsn

Simdi lavaboya gitmek için kalktım. Pit diye birsey düştü resmen. Baktım kanlı akıntı sanırsam nisan?
Ay heyecan yaptım

hadi gözün aydın kesin nişandır... benim de 38. haftada nişanım geldi doktora gitiğimde doktor 10 gün daha doğum olmaz dedi 2.5 gün sonra suyum geldi tam 12.30 da 16.30 da oğlum doğdu... rabbim kolay doğumlar nasip etsin...

Ay heyecan yaptım

ayy,,, nişan geldi demek.. biz ne zaman görcez şu nişanı..
senin adına çok sevindim.. doğum yakın demek.. nişandan birkaç saat sonra da olabilir birkaç gün sonra da..
ama nişan geldi ya.. inan benim bile içim bi hoş olduu.. geliyo bebişş

Sagolun kizlar
Ama ben lavaboya gittikce,azar azar geliyor
Kahverengimsi oldu,son adet gunundeki akinti gibi.Birazda taze kan var.
Coook hafif adet agrimda basladi

Sagolun kizlar

hadi hayırlısı geliyor senin paşa
darısı başıma
benim içimden tam bir temizlik yapmak geldi
kaş,bıyık,bacak,tırnak acaba oğlum gelecekte iç güdüsel olarak mı yaptım
zeynep doğumda beni unutma,gelsin benim paşada yoksa perşembe ya da cuma suni ile

Bende gece uyuyamayinca öğlen temizlik yapım diyordum
Hala yapcam,yeni kahvaltı yaptık.
Ay inşallah ikimizin ogluda gelir 1-2 güne
Benim ağrım az diye heyecan yapmayim diyorum. Sen benden önce kavuşursun paşana
Yürüyüşe cikcez birazdan. Hala hasta bezi ileyim
Suyum gelirse diye

Herkese Merhaba,

Kızlar Cumartesi günü saat 15:23 te normal doğumla kızımı dünyaya getirdim. Daha yeni fırsat bulup yazabildim.
Hiç doğuramayacakmışım gibi gelirken sonunda doğurdum :)

İlk gün hiç sütüm gelmedi odama çıktığım andan beri 6 saat boyunca kızımı emzirmeye çalıştım heryerim tutuldu saralık olma ihtimaline karşı çok az mama verdirdik.
Dün biraz sütüm gelmeye başladı. Ama hala yeterli değil. Göğüs uçlarım yara oldu Lansonih kullanıyorum biraz rahatlatıyor ama pes etmek yok emzirmeye devam ediyorum.
İlk günler zorlu geçiyor. Allah doğuranlara ve doğum yapacaklara yardım etsin diyorum.

Doğum hikayemide bir ara yazarım...

gözün aydın canım benimde ilk gün damla damla geldi sütüm
şimdi çok şükür baya iyi ben hastaneden gelir gelmez ılık duş aldım
göğüslerimi beyaz sabunla yıkadım malt içeceği ve komposto suyu içtim
sonra pompayla sağdım ve sütüm gelmeye başladı canım.
aynı şekilde meme ucu yok ve benimde yara olmak üzere hiçbişey işe yaramıyor sadece yumuşatıyor

masallah hersey ne kadar düzenli we cabuk olmuss darısı basımızaaa insallah..
ben artık hic acelee etmiyorum bakıyorum da genelde 40 haftayı doldurunnca geliyo yeni nesil bebikler, hatta 41
Sağlıcakla büyüt yawrunu canımm

yap ya heyecan ne güzel nişan geldi,max. 1 2 güne gelir ne güzel.
inş. inş. benim oğlum da gelir.sabahtan beri iş yapıyorum plates topunun üzerinde egzersiz yapıyorum,hadi gel oğlum:26:

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin..bebeğin ömürlü ve sağlıklı olsun inş.
sen de sona kalanlardın,kaçıncı haftada doğum yaptın?

Ay heyecan yaptım

wuuuuuuuuuuuuuuu hadiiii hayırlı haberler wer bizeee

hepimiz hamile oldugumuz icin etkileniyoruz mecbur bu tarz haberlerden. sıkma canını canımcım.. Allah hakikaten kimseyi bu sekilde sınamasın.. insallah bi an ewwel sağlıgına kawusur minik..
bende baska bi doktora daha görünmeni tawsiye ediyorum, icin rahatlar en azından.. ağır bi antibiyotik diyosun bilemedim :26:
acıklıgın olmasına da cok sewindimmm.. umarım cuma günü de bana aynı seyi söyler doktorum.. bol bol yürüüü..

Sagolun kizlar

anammmmm ben bilee heycanlandımmmm
asamalarını yaz bizeee. benim o adet sancılarından hep war sıklasmasını, suyumu, nişanını bekliyorum tık yokkkkkkkkkk ama umudumu kaybetmedimmm

tebrikler canım Allah analı babalı büyütsün..
işte bu yüzden umudumu kaybetmiyorummmmm

Ay heyecan yaptım

Ayy cok sevindim senin adina hadi gozun aydin. insaallah kolaycacik doguruverirsin bebisini. Allah saglikla kavustursun tez zamanda

arkadaşlar mrb henüz dogum yapmamış arkadaşlara hayırlı saglıklı vede kolay dogumlar diliyorum akıllıbıdıktan haberi olan varmı dogum yaptımı acaba sevgilerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…