2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Selam kizlar,biz bugun 2 parca oluyoruz:))
Gece 11:00 de hastaneye yatiyorum,acilma 2cm doktor suni sanci vericek.heralde gece gibi dogum olur.
Rabbim hepimizi bir nefeste kurtarsin ins.
Bende beklemek istiyordum ama doktorum troidden dolayi bekletmek istemedi,napalim hakkimizda hayirlisi buymus.

Selam kizlar,biz bugun 2 parca oluyoruz:))
Gece 11:00 de hastaneye yatiyorum,acilma 2cm doktor suni sanci vericek.heralde gece gibi dogum olur.
Rabbim hepimizi bir nefeste kurtarsin ins.
Bende beklemek istiyordum ama doktorum troidden dolayi bekletmek istemedi,napalim hakkimizda hayirlisi buymus.

hakkkında hayırlısı olsun canım,inş. bi avazda kurtulursun..Allah yardımcın olsun.

selam kızlar....
dün sabah saat 05:30da nişanım geldi ardından sancım basladı doktora gıttım 07:40 ta suyum geldi veeeee 14:30 da oglumu kucagıma aldım....dunyanın en guzel seyi hepınızı oopuyorum rabbim herkese hayırlı dogumlar nasıp etsın....

selam kızlar....
dün sabah saat 05:30da nişanım geldi ardından sancım basladı doktora gıttım 07:40 ta suyum geldi veeeee 14:30 da oglumu kucagıma aldım....dunyanın en guzel seyi hepınızı oopuyorum rabbim herkese hayırlı dogumlar nasıp etsın....

allah analı babalı büyütmek nasip etsin.darısı başımıza:26:

selam kızlar....

Allah anali babali buyutsun canim

Kiz Pinar.Resmen buranin bekcileri olduk :KK1:

:KK1::KK1:vallahi yapacak bir şey de yok,bizim oğlanların gelmeye niyeti de yok.
yabancı diziye sardım günde 2 3 bölüm izliyorum,bilgisayarla yatıp kalkıyorum.
yarın akşam ailem gelecek o zaman mecburen ayrılacağım netten inş. bu gece oğlum gelir:26:
calamity jane in önerisinden sonra sıcak bir duş aldım 15 dk falan durdum,çıktığım da her yerim kıpkırmızıydı..haşlandım mı ne:KK1:

kızlar ii geceler kızımın gobegı 10 gun once dusmustu 15 gnlugz bgun ıkındıkca agladıkca gobegnden az kanamış ıkı gundur dıkkatımı cektı yarn doktora gıtcez dua edınde bişi çıkmasn herkese ii geceler

Selam kızlar, bizde oğlumla bugün doktora gittik, baktı rahim ağzımda 1-2 cm açıklık varmış,
Muayene edenekadar öldüm valla :KK4:
Doktorda kızdı, en ufak bir çatı muayenesinde bile bukadar Canin acıyorsa o cocuğu nasıl doğuracaksın diyor...
Deli herif, keyfimden canım yanıyor sanki...
Bebeğin kafası 10cm mis te nasıl çıkarmayı dusunuyormusum falan...
İste onu bende merak ediyorum dedim bende!

Canımda çok sıkkın...doktor bende bı mikrop buldu, mutlaka antibiyotik Alman lazım, dogum esnasında
Bebeğe mikrop bulasabilirmis çünkü...icim hiç rahat degil, bebeğim gelmeden ilaç almak istemiyorum :KK14: :KK14:
Korkuyorum çok....ama doktor mecbursun dedi! Alicam mecbur napalim :KK43: çok ağır bı antibiyotikmis bide :KK43:

Birde görümcem bu ayın 5inde dogum yapmıştı, bugün eşimden duydum bebeğinin kalbinde delik varmış :KK14:
Çok ama çok üzüldüm, görümcemle yaklaşık 3senedir görüşmüyoruz, daha dogrusu esimin ailesiyle...aramız bayağı açık yani kendiside öyle pek iyi biri degildir ama yinede inanilmaz çok üzüldüm...Allah hiç kimseyi evladıyla sınamasın, hiçbir anneye bu üzüntüyü yaşatmasın :KK5: ve sabır versin...oda çok canımı sıktı...benim moral yerlerde yani...
Ooooofff offff :KK19: :26: :KK5:
Oğlum bı gelseydi, bütün dertlerim bitecek....canım oğlum benim :KK49:
bugün berbat gecti böyle hersey üst üste geldi, az kaldı bu gece oturur iyi bı ağlarım heralde....

Günaydın geriye kalan Haziran anneler:KK3:
Simdi lavaboya gitmek için kalktım. Pit diye birsey düştü resmen. Baktım kanlı akıntı :KK52: sanırsam nisan?
Hasta bezimi taktım oturuyorum simdi :KK1:
Ay heyecan yaptım

Selam kızlar, bizde oğlumla bugün doktora gittik, baktı rahim ağzımda 1-2 cm açıklık varmış,
Muayene edenekadar öldüm valla :KK4:
Doktorda kızdı, en ufak bir çatı muayenesinde bile bukadar Canin acıyorsa o cocuğu nasıl doğuracaksın diyor...
Deli herif, keyfimden canım yanıyor sanki...
Bebeğin kafası 10cm mis te nasıl çıkarmayı dusunuyormusum falan...
İste onu bende merak ediyorum dedim bende!

Canımda çok sıkkın...doktor bende bı mikrop buldu, mutlaka antibiyotik Alman lazım, dogum esnasında
Bebeğe mikrop bulasabilirmis çünkü...icim hiç rahat degil, bebeğim gelmeden ilaç almak istemiyorum :KK14: :KK14:
Korkuyorum çok....ama doktor mecbursun dedi! Alicam mecbur napalim :KK43: çok ağır bı antibiyotikmis bide :KK43:

Birde görümcem bu ayın 5inde dogum yapmıştı, bugün eşimden duydum bebeğinin kalbinde delik varmış :KK14:
Çok ama çok üzüldüm, görümcemle yaklaşık 3senedir görüşmüyoruz, daha dogrusu esimin ailesiyle...aramız bayağı açık yani kendiside öyle pek iyi biri degildir ama yinede inanilmaz çok üzüldüm...Allah hiç kimseyi evladıyla sınamasın, hiçbir anneye bu üzüntüyü yaşatmasın :KK5: ve sabır versin...oda çok canımı sıktı...benim moral yerlerde yani...
Ooooofff offff :KK19: :26: :KK5:
Oğlum bı gelseydi, bütün dertlerim bitecek....canım oğlum benim :KK49:
bugün berbat gecti böyle hersey üst üste geldi, az kaldı bu gece oturur iyi bı ağlarım heralde....

bence başka bir dr a daha görün öyle kullan antibiyotik.göürümcenin çocuğuna üzüldüm allah kimseyi evladı ile sınamasın gerçekten..bizim şu paşalar da bir gelse:26:senin bir günün var inş. gelir,benim de kıskanır ardından gelir:))

Günaydın geriye kalan Haziran anneler:KK3:
Simdi lavaboya gitmek için kalktım. Pit diye birsey düştü resmen. Baktım kanlı akıntı :KK52: sanırsam nisan?
Hasta bezimi taktım oturuyorum simdi :KK1:
Ay heyecan yaptım

:KK52::KK52::KK52:a a a inanmıyorum ne kadar güzel bir haber buuu:KK52:
inan çok sevindim inş. nişandır,allahım oğluna kavuşuyorsun ben de istiyorum:KK52::KK52:
dua etmeyi unutma benim oğlan da gelsin artık:26::26:

bence başka bir dr a daha görün öyle kullan antibiyotik.göürümcenin çocuğuna üzüldüm allah kimseyi evladı ile sınamasın gerçekten..bizim şu paşalar da bir gelse:26:senin bir günün var inş. gelir,benim de kıskanır ardından gelir:))

:KK52::KK52::KK52:a a a inanmıyorum ne kadar güzel bir haber buuu:KK52:
inan çok sevindim inş. nişandır,allahım oğluna kavuşuyorsun ben de istiyorum:KK52::KK52:
dua etmeyi unutma benim oğlan da gelsin artık:26::26:

:KK52::KK52:
Kiiiz yinede umudum yok :KK1: sanki dalga geçecek bu cocuk benimle. Heveslendirip bir kaç gün daha bekletecek gibi

Gelecek olursa aklımda olursun canım.
Sen nasılsın bu sabah?

:KK52::KK52:
Kiiiz yinede umudum yok :KK1: sanki dalga geçecek bu cocuk benimle. Heveslendirip bir kaç gün daha bekletecek gibi

Gelecek olursa aklımda olursun canım.
Sen nasılsın bu sabah?

vallahi bizimkilerden beklenir:KK1:
ben turp gibiyim maşallah:KK1:
uyandığımdan beri oğlana dil döküyorum gelsin diye ama yok inatçı çıktı bizimkiler:))

sen de sancı hala yok sanırım değil mi?

Yoktur suan. O yuzden pek umitlenmeyim diyorum :)) sonucda nisan gelsede dogum bir kac gun sonrada basliya bilirmis. Temmuza kalcam yinede gibi :KK1:

doguruyorum senınle dalga gectım ben hazıran annesi oluyorum :nazar::nazar:

Canim hakkinizda hayirlisi olsun. Gordum az once topicde. Sıkma canini insallah saglikli kavusacaksin ogluna:KK16:

Sayın Bayanlar,beni yanlış anlamazsanız eşim hakkında bilgi vereceğim
Eşim 21.06.2012 günü Normal doğum ile bir erkek çocuk dünyaya (2865 gr)getirdi.halbuki ultrasonlarda en son 3200 gr diyorlardı bu kadar spama nasıl oldu hayret getirdi, doğumun üzerinden 28 saat geçmesine rağmen hala hastanede hepinize çok selamı var
tek sıkıntımız var o konuda görüşlerinizi merak ediyor, eşimin sütü 15 dklık vakkumlu pompa seansı ile ancak 5-6 damla geliyor, bunu nasıl arttırabiliriz sütünde sorun olur diye çok korkuyoruz.

saygılar.

sen erkek misin:KK53:

bu sabah 20lik dişim de ağrımaya başladı,allahım başka dert çıkmadan şu çocuk gelse:26:
hem benim doktoruma göre bugün doluyor 9 ay 10,24 haziranı bilgisayar programları veriyordu.
belki bugün gelir oğlan,gelmezse cumadan fazla beklemeli miyim bilmiyorum

Son düzenleme:
bu sabah 20lik dişim de ağrımaya başladı,allahım başka dert çıkmadan şu çocuk gelse:26:
hem benim doktoruma göre bugün doluyor 9 ay 10,24 haziranı bilgisayar programları veriyordu.
belki bugün gelir oğlan,gelmezse cumadan fazla beklemeli miyim bilmiyorum

Seninle kaderimiz ayni mi ne :KK1: benim de 20lik disim agriyor sag alt.
Son adet tarihime gorede asil bdt bugun :KK1: 23 hazirani ultrason hesaplamisti.
Insan cok kararsiz kaliyor. Beklesem mi bir an once dogsami diye. Zor bir karar:KK53:

X