- 2 Eylül 2007
- 300
- 0
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #37.961
Anladim canim.Esim kalcak diye umuyorum.Kaynanami getirdik TR den.Oda bizimle kaliyor
Ailem burda.Ben burda dogdum buyudum.
Esinin ailesi burdami?
Hayir canim maalesef ikimizinde kimsesi yok burda. burasi cok zor alisamadim helede kimsen olmayinca dahada bir zor. hayirlisi artik ne diyeyim. iyi bari sevindim senin adina yaninda birilerinin olmasi cok iyi..
Ya canim burda gomlek yaziyor ne ise yariyor anlamadim ne gomlegi?:44:
saol canim
Uzuldum canim,zor olsa gerek
Herseyin hayirlisi
Esindemi 4sene once geldi?
Vize cok cabuk cikiyor yaslilara.Eger aklindan geciyorsa ve annenin veya kaynananin gelme durumu varsa aklinda bulunsun.Vizeparasida yatirmiyorsun onlar icin
Benim kaynanama 3gunde cikti vize
O mesela esinde dogumda yaninda olcaksa ve sen hemen bebegin yaninda olamiyorsan bebegini babasinin gogsune koyuyorlar.Gomlek giyerse onunu acip koymak olur diye.Iste anne karnindaki hissi,sicakligi alsin diye
Ben kendime emzirirken kolaylik olsun diye alcam
Esimide tembihledim.Gomlek giy diye
oylemii valla ben para 50,000 kr yatiriliyor zannediyordum. yenimi cikti bu kanun anlamadim vize icin istiyorlardi. uzuldum simdi, bu saatten sonrada gec kaldim artik temmuzun 4 unde dogum var. kayinvalidem konyada oturuyor ankaraya gitmesi lazim zaman alir yani. benim annemde istanbulda oturuyor ama rahatsiz kendine zor bakiyor. benim esim 17 sene once gelmis.
Bu kadar tembellik yeter ben kalkip islere koyulayim dondurucuma biseyler yapip atayim malum ben hastanedeyken kizim ne yiyecek..
merhabalar . ben de haziran annesiyim . bebeğim 15 günlük ve çok gaz sancısı var . şimdi damla kullanmaya başladım ama hala aynı , yarım saatten fazla uyuyamıyor
Hosgeldin Pinarrr
Bende dogurdunmu diye yazmaya girmistim
nerdeee e e kararsızlıktan kendimi avmlere vurdum:))
Alisveris yaptinmi bari
Kararsizlik kotu ya. Ama kararini verincede orda hemen veriliyor herhal suni sanci
Bende burda hastanenin sitesine baktim 41+5 olunca veriyorlarmis suni sanciyi. Anneme dogum yapacagi gun vermisler 11 sene once yani 42+0 iken
Yani ben beklicem gibi gorunuyor
Alisveris yaptinmi bari
Kararsizlik kotu ya. Ama kararini verincede orda hemen veriliyor herhal suni sanci
Bende burda hastanenin sitesine baktim 41+5 olunca veriyorlarmis suni sanciyi. Anneme dogum yapacagi gun vermisler 11 sene once yani 42+0 iken
Yani ben beklicem gibi gorunuyor
bana da uzun ince bir yol görünüyor,sanırım bekleyeceğim.
yok ya ne alışverişi kendime bişey almak için elimi atıyorum,doğumdan sonra nasıl kilo veririm bilmiyorum,aslında 12 kilo aldım abartı değil ama tüm kıyafetler karnımla komik duruyoroğlumdaa cezalı ona cici yok,beni üzmeden gelirse anlaşacağız
biz temmuz anneleri topiğine mi kaysak
42+0 a kadar bekleyecek misin?:44:
Oglun ciciye kanarmi sence
Ay bendede oyle.Karnimdan dolayi cok komik.Moralim bozuluyor hep
Yuruyen balinaya dondum diyorum esime.Halbuki sadece gobek
17kilo aldim ben
Az almissin,masallah
Ben haziran/temmuz anneleri arasinda mekik dokuyorum
5gun icinde dogurmazsak oraya bagliyiz ztn