- 27 Aralık 2011
- 3.436
- 2
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #37.821
ben sırf o yuzden memleketımde doğurmicam .benım ve esımın aılesı trabzonda bız ıstanbulda tek basınayız bana dogumumda yardım edebılcek kımse yok ama umrumda degıll . kayınvalıdem ve kayınpederim ustelik gorumcelerımın kahrını cekemem . yoksa lohusa halimle cezaevine girerim .. sabrım kalmadı zaten gırtlagıma kadar doluyum ..canım senin ki yine elle tutulur bi durum benim kayınvalde önce refakatçi olarak annem kalıyo die problem yaptı baktı olmadı
bebeği annem daha fazla kucağına alıyormuş o hiç alamıyormuş eşimi odadan dışarı çağırdı ağlamış ağlamış doldurmuş hastahaneden gitmiş
eşim sağ olsun herzaman ne oldu die bi kere de bana sormaz annesini dinlemiş ya yeter odaya bi girdi batlamay hazır bomba gb
annemide kovdu benim annem gitti sen de burda durmucaksın die... hemşire doktor hepsi eşimle konuştu ama nafile...
stres sıkıntı okadar ağladım ki süt müt kalmadı
sonrasında da kaynana hiç gelmedi bide tlf açıyor o kadın ordaysa gelmem diyor eşim gidip alıyor annesini geliyor seviyor torununu sonra tekrar evine götürüyor
annem o kadar laf duymasına rağmen yinede evladına kıyamıyor geliyor ama hala eşimde beş karış surat annemle hiç konuşmuyor benimlede zorunlu olmadıkça...
kadına git diyor gidiyor sonra bebek çok ağlıyo gel diyor geliyo hiç de utanmıyo ama çok üzdüler beni çokk
herkesi Allaha havale ettim ben artık çok takmamaya bakıyorum moralini iyi tut gerçekten süt artıyor
canım senin ki yine elle tutulur bi durum benim kayınvalde önce refakatçi olarak annem kalıyo die problem yaptı baktı olmadı
bebeği annem daha fazla kucağına alıyormuş o hiç alamıyormuş eşimi odadan dışarı çağırdı ağlamış ağlamış doldurmuş hastahaneden gitmiş
eşim sağ olsun herzaman ne oldu die bi kere de bana sormaz annesini dinlemiş ya yeter odaya bi girdi batlamay hazır bomba gb
annemide kovdu benim annem gitti sen de burda durmucaksın die... hemşire doktor hepsi eşimle konuştu ama nafile...
stres sıkıntı okadar ağladım ki süt müt kalmadı
sonrasında da kaynana hiç gelmedi bide tlf açıyor o kadın ordaysa gelmem diyor eşim gidip alıyor annesini geliyor seviyor torununu sonra tekrar evine götürüyor
annem o kadar laf duymasına rağmen yinede evladına kıyamıyor geliyor ama hala eşimde beş karış surat annemle hiç konuşmuyor benimlede zorunlu olmadıkça...
kadına git diyor gidiyor sonra bebek çok ağlıyo gel diyor geliyo hiç de utanmıyo ama çok üzdüler beni çokk
herkesi Allaha havale ettim ben artık çok takmamaya bakıyorum moralini iyi tut gerçekten süt artıyor
dü doktor kontrolüm vardı.bebeğim kanala yerleşmiş normal yapman için hiçbir sakınca yok dedi salı gunune kadar olmazsa salı günü tekrar gel herşey yolundaysa 1 hafta daha bekletebilirim dedi öyle olursa 41.haftayı bitirmiş olucaz ama bnm artık dayancak gücüm kalmadı bugünde ara ara adet ağrısı gibi ağrılarım oluyo ve geçmesi uzun sürüyo ama 45 dk bır falan .doktor eli kulağında her an olabilir dedi inşallah salıya kadar doğururum daha fazla beklemek istemiyorum...
Benim kız ama bende hala tık yok. :44: "Kızım hadi gel" deyip duruyorum. Baktımda şöyle bdt lerimiz aynı olan arkadaşlar doğum yapmışlar bile:44: Beklemeye devamMevla görelim neyler, neylerse güzel eyler..
ne güzel haber canım,kanala yerleşmiş bebişin inş. salıya gelir yani kanala girmiş çok beklemezsin.
ya benkanala girmiş ama çatıya girmemiş sanırım öyle bişey dedi,biz de salıya kadr bekleyeceğiz olmadı salı günü suni sancı ile başlayacağız.
allahım bana sancı ver diye dua edip duruyorum suni istemiyorum,beklemekte istemiyorum.
Allah yardımcımız olsun,inş. ikimizde salıya kadr doğururuz.:26:
dü doktor kontrolüm vardı.bebeğim kanala yerleşmiş normal yapman için hiçbir sakınca yok dedi salı gunune kadar olmazsa salı günü tekrar gel herşey yolundaysa 1 hafta daha bekletebilirim dedi öyle olursa 41.haftayı bitirmiş olucaz ama bnm artık dayancak gücüm kalmadı bugünde ara ara adet ağrısı gibi ağrılarım oluyo ve geçmesi uzun sürüyo ama 45 dk bır falan .doktor eli kulağında her an olabilir dedi inşallah salıya kadar doğururum daha fazla beklemek istemiyorum...
ne güzel haber canım,kanala yerleşmiş bebişin inş. salıya gelir yani kanala girmiş çok beklemezsin.
ya benkanala girmiş ama çatıya girmemiş sanırım öyle bişey dedi,biz de salıya kadr bekleyeceğiz olmadı salı günü suni sancı ile başlayacağız.
allahım bana sancı ver diye dua edip duruyorum suni istemiyorum,beklemekte istemiyorum.
Allah yardımcımız olsun,inş. ikimizde salıya kadr doğururuz.:26:
Ne guzel kanala yerlesmis bebegin
Adet agrisi gibi basladiysa yakindir belki :)
Allah bize sabir versin
Seninle ben ayniydik dimi.Bu arada isim neydi:)) Olipps yazmak yoruyor
Bende carsambaya kadar dogum yapmazsam ,ebe ile suni sanci gununu belirlicez
kızlar inşallah normal doğurursunuz suni sancıdan korkmayın, suni sancı almış biri olarak bunu söylüyorum çekeceğiniz kötü sancıkısmı en fazla 3 saat olacak ki ben sadece 1 saat dayanılması zor sancı çektim, ama doğurduktan sonra hiçbiri hatırlanmıyor emin olun, yine olsa yine alırım suni sancı korkulacak bişey yok. tabi kendi sancınız olması daha iyi ama bu şekildede korkutmayın kendinizi.
Bende suni sancinin oyle normal sancidan pek farkli olmadigini duydum/okudum.
Insanin bunyesine gore.Nasilki kimine gore sezeryan agrisiz geciyor bazende agrili ise ben bu suni sanciyida oyle goruyorum.
Ama elbet unutulcak o sanci agrisi. Sadece o anlik birsey
Offffff yok sancı mancı, istemiyorum suni sanci falan bu kadar bekledik kendi kendine gelse bari, doktor 26 si kesin alicaz diyor ama net konusmuyor henuz cati muaynesi yapmadigi icin belli degil normal dogum olup olamayacagi. Catlicam artik sıkıntıdan... Herkeste yorum yapip duruyor az once bi kadin gordu ne kadarkaldi dedi 2-3 gun dedim, yok dogmaz bu daha inmemis asagiya 10 gun daha var diyor, herkes ebe kesildi basima :///
Ne guzel kanala yerlesmis bebegin
Adet agrisi gibi basladiysa yakindir belki :)
Allah bize sabir versin
Seninle ben ayniydik dimi.Bu arada isim neydi:)) Olipps yazmak yoruyor
Bende carsambaya kadar dogum yapmazsam ,ebe ile suni sanci gununu belirlicez
kızlar inşallah normal doğurursunuz suni sancıdan korkmayın, suni sancı almış biri olarak bunu söylüyorum çekeceğiniz kötü sancıkısmı en fazla 3 saat olacak ki ben sadece 1 saat dayanılması zor sancı çektim, ama doğurduktan sonra hiçbiri hatırlanmıyor emin olun, yine olsa yine alırım suni sancı korkulacak bişey yok. tabi kendi sancınız olması daha iyi ama bu şekildede korkutmayın kendinizi.
ayy içime su serpttin:)suni sancı hakkında nette bişey okumayayım dedim ama kendime engel olamayıp biraz okudum.risklerinden bahsetmişler yaşayanlar aman aman demiş,korktum.Ay inş. normal yollarla gelir sancımız:26:
Az önce üst üste bir kac defa asagi bölgemde batma gibi bir sey oldSu.Sancimi baska birseymi anlamadim:44:
Sizlerde varmi veya oluyormu bu?