- 22 Temmuz 2008
- 283
- 0
- 34
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #37.781
kızlar elifwolky dün aksam 22.35 de bebeğini kucagına almıs.. Azra Feda bebesinin ismi..
normal mi, sezeryan mı bilmiyorum..
hayırlı bi ewlat olsun insallah.. darısı basımızaaa..
selam kızlar çarşamba sabah 11.05 te kzımı normal dogumla dünyaya getırdım.gece 4 te uykuda sancım geldı.ve nişanımda geldi.5 te hastaneye yatış yaptım.suni sancı verdıler.doğum sorun degil de sancı ağrı çok kötuydu ağlaya ağlaya bağıra bağıra dogum yaptım sonuç mu ? mükemmel...:))) çok güzel bi kızım oldu.dogum tarıhı 23 hazırandı ama kızım 20 hazıranda geldı çok şükür.o anda bile butun hamılelere dua ettım.
Kizlar hepinize slmlar...
Cok takip edemiyorum tabi burayi. Telden bi bakayim dedim.
Ben cok iyiyim, oglum cok iyi ama sutum yok maalesef, hem de hic. Mama yiyo bebegim.
Ama dr gelir mrk etme dedi. Oyle iste. Ayrintilar sonra.
Hepinizi opuyorum.
selam kızlar
dün gece saat 3 te nişanım geldi
sonra duşa girip son hazırlıkları yaptım ve hastaneye
gittik nstye bağlandım 60 a varan sancılar çıktı sonra
tesadüf doktorum nöbetçiymiş alttan muayene etti açılmam yokmuş
bebişe baktı son kez herşey yolunda dedi 1 2 güne
doğurursun dedi ve eve döndük şimdi hala ufak sancılarım var
bekliyoruz
topik yine bomboşş, sessiz, ıssız.. doğumlar arttıkca herkesler kacıyo doğal olarak :)
bizde gittik doktorumuza . nst de sancı yok, halbuki öncesinde cok ağrım wardı.. alttan muaynemizi olduk tekrar, o kadar kötü değildi. ama hiç acılman yok dedi.yürümüyomusun sen hic dedi, bende 2 günde 1 dedim. hergün yarımşardan 1 saat yürüceksin dedi.. acılman yok diyince bende üzüldüm dedim ama cok sancım ağrılarım oluyo. dedi rahim ağzın yumusamıs.. hem niye acele ediyosun haftanı doldur dedi, sanki kolaydı beklemekkkkk :100: kiii bu gece bile sancın tutabilir, acılman olabilir umutsuzluğa kapılma dedi.. bide espri yaptı hanfendi ben nöbetçiyim beklerim diye :26:
dedim haftamı gecerse nolur, en fazla 1 hafta daha beklerim sonra suni sancı weririz dedi. bende korkuyorum ben suni sancıdan dedim, oda korkma en fazla 10-11 saat sürüyohem sen elwerişlisin normal doğuma bence suni sancıya bile gerek kalmaz dedi.. benim sezeryan oranım %30 hep normali zorluyoruz, dedi. sewindim ama benim sıpam gününde gelicek gibi hissediyorum bakalım.. bu kadar sancıya ağrıya cok beklemez heralde
miniğim 3.500 kilo olmus.. kafası da kanala yerlesmemiş ama daha zamanının oldugunu söyledi tekrardan. ben artık acele etmiyorum bunu anladım.. ne kadar aceleci dawranırsak olmuyo cünkü. ne zaman keyifleri catıcak o zaman gelicek bu sıpalar..
ben yine 1 temmuza odaklayayım kendimi
Sayın Bayanlar,beni yanlış anlamazsanız eşim hakkında bilgi vereceğim
Eşim 21.06.2012 günü Normal doğum ile bir erkek çocuk dünyaya (2865 gr)getirdi.halbuki ultrasonlarda en son 3200 gr diyorlardı bu kadar spama nasıl oldu hayret getirdi, doğumun üzerinden 28 saat geçmesine rağmen hala hastanede hepinize çok selamı var
tek sıkıntımız var o konuda görüşlerinizi merak ediyor, eşimin sütü 15 dklık vakkumlu pompa seansı ile ancak 5-6 damla geliyor, bunu nasıl arttırabiliriz sütünde sorun olur diye çok korkuyoruz.
saygılar.
canım gözün aydın sezeryanla doğum yaptğın içinKizlar hepinize slmlar...
Cok takip edemiyorum tabi burayi. Telden bi bakayim dedim.
Ben cok iyiyim, oglum cok iyi ama sutum yok maalesef, hem de hic. Mama yiyo bebegim.
Ama dr gelir mrk etme dedi. Oyle iste. Ayrintilar sonra.
Hepinizi opuyorum.
malt içecekleri bol sıvı tüketerek artırabilirsinizSayın Bayanlar,beni yanlış anlamazsanız eşim hakkında bilgi vereceğim
Eşim 21.06.2012 günü Normal doğum ile bir erkek çocuk dünyaya (2865 gr)getirdi.halbuki ultrasonlarda en son 3200 gr diyorlardı bu kadar spama nasıl oldu hayret getirdi, doğumun üzerinden 28 saat geçmesine rağmen hala hastanede hepinize çok selamı var
tek sıkıntımız var o konuda görüşlerinizi merak ediyor, eşimin sütü 15 dklık vakkumlu pompa seansı ile ancak 5-6 damla geliyor, bunu nasıl arttırabiliriz sütünde sorun olur diye çok korkuyoruz.
saygılar.
Günaydın bayanlar...Gerçi kaç kişi kaldı buralarda bilmiyorum ama ben hala doğurmadım,bugün de doğuracağımı hissetmiyorum.çarşamba ya kadar daha bekleyeceğiz sanırım,olmazsa bi şekilde müdahale edecekler.Hiç bi belirti(sancı,ağrı,açıklık)de yok,oyyy ooyy.çok isteedim normal doğurayım ama bakalım hayırlısı...Bebişini kucağına alan anneleri de kutluyorum,darısı başıma
sanırım artık oğluş geliyor
2.5 3 cm açılmam var ve yatışım yapılıyor
dua edin bana hayırlısıyla doğurayım
darısı geride kalanlara.sancılar 5 dk bir giriyor ama
çok şiddetli değil dayanılmayacak cinsten değil sanırım
daha başlangıç olduğundan..
sanırım artık oğluş geliyor
2.5 3 cm açılmam var ve yatışım yapılıyor
dua edin bana hayırlısıyla doğurayım
darısı geride kalanlara.sancılar 5 dk bir giriyor ama
çok şiddetli değil dayanılmayacak cinsten değil sanırım
daha başlangıç olduğundan..
günaydın herkese bgun kızımla 13. günümüz sutum az 5 dakka emıo ıkı gogsumden sonra kıyaamet kopuo yetmıo dıe mama verııom rahatlıo soluksuz yıyıyo maşallah
sanırsam sutum kesıldı sınırden bazı tatsız olaylardan hastaneden geldıgımzn 3.gununden sonra sutum azaldı sınırlerım cok gerılıp agladıgım ıcın sanırsam
kısaca nedenı solım doktor sıgara ıcen vrsa ıctıkten sonra agzını yıkayıp ellerını yıkayıp ole kucagna alsın dedı bnde kaynvalıdeme anne ellerını yıkadınmı dedım sıgaryı ıctıktn sonra cunku ıctı geldı balkonda yıkamadn tuttu yıne cocugu bnde gordum gozumn ıcıne baka baka ıcmedım dedı bnde ıctın ya dedım oturma odasına gıtmiş aglıo ayılıp bayılıo esmle aramz bozldu kendı anneme afra tafra yaptı annemn hiç birşey yapmayıp sadece yardımcı olmasına ragmen yaranamadı kadın tabı anasına laf soledım ya sankı kotru bısey demsm gıbı
bastı gıttı kaynanamlar bıdaha gelmedıler bır haftadır eşimn abısne kadar hepsı ters ters bakıolr konsmuolr geldıler yarm saat oturp gttler bole işte her dakka gergınlık var çok morelm bozuk kendnden sogutuo esm bnı bole yaparak