2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

günaydın haziran anneleri,
doğuma gidenlere hayırlı doğumlar diliyorum. doğum yapanlarda bebişlerini analı babalı büyütsünler.
bizim bugün 10. günümüz. uyuyor paşam.

günaydın herkese bgun kızımla 13. günümüz sutum az 5 dakka emıo ıkı gogsumden sonra kıyaamet kopuo yetmıo dıe mama verııom rahatlıo soluksuz yıyıyo maşallah
sanırsam sutum kesıldı sınırden bazı tatsız olaylardan hastaneden geldıgımzn 3.gununden sonra sutum azaldı sınırlerım cok gerılıp agladıgım ıcın sanırsam
kısaca nedenı solım doktor sıgara ıcen vrsa ıctıkten sonra agzını yıkayıp ellerını yıkayıp ole kucagna alsın dedı bnde kaynvalıdeme anne ellerını yıkadınmı dedım sıgaryı ıctıktn sonra cunku ıctı geldı balkonda yıkamadn tuttu yıne cocugu bnde gordum gozumn ıcıne baka baka ıcmedım dedı bnde ıctın ya dedım oturma odasına gıtmiş aglıo ayılıp bayılıo esmle aramz bozldu kendı anneme afra tafra yaptı annemn hiç birşey yapmayıp sadece yardımcı olmasına ragmen yaranamadı kadın tabı anasına laf soledım ya sankı kotru bısey demsm gıbı
bastı gıttı kaynanamlar bıdaha gelmedıler bır haftadır eşimn abısne kadar hepsı ters ters bakıolr konsmuolr geldıler yarm saat oturp gttler bole işte her dakka gergınlık var çok morelm bozuk kendnden sogutuo esm bnı bole yaparak

yani şu ilgi ve alaka gormen gereken zamanda bu buyukler sorun cikartmaktan baska birsey yapmiyorlar, ben kendi anneme dedim acik acik sigara icipte bebege dokunursan bozusuruz dedim. Kayinvalidem de vardi ortamda kusura bakmayin dedim ben nasil istersem oyle olacak dedim. bazen bastan tavir koymak iyi oluyor. Ama tabi yapilan birseyi yapmadim ki demek cok sinir bozucu. Takma kafana esin de anlayacaktir hatasini. Senin sagligin ve moralin cok daha onemli.

selam herkese. Telden bir goz atayim dedim
Ben hala dogurmadim :))) sona erkek anneleri kalmis ztn

Benim kız ama bende hala tık yok. :44: "Kızım hadi gel" deyip duruyorum. Baktımda şöyle bdt lerimiz aynı olan arkadaşlar doğum yapmışlar bile:44: Beklemeye devam :KK49: Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler..

kızlar nöbetçi doktor yatış vermişti
biz eve son hazırlıkları tamamlamaya gelmiştik hastaneye
döndüümüzde saat 9 du ve doktorum izine ayrıldığı için
başka bi doktor önermişti onunla devam et diye bide ona muayene olayım dedim
ve bide o baktı çatın normal doğuma çok müsait bebek kanala güzel yerleşmiş
3 cm açılman var dedi ama doğum bu sabaha kadar doğurursun bana sorarsan
yatış yapma evinde sancını çek burada psikolojini bozma iyice sabırsızlanacaksın dedi
evde güzel yemeğini ye dinlen güç topla mutlaka normal doğum yapmalısın
sancılarıda çok hissetmediğini söylüyorsun kolay doğum olur inşallah dedi
baya motive etti ve gaza geldim:KK1: hala sancı çekiyorum ama dayanılmaz değil
adet sancısı gibi bişey bunun artması lazım fakat uyutmuyor yarım saat anca uyumuşum
3 den beri ayaktayım.Allah ım yardım et diyorum doğuma girince geride kalanlara
dua edicem bi avazda kurtuluruz inşallah

yatış yapma evinde sancını çek burada psikolojini bozma iyice sabırsızlanacaksın dedi
adet sancısı gibi bişey bunun artması lazım fakat uyutmuyor yarım saat anca uyumuşum

Amiiin canım, hayırlı doğumlar inşaallah. Darısı başıma.

inş. sen de bir avazda kurtulursun,sağlıkla bebişini kucağına alırsın.
darısı başımıza allahım bize de tez zamanda kurtlmayı nasip etsin.
artık iice psikolojim bozuldu,suni sancı alsam mı beklesem mi?niye gelmio bu çocuk,sıcak,çevre:KK37::KK37:

günaydın herkese bgun kızımla 13. günümüz sutum az 5 dakka emıo ıkı gogsumden sonra kıyaamet kopuo yetmıo dıe mama verııom rahatlıo soluksuz yıyıyo maşallah
sanırsam sutum kesıldı sınırden bazı tatsız olaylardan hastaneden geldıgımzn 3.gununden sonra sutum azaldı sınırlerım cok gerılıp agladıgım ıcın sanırsam
kısaca nedenı solım doktor sıgara ıcen vrsa ıctıkten sonra agzını yıkayıp ellerını yıkayıp ole kucagna alsın dedı bnde kaynvalıdeme anne ellerını yıkadınmı dedım sıgaryı ıctıktn sonra cunku ıctı geldı balkonda yıkamadn tuttu yıne cocugu bnde gordum gozumn ıcıne baka baka ıcmedım dedı bnde ıctın ya dedım oturma odasına gıtmiş aglıo ayılıp bayılıo esmle aramz bozldu kendı anneme afra tafra yaptı annemn hiç birşey yapmayıp sadece yardımcı olmasına ragmen yaranamadı kadın tabı anasına laf soledım ya sankı kotru bısey demsm gıbı
bastı gıttı kaynanamlar bıdaha gelmedıler bır haftadır eşimn abısne kadar hepsı ters ters bakıolr konsmuolr geldıler yarm saat oturp gttler bole işte her dakka gergınlık var çok morelm bozuk kendnden sogutuo esm bnı bole yaparak

canım senin ki yine elle tutulur bi durum benim kayınvalde önce refakatçi olarak annem kalıyo die problem yaptı baktı olmadı
bebeği annem daha fazla kucağına alıyormuş o hiç alamıyormuş eşimi odadan dışarı çağırdı ağlamış ağlamış doldurmuş hastahaneden gitmiş
eşim sağ olsun herzaman ne oldu die bi kere de bana sormaz annesini dinlemiş ya yeter odaya bi girdi batlamay hazır bomba gb
annemide kovdu benim annem gitti sen de burda durmucaksın die... hemşire doktor hepsi eşimle konuştu ama nafile...
stres sıkıntı okadar ağladım ki süt müt kalmadı

sonrasında da kaynana hiç gelmedi bide tlf açıyor o kadın ordaysa gelmem diyor eşim gidip alıyor annesini geliyor seviyor torununu sonra tekrar evine götürüyor
annem o kadar laf duymasına rağmen yinede evladına kıyamıyor geliyor ama hala eşimde beş karış surat annemle hiç konuşmuyor benimlede zorunlu olmadıkça...
kadına git diyor gidiyor sonra bebek çok ağlıyo gel diyor geliyo hiç de utanmıyo ama çok üzdüler beni çokk
herkesi Allaha havale ettim ben artık çok takmamaya bakıyorum moralini iyi tut gerçekten süt artıyor

jelibons Allah yardımcın olsun tatlım güzüel haberlerini bekliyoruz
dualarım seninle hayırlısıyla sağ salim bebişini kucağına alırsın inş

anaaaammmm ne kadar sıcakkkkk.. resmen suya düşmüş gibi geldim ewe. töwbe bi daha cıkmam dısarı gündüz.. gece gezmesi ne güzelmiş..
gerci awm deydik ama yolda anam ağladı..

Allahım ne güzel haberler bunlar.. Bdt lerimiz aynı, darısı benim basıma canımmm :KK16:
bu gece cektiğim ağrılardan, sancılardan sonra ağrı eşiğimin cok düşük oldugunu düşünüorum ama dayanıcam. sıkıcam dişimi bekliycem.. elbet bosuna cekmiyoruzudr bu kadar sancıyı..
insallah suni sancıya gerek kalmadan acılmamız olur..
Allaha emanet ol, bize de dua et

Hadi hakkinda hayirlisi canim, darisi bizim basimiza.

ne kadar güzel anlatmışsın canım,darısı en kısa zamanda bizim başımıza inş.eminim çok zor günler bizi bekliyor ama bebeğimi o kadar merak ediyorumionu o kadar öpüp koklamam istiyorum ki:KK16:
Allah bebişine sağlık versin..doğum yapmayı bekleyenlere yardım etsin.annelik hasreti ile yananlara da en kısa zamanda bebek sahibi olmayı nasip etsin.
ayy elif hayırlısı ile bebişini kokluyordur şimdi,rüyam fos çıktı :KK37:benimki hala karnımda:emir_bebek:

inş..cnm yaa..bu son gunlerde sende bı an once dogurmak ıstıyorsundur emınım bende oleydım bebısını kucagına alınca tum sıkıntıların bıtıyor..

canım senin ki yine elle tutulur bi durum benim kayınvalde önce refakatçi olarak annem kalıyo die problem yaptı baktı olmadı
bebeği annem daha fazla kucağına alıyormuş o hiç alamıyormuş eşimi odadan dışarı çağırdı ağlamış ağlamış doldurmuş hastahaneden gitmiş
eşim sağ olsun herzaman ne oldu die bi kere de bana sormaz annesini dinlemiş ya yeter odaya bi girdi batlamay hazır bomba gb
annemide kovdu benim annem gitti sen de burda durmucaksın die... hemşire doktor hepsi eşimle konuştu ama nafile...
stres sıkıntı okadar ağladım ki süt müt kalmadı

sonrasında da kaynana hiç gelmedi bide tlf açıyor o kadın ordaysa gelmem diyor eşim gidip alıyor annesini geliyor seviyor torununu sonra tekrar evine götürüyor
annem o kadar laf duymasına rağmen yinede evladına kıyamıyor geliyor ama hala eşimde beş karış surat annemle hiç konuşmuyor benimlede zorunlu olmadıkça...
kadına git diyor gidiyor sonra bebek çok ağlıyo gel diyor geliyo hiç de utanmıyo ama çok üzdüler beni çokk
herkesi Allaha havale ettim ben artık çok takmamaya bakıyorum moralini iyi tut gerçekten süt artıyor

Anlattıkların çok üzücü Allah bildigi gibi yapsın ana oğul en güzel gunünü mahvetmisler, ben de boyle seyler olacağından korkuyorum çok esim annesine beni ezdirmez ama isin icinde annem varsa aynen saçmalar annesi kıymete biner, refakat olayı için kaynanam ben kalırım oğlum da kalır dedi direk. Ben de ben annemi istiyorum dedim bozuldu bakalım bizi neler bekliyor Pazartesi gunü :18:

jelibons hayırlı haberlerle dön tatlım...Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah...

göbeğimiz bu sabah 05:00 te düştü teyzeler...

X