2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Benimde esim heycan yapti,sancin mi var diye
Ben sakin sakin,aman ne sancisi.Gelmez o diyince yuzu asildi

Ne guzel iste hemencecik dogurmus.Allahim insallah bizede oyle kolay dogum nasip eder

canım ben de suni sancı yoluyla doğurdum. sancının verilmesi doğum da dahil 1 saat sürdü. öyle şeyleri okuyupta moralini bozma. sen bebeğine kavuşacağın koklayacağın anı düşün. hiç birşeycikte olmaz Allahın izniyle..

Hosgeldin canim
Kizzz ben korkmuyorum,pinari teselli ediyordum.
Yanlis yazmissim ,korkutuyoruz yazacagima baska yazmissim

Ama pinar in ici iyice rahatlasin,yazdigin iyi oldu

sağ olun kızlar,annemler kayınvalidem falan yok yok bekle,Allah bilir ne zaman gelceğini salı günü gitme o kötü bu kötü diyip duruyorlar.ben nette biraz suni sancı ile ilgili bakındım hep kötü yorumlara denk geldim sanırım::))ama artık korkmuyorum sağlıkla olalım da nasıl gelirse gelsin kuşum

bugün annem geldi evi siliğ süpürmek için kayınvalidem alt katta oturuyo gldiğini görmemiş annemde balkonu süpürüyodu bende yanındaydım kayınvalidemde aşşağıda sokakta komşusuyla sohbet ediyo napıyonuz dedim ne o oğluma nereyi süpürtüyon gene dedi bende oğlun içerde yatıyo ne süpürtçem ona annem süpürüyo dedim iyi yazık oğluma dedi annemde bi sinirlendi k senin oğluna yazıkta bnm kızıma yazık değilmi dedi oda a yazxık bnm oğluma yalışıyo dedi annemde hiç yazık değil deyinde kayınvalidem neden diye sordu annemde oğlun tek kızım ıkı canlı sabaha akşama doğurcakta ondan dedi...bu sefer kayınvalidem haklısın dedi döndü arkasını yorumu sizlere bırakıyorum:)))

Benimde kayinvalide oyle,gelmesini bekle suni sanci neymis diyor
Aman sen hic bakma dediklerine.

Benim annem 2kardesimi suni ile dogurdu mesela. Ayni normal dogum diyor
Oyle canim,saglikli gelsinlerde nasil dogarlarsa dogsunlar

Laflarinizi esirgememekde iyi yapmissiniz
Ay ne fena kaynana
Ben simdi bebegim dogunca ona göstermezdim bile.Ay cok fenayim ben boyle konularda.

Esin duysa uzulur,nasil anne yahu bu..
Sanki esin yapsa ne olcak.Elinemi yapisacak?Hem yapmak zorunda,sen hamilesin..

Ben Allahima bin kere sükredeyim,kaynanamda ,esimde her isi yapiyor.Esim hamile kalmadanda yapiyordu cok sukur

şakayla karışık laf söylüyo ama aldı cevabını ...Eşim ailesinden evlenirkende şimdide bişey görmediği için ne olduklarını biliyo o yüzden umursamıyo ...içten içe üzülüyodur ama bana yansıtmıyo ama ben sinir oluyorum .az önce düğüne gidiyoz geliyonmu diye seslendi ağrım var gelmicem dedim de bana doğuma yakın karın dümdüz oluyomuş senin daha vaktin var dedi bana:))))))))bende doğrudur ben dişleri çıkınca doğurcam dedim...

ikisinden de uzakta olduğum için şanslı hissediyorum kendimi..
annen ii yapmış,ne güzel korumuş seni.
ayy bak şimdi de çok uzaklara gittim aklım ben nasıl kaynana olacağım acaba

Esinede yazik
Iyi demissin Disleri cikinca dogurcam
Ay hamile halinle bide dugune cagiriyor

ikisinden de uzakta olduğum için şanslı hissediyorum kendimi..
annen ii yapmış,ne güzel korumuş seni.
ayy bak şimdi de çok uzaklara gittim aklım ben nasıl kaynana olacağım acaba

Benim annem yakinda ama gelmez
Kaynanada TR den geldi 2 hafta once.Bir zarari yok.Ama insan aliniyor bazi laflara.Gerci ben cenemi tutamam.Kaynanada anladi bunu
Esim bazen taramali tüfek gibisin diyor

Pinarcim sen baya ilerisini dusunmussun
Insallah iyi bir kaynana oluruz,tabi iyi gelinlerimizde olsun
Ay daha dogurmadan neler dusunuyoruz

evet adet ağrısı gibi başladı o ağrı gelince elim ayağım kesilio resmen sonra geçiyo kısmet bakalım

aynen benimde öyle canım. demin resmen elim ayağım kesildi, ağlaya ağlaya dolandım ewde.. Allah razı olsun esim cok rahatlatıyor.. iyiki ikimiz warız ewde, 3. bi kişiyi kaldıramazdım bu ağrıyla

aynen benimde öyle canım. demin resmen elim ayağım kesildi, ağlaya ağlaya dolandım ewde.. Allah razı olsun esim cok rahatlatıyor.. iyiki ikimiz warız ewde, 3. bi kişiyi kaldıramazdım bu ağrıyla
beni ağlatçak kadar şiddetli değil ağrılarım allah kolaylık versin canım...

Canim cok sükür gecti sonradan, gevsedim belli bir süre sonra, cok kötüydü o an inan, ne yapacagimi sasirdim... :18:

Suni Sanci benide ürkütüyo canim aslinda, ama topikten bir arkadasimiz cok memnun kaldigini ve korkulacak birsey olmadigini yazmis, bunu okumakta bana pskolojikmen cok iyi geldi inan...
yoksa bende cok korkuyorum... Hayirlisi olsun, ne yapalim, bizim cocuklarin gelecegi yok galiba baska türlü

Canim Hadi Hayirlisi dualarimiz seninle, Allah yardimcimiz olsun hepimizin...
Sanada cok kolayliklar versin, kisacik ve agrisiz bir sürede kurtulursun insallah, kavusursun bebisine
Moralini yüksek tutmaya calis agrilara ragmen, isini kolaylastirir, haa birde imkanin varsa hurma ye bol bol, dogumunu kolaylastirirmis diye okudum dün... :13:

Canim benim yaa üzücü bir durum yasamissin dogumdan kisa bir süre sonra, takma kafana, hepsini Allah a havale et, aslinda sen nazlanacaksinda,
kaynanan cekecek nazini, kiz zaten yeni dogum yapmis deyip ama bu birde kötüye sürüklemeye calisiyor durumu...
Takma kafana, bebegini ve kendini düsün bak sütündede azalma oluyormus, sen üzüldükce hic birsey düzelmeyecek, kafana takmamaya calis
Allah yardimcin olur insallah...
arada konusmak istersen dök buraya icini, biz hepimiz burdayiz, seni dinlerizde, seninle dertlesirizde, icinde tutma... :13:
Bebeginde hayirli olsun, saglikla büyüt insallah

Canim ben korkuyordum valla bir yandan suni sancidan ne yalan söyleyeyim, ama mesajin beni rahatlatti biraz inan...
umarim bizim dogumumuzda kolay olur

valla banada bugün ögleden sonra bir sanci girdi, bugüne kadar yasadigim sancilardan cok farkliydi, gözüm korktu inan, ne yapacagimi sasirdim
esime dedim hemen ben bunu böyle nasil cekicem, dayanamam vs. ama sonra gecti hemen, hic yasamamis gibiydim...
haklisin canim, insan 3üncü bir kisiyi hic mi hic kaldiramaz böyle agrilar varken, benim gözüm sahsen hic kimseyi ve hic birseyi görmezdi heralde, benimkiside öyle bir sanciydi yani

kizlar birde bu aksam yine heryerim agriyordu,
esimde evde hafta sonu calismiyor, hazir o evdeyken dedim su küveti doldurup icine yatayim rahatlarim belki biraz,
sonra sicak su doldurdum küvete yattim 1- 1,5 saat kadar... küvetteykende sancim oldu ama okadar siddetli degildi cok sükür,
simdi sizlere sorum su ki, sicak su rahim agzinda acilma yapar mi ki yaa ?
biryerde okumusum diye hatirliyorum ama cok sonradan aklima geldi :44:

kızlar selam ben jelibonsun görümcesiyim:) bebeğimiz dogdu sabaha karşı çok şükür ikisi de cok iyiymiş...bugun öğlen çıkıcaklar hastaneden inşallah..kendisi daha detaylı bilgiler verir size

kızlar selam ben jelibonsun görümcesiyim:) bebeğimiz dogdu sabaha karşı çok şükür ikisi de cok iyiymiş...bugun öğlen çıkıcaklar hastaneden inşallah..kendisi daha detaylı bilgiler verir size

Gozunuz aydin. Allah anali babali buyutsun

Günaydin geriye kalan hamisler
Kiz pinar dogurdunmu yoksa :18:

kuzuuu tabii yapar doğumu kolaylaştırır.35 den sonr gebe bir kadının banyo suyu ılık olup en fazla 10 dk.sürmeli.birde sakın bir daha tek başına banyoyo ğirme...ya doğumun başlasaydı ne yapacaktın.hem küvetin içine skın ğirme ya suyun ğelseydi anlamzdın kii.(

sıcak suyun açılma yaptığını okumuştum ben de ama..

Gozunuz aydin. Allah anali babali buyutsun

Günaydin geriye kalan hamisler
Kiz pinar dogurdunmu yoksa :18:

günaydın sona kalan haziran anneleri:)
nerdeeee zeynep hala doğurmadım
gece sıcaktan uyuyamadım,sabah 7 gibi tam anlamınla uyuyunca bu saati buldu uyanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…