2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Allahdan burda sicak hava yok. Benim kalca kemiklerim uyutmuyor beni.
Kalkar kalkmaz acaba pinar dogudumu dedim. Esim iyice delirdin diyor
Sona kalcam ben.
Agrin sancin varmi?

Allahdan burda sicak hava yok. Benim kalca kemiklerim uyutmuyor beni.
Kalkar kalkmaz acaba pinar dogudumu dedim. Esim iyice delirdin diyor
Sona kalcam ben.
Agrin sancin varmi?

:))benim de kalça kemiğim ağrıyor,gece onun ağrısını ayrı çekiyorum.
adet sancısı benzeri sancım var,dün de vardı ama bebek hala karnımda:))
sen oğlunun adını ne koyacaktın?

canım benim sancılarımda bir gün öncesinden öyle başlamıştı dikkatli ol isersen takipte kal kendini hatta sancı saatlerini not al

Ne kadar kotu bir agridir o ya
Ay hadi hayirlisi.Yoldadir belki :)
Aras Emre olcak bizim inatci pasanin ismi..Sizinki Poyrazmi?

canım benim sancılarımda bir gün öncesinden öyle başlamıştı dikkatli ol isersen takipte kal kendini hatta sancı saatlerini not al
ayy inş.tatlım,ama işte düzensiz ağrı,birden bıçak gibi girmiyo ama inş. bugün gelir:26:

Ne kadar kotu bir agridir o ya
Ay hadi hayirlisi.Yoldadir belki :)
Aras Emre olcak bizim inatci pasanin ismi..Sizinki Poyrazmi?

evet Poyraz olacak,Aras Emre ve Poyraz isimlileri kafama rahat insanlar olarak yazacağımöğretmen olduğumdan isim bulmakta çok zorlandık,çünkü isimleri ve kişilikleri arasında bağlantı kuruyor insan ister istemez..Aras Emre Poyraz diye öğrencim olmadı hiç ama olursa rahat insan olarak mimleyeceğim :)))

Ay gülmekden ne diyecegimi sasirdim
Insanin aklina cidden oyle gelir.Bide ogretmen olunca dedigin gibi ister istemez baglanti kurar insan

Sali gunu gidecektin dimi sen doktora?Eger dogum olmazsa?

Merhaba bayanlar.bu sabah sanki adet ağrısı gibi karın ağrım vardı,şimdi geçti.Ay inş. bi belirtidir, çatlıcam yoksa bu arada hep ikizler olacak diye şartlanmıştım,şimdi yengeç olacak oğlum(yani öle umut ediyorum,korkuyorum kesin bişey demeye artık:26:).nasıl olur acaba yengeç erkekleri,hiç çevremde de yok yengeç tanıdığım:44:

kızlar çok şükür perşembe sabahı saat 3 gibi suyum geldi lokman hekim hastanesinde normal doğum yaptım ...çok şükür:))detayları sonra yazarım....

canım ya yengeç olursa süper yaşadın derim ben.benim yeğenim yengeç ondan çok iyi biliyorum.ilk olarak anneye çok düşkün oluyor.aile birliği mutluluğu onun için en önde gelen şeydir.herkes birarada olsun ister.bebekken de çocukken de yeme sorunu asla olmuyor.çok iştahlı bi bebek oluyor yengeçler.asla arkasında tabakla gezmek zorunda kalmazsın.sezgileriçok kuvvetlidir.kendisini gerçekten sevenle sevmeyeni hemen anlar.bazen beyin okuduğunu düşünebilirsin.yengeçlerde tek sorun çok ağlamalarıdır.umarım bebeğin ikizler olmaz:)bu arada ben 2012 eylül anneleri topiğindenim.doğumum 11 eylülde görünüyor.size hayırlı doğumlar canım.

Hosgeldin
Sende bizdensin Gerci benden de önde bdt tarihin.
Ben hic bilmiyorum burclari kendimin ve esiminki disinda.Inatci,rahatina duskun oglumuz dogsun bakalim yengec erkekleri icin neler yazmislar

Ay gülmekden ne diyecegimi sasirdim
Insanin aklina cidden oyle gelir.Bide ogretmen olunca dedigin gibi ister istemez baglanti kurar insan

Sali gunu gidecektin dimi sen doktora?Eger dogum olmazsa?

evet salı sabah 9da yatış verdi doktorum,suni sancı ile bismillah diyeceğiz bakalım.sonrasını allah bilir.sağ salim alayım da kucağıma.inş. sen de salıya kadar doğum yapar bebişine kavuşursun.

yengeç burcunun ikizlerden daha ii olduğunu söylüyor herkes,ben de anneye düşkün evcimen olduğunu biliyorum..hayırlısı ile doğsa sıpalar

merhaba kızlar annem gitti kayınvaldem kaldı bu gidişle 40ını çıkarıp gidicek bebeğin

ama bazı sorunarım var bazen wcden çıktğnda ellerini yıkamadğını görüyorum sonra hapşuruyor eline sonra bebeğin yüzünüğü müzünü elliyor öpüyor birde ben kokluyorum hep öpmeye kıyamıyorum o şapur şupur öpüyor yaa bişide diyemiyorum hemen ağlıyor suçlu çıkıyorum valla ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
şimdide pazara gittiler çok şükür ilk defa kızma baş başa kalabildim geçici bir süre de olsa..

Insallah canim
Hadi hayirlisi
Habersiz birakma,imkanin olursa

Allah sabir versin canim
Ama bebeginin sagligi söz konusu.Söylemeye devam et bence
Ben simdiden söylüyorum,sunun yapilmasini istemiyorum vs vs diye. Cazgin oldugumu gordu ,bide oglununda benimle ayni fikirde oldugum icin birsey demiyor

Cok hassasim ben oyle konularda. Varsin aglasin,haklisin cunku
ay ama dayanamam uzulurumde aglattim diye.Ama iste bebek bu,hemen mikrop kapar

bizde arkadaşta az evvel büyüklerin bu tutumundan konuştuk,o da kayınvalidesinin falan bebğin parmaklarını öptüğünü hatta yaladığınısöylüyor,bi şey diyemedim diyor.
gerçekten zor bir durum,ben öpmelerine bile karşıyım ama..eşine söyle durumu kendi annesine kırmadan yapmamasını söyler belki.

imkanım olursa tabiki ama inş. sen de o sıralarda doğumda olursun

Insallah,agzindan bal damliyor

Benim dün ve bugün(simdi) yine asagi bölgede batma oluyor.
Simdi acaba kafasi iyicemi yerlesiyor,neler oluyor diye dusunuyorum.Ama bi tahminde bulunamiyorum
Hala hamile degilim gibi.Her isi yapip geziyorum.Hava yagmurluydu cktik yinede esimle 2saat dolandik geldik.Saolsun kaynana yalniz birakti bizi,evde kaldi

evet iki arada bir derede kalıyorum bazen işte...

evet en iyisi eşime söylettirmek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…