- 20 Haziran 2011
- 1.940
- 321
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #37.861
sıcak suyun açılma yaptığını okumuştum ben de ama..
günaydın sona kalan haziran anneleri:)
nerdeeee zeynep hala doğurmadım
gece sıcaktan uyuyamadım,sabah 7 gibi tam anlamınla uyuyunca bu saati buldu uyanmam.
Allahdan burda sicak hava yok. Benim kalca kemiklerim uyutmuyor beni.
Kalkar kalkmaz acaba pinar dogudumu dedim. Esim iyice delirdin diyor
Sona kalcam ben.
Agrin sancin varmi?
:))benim de kalça kemiğim ağrıyor,gece onun ağrısını ayrı çekiyorum.
adet sancısı benzeri sancım var,dün de vardı ama bebek hala karnımda:))
sen oğlunun adını ne koyacaktın?
:))benim de kalça kemiğim ağrıyor,gece onun ağrısını ayrı çekiyorum.
adet sancısı benzeri sancım var,dün de vardı ama bebek hala karnımda:))
sen oğlunun adını ne koyacaktın?
ayy inş.tatlım,ama işte düzensiz ağrı,birden bıçak gibi girmiyo ama inş. bugün gelir:26:canım benim sancılarımda bir gün öncesinden öyle başlamıştı dikkatli ol isersen takipte kal kendini hatta sancı saatlerini not al
Ne kadar kotu bir agridir o ya
Ay hadi hayirlisi.Yoldadir belki :)
Aras Emre olcak bizim inatci pasanin ismi..Sizinki Poyrazmi?
ayy inş.tatlım,ama işte düzensiz ağrı,birden bıçak gibi girmiyo ama inş. bugün gelir:26:
evet Poyraz olacak,Aras Emre ve Poyraz isimlileri kafama rahat insanlar olarak yazacağımöğretmen olduğumdan isim bulmakta çok zorlandık,çünkü isimleri ve kişilikleri arasında bağlantı kuruyor insan ister istemez..Aras Emre Poyraz diye öğrencim olmadı hiç ama olursa rahat insan olarak mimleyeceğim :)))
kızlar selam ben jelibonsun görümcesiyim:) bebeğimiz dogdu sabaha karşı çok şükür ikisi de cok iyiymiş...bugun öğlen çıkıcaklar hastaneden inşallah..kendisi daha detaylı bilgiler verir size
Merhaba bayanlar.bu sabah sanki adet ağrısı gibi karın ağrım vardı,şimdi geçti.Ay inş. bi belirtidir, çatlıcam yoksabu arada hep ikizler olacak diye şartlanmıştım,şimdi yengeç olacak oğlum(yani öle umut ediyorum,korkuyorum kesin bişey demeye artık:26:).nasıl olur acaba yengeç erkekleri,hiç çevremde de yok yengeç tanıdığım:44:
Merhaba bayanlar.bu sabah sanki adet ağrısı gibi karın ağrım vardı,şimdi geçti.Ay inş. bi belirtidir, çatlıcam yoksabu arada hep ikizler olacak diye şartlanmıştım,şimdi yengeç olacak oğlum(yani öle umut ediyorum,korkuyorum kesin bişey demeye artık:26:).nasıl olur acaba yengeç erkekleri,hiç çevremde de yok yengeç tanıdığım:44:
kızlar çok şükür perşembe sabahı saat 3 gibi suyum geldi lokman hekim hastanesinde normal doğum yaptım ...çok şükür:))detayları sonra yazarım....
Ay gülmekden ne diyecegimi sasirdim
Insanin aklina cidden oyle gelir.Bide ogretmen olunca dedigin gibi ister istemez baglanti kurar insan
Sali gunu gidecektin dimi sen doktora?Eger dogum olmazsa?
evet salı sabah 9da yatış verdi doktorum,suni sancı ile bismillah diyeceğiz bakalım.sonrasını allah bilir.sağ salim alayım da kucağıma.inş. sen de salıya kadar doğum yapar bebişine kavuşursun.
yengeç burcunun ikizlerden daha ii olduğunu söylüyor herkes,ben de anneye düşkün evcimen olduğunu biliyorum..hayırlısı ile doğsa sıpalar
merhaba kızlar annem gitti kayınvaldem kaldı bu gidişle 40ını çıkarıp gidicek bebeğin
ama bazı sorunarım var bazen wcden çıktğnda ellerini yıkamadğını görüyorum sonra hapşuruyor eline sonra bebeğin yüzünüğü müzünü elliyor öpüyor birde ben kokluyorum hep öpmeye kıyamıyorum o şapur şupur öpüyor yaa bişide diyemiyorum hemen ağlıyor suçlu çıkıyorum valla ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
şimdide pazara gittiler çok şükür ilk defa kızma baş başa kalabildim geçici bir süre de olsa..
merhaba kızlar annem gitti kayınvaldem kaldı bu gidişle 40ını çıkarıp gidicek bebeğin
ama bazı sorunarım var bazen wcden çıktğnda ellerini yıkamadğını görüyorum sonra hapşuruyor eline sonra bebeğin yüzünüğü müzünü elliyor öpüyor birde ben kokluyorum hep öpmeye kıyamıyorum o şapur şupur öpüyor yaa bişide diyemiyorum hemen ağlıyor suçlu çıkıyorum valla ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
şimdide pazara gittiler çok şükür ilk defa kızma baş başa kalabildim geçici bir süre de olsa..
Insallah canim
Hadi hayirlisi
Habersiz birakma,imkanin olursa
imkanım olursa tabiki ama inş. sen de o sıralarda doğumda olursun
Allah sabir versin canim
Ama bebeginin sagligi söz konusu.Söylemeye devam et bence
Ben simdiden söylüyorum,sunun yapilmasini istemiyorum vs vs diye. Cazgin oldugumu gordu ,bide oglununda benimle ayni fikirde oldugum icin birsey demiyor
Cok hassasim ben oyle konularda. Varsin aglasin,haklisin cunku
ay ama dayanamam uzulurumde aglattim diye.Ama iste bebek bu,hemen mikrop kapar
bizde arkadaşta az evvel büyüklerin bu tutumundan konuştuk,o da kayınvalidesinin falan bebğin parmaklarını öptüğünü hatta yaladığınısöylüyor,bi şey diyemedim diyor.
gerçekten zor bir durum,ben öpmelerine bile karşıyım ama..eşine söyle durumu kendi annesine kırmadan yapmamasını söyler belki.