betülcüm yalnız değilsin gece
gece sancılarıma uyandım süresini takip ediyoorum
hiçbişey olmaz korkma sen korkunca karnında kasılma olmuştur
bebiş hareket etmiyorsa bi çikolata ye kıpırdanmaya başlar
Canim cok sükür gecti sonradan, gevsedim belli bir süre sonra, cok kötüydü o an inan, ne yapacagimi sasirdim... :18:
günaydın,ben daha doğurmadım
her şeyin hayırlısını allah bilir ama ben normal sancımın gelmesini istiyorum,suni sancı beni ürkütüyo:18:Allahım sen yardım,ağlamaklı bir halde dolanıyorum evde,lohusa sendromu bana çok yakın çünkü şimdiden stresim tavan yaptı
Suni Sanci benide ürkütüyo canim aslinda, ama topikten bir arkadasimiz cok memnun kaldigini ve korkulacak birsey olmadigini yazmis, bunu okumakta bana pskolojikmen cok iyi geldi inan...
yoksa bende cok korkuyorum... Hayirlisi olsun, ne yapalim, bizim cocuklarin gelecegi yok galiba baska türlü
kızlar nöbetçi doktor yatış vermişti
biz eve son hazırlıkları tamamlamaya gelmiştik hastaneye
döndüümüzde saat 9 du ve doktorum izine ayrıldığı için
başka bi doktor önermişti onunla devam et diye bide ona muayene olayım dedim
ve bide o baktı çatın normal doğuma çok müsait bebek kanala güzel yerleşmiş
3 cm açılman var dedi ama doğum bu sabaha kadar doğurursun bana sorarsan
yatış yapma evinde sancını çek burada psikolojini bozma iyice sabırsızlanacaksın dedi
evde güzel yemeğini ye dinlen güç topla mutlaka normal doğum yapmalısın
sancılarıda çok hissetmediğini söylüyorsun kolay doğum olur inşallah dedi
baya motive etti ve gaza geldim
hala sancı çekiyorum ama dayanılmaz değil
adet sancısı gibi bişey bunun artması lazım fakat uyutmuyor yarım saat anca uyumuşum
3 den beri ayaktayım.Allah ım yardım et diyorum doğuma girince geride kalanlara
dua edicem bi avazda kurtuluruz inşallah
Canim Hadi Hayirlisi
dualarimiz seninle, Allah yardimcimiz olsun hepimizin...
Sanada cok kolayliklar versin, kisacik ve agrisiz bir sürede kurtulursun insallah, kavusursun bebisine
Moralini yüksek tutmaya calis agrilara ragmen, isini kolaylastirir, haa birde imkanin varsa hurma ye bol bol, dogumunu kolaylastirirmis diye okudum dün... :13:
canım senin ki yine elle tutulur bi durum benim kayınvalde önce refakatçi olarak annem kalıyo die problem yaptı baktı olmadı
bebeği annem daha fazla kucağına alıyormuş o hiç alamıyormuş eşimi odadan dışarı çağırdı ağlamış ağlamış doldurmuş hastahaneden gitmiş
eşim sağ olsun herzaman ne oldu die bi kere de bana sormaz annesini dinlemiş ya yeter odaya bi girdi batlamay hazır bomba gb
annemide kovdu benim annem gitti sen de burda durmucaksın die... hemşire doktor hepsi eşimle konuştu ama nafile...
stres sıkıntı okadar ağladım ki süt müt kalmadı
sonrasında da kaynana hiç gelmedi bide tlf açıyor o kadın ordaysa gelmem diyor eşim gidip alıyor annesini geliyor seviyor torununu sonra tekrar evine götürüyor
annem o kadar laf duymasına rağmen yinede evladına kıyamıyor geliyor ama hala eşimde beş karış surat annemle hiç konuşmuyor benimlede zorunlu olmadıkça...
kadına git diyor gidiyor sonra bebek çok ağlıyo gel diyor geliyo hiç de utanmıyo ama çok üzdüler beni çokk
herkesi Allaha havale ettim ben artık çok takmamaya bakıyorum moralini iyi tut gerçekten süt artıyor
Canim benim yaa
üzücü bir durum yasamissin dogumdan kisa bir süre sonra, takma kafana, hepsini Allah a havale et, aslinda sen nazlanacaksinda,
kaynanan cekecek nazini, kiz zaten yeni dogum yapmis deyip ama bu birde kötüye sürüklemeye calisiyor durumu...
Takma kafana, bebegini ve kendini düsün bak sütündede azalma oluyormus, sen üzüldükce hic birsey düzelmeyecek, kafana takmamaya calis
Allah yardimcin olur insallah...
arada konusmak istersen dök buraya icini, biz hepimiz burdayiz, seni dinlerizde, seninle dertlesirizde, icinde tutma... :13:
Bebeginde hayirli olsun, saglikla büyüt insallah
kızlar inşallah normal doğurursunuz suni sancıdan korkmayın, suni sancı almış biri olarak bunu söylüyorum çekeceğiniz kötü sancıkısmı en fazla 3 saat olacak ki ben sadece 1 saat dayanılması zor sancı çektim, ama doğurduktan sonra hiçbiri hatırlanmıyor emin olun, yine olsa yine alırım suni sancı korkulacak bişey yok. tabi kendi sancınız olması daha iyi ama bu şekildede korkutmayın kendinizi.
Canim ben korkuyordum valla bir yandan suni sancidan ne yalan söyleyeyim, ama mesajin beni rahatlatti biraz inan...
umarim bizim dogumumuzda kolay olur
aynen benimde öyle canım. demin resmen elim ayağım kesildi, ağlaya ağlaya dolandım ewde.. Allah razı olsun esim cok rahatlatıyor.. iyiki ikimiz warız ewde, 3. bi kişiyi kaldıramazdım bu ağrıyla
valla banada bugün ögleden sonra bir sanci girdi, bugüne kadar yasadigim sancilardan cok farkliydi, gözüm korktu inan, ne yapacagimi sasirdim
esime dedim hemen ben bunu böyle nasil cekicem, dayanamam vs. ama sonra gecti hemen, hic yasamamis gibiydim...
haklisin canim, insan 3üncü bir kisiyi hic mi hic kaldiramaz böyle agrilar varken, benim gözüm sahsen hic kimseyi ve hic birseyi görmezdi heralde, benimkiside öyle bir sanciydi yani