2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Kizlar ben kacar,kahvaltimizi yapalim sonra da hazirlaniriz.
Benden nacizane tavsiye ozellikle su donem de relax olmaya bakin cunku yakinda bebisleriniz olunca
hem morale hemde bol sute ihtiyaciniz olucak, stresss en buyuk sorun sut olmamasinda malesef tecrubeyle sabittir.
Sakin olun cok guzel gunler yakin ins. onlari dusunun:)))
Hepinizi optuk:))

Kızlar henüz doğurmadım :)) Kısmetse yarın bu saatlerde yavrum kucağımda olacak

Evi tekrar silip sarıyoruz kızım temiz mis evimize gelsin diye

heyecanlıyım çok garip bir duygu bu gece 5:30 da evden çıkacağız 6 yatışım yapılacak öğlenden sonra azram geliyor Hamişliğimin son günü

ben de elifte doğum yaptı herhalde diyordum,hayırlısı sen de kavuşuyorsun bebişine..inş. bu gece falan benim oğlan da gelir:26:

evet çok az zaman kaldı ama son günler çok zormuş,korkum da gittikçe büyüyor.
ayy insanın kocası varken nasıl stress yapmaz ki,ayy şu erkeklerr şunu yap sonra bunu yap sonra bütün gün oturuyor,o da öğretmen olduğundn evde.ailesi de bizde ama benim koca oturyor ben bu halimle yemek yapıyorum,,orayı burayı topluyorum bi makine tut dedim kaytarıyor,ayyyyyy

günaydınnnnnn
uyudum uyandım..
şuan sersem gibiyim ve açım. kalkıp karnımı doyurayım

bende yemeklerimi yaptım esim 4 de gelicek onu bekliyorum ama kurt gibi acıktım resmennnnnn ahhh su gündüz uykusuna bende alışsam yaa, cok istiyorum şöyle doya doya 2 saat felan uyyim

Ne güzel canım benim yaa.. yarın hayırlı haberler wer bize insallah.. darısı bizeee son hamile günün, dularında bizi de unutma..

dün esim diyoo wowwww senin göbeğin 1 günde fırladı mı naptı gercekten bugün bende hissediyorum cok büyüdü, tırsıyorum :18: insallah cuma günü normal cıkar miniğimin kilosu, toparlak mı olucak nedir
neyse ben sofrayı kurayım, kocacım gelir simcikk

karnımı da doyurdum..
şimdi kalkıp yemek yapmam lazım ama tok karnına yemek yapmayı da hiç sevmem

eliffffff ben seni doğurdun sandım kuzummmmm
ay ben yarın doğurcağımı bilsem heyecandan oturamam yerimde sanırım.
dr var sabah ona bile heyecandan ölüyorum

karnımı da doyurdum..
şimdi kalkıp yemek yapmam lazım ama tok karnına yemek yapmayı da hiç sevmem

eliffffff ben seni doğurdun sandım kuzummmmm
ay ben yarın doğurcağımı bilsem heyecandan oturamam yerimde sanırım.
dr var sabah ona bile heyecandan ölüyorum

benim eşim de dün diyo senin karnın birden büyüdü,paşanın keyfi yerinde herhalde iice yerleşti..ama kilo olarak 3200 falandı paşam,cuma bizim de kontrol var ama inş. cumaya kadar doğururum yaa

kızlar ben doğumdan 3 gün sonra korse kullanmaya başladım. ameliyat yerimide sardığından hiç ağrım olmadı aksine çok rahatlattı. şuan 2o günlük anneyim sıfır göbekim var
çok sevindim bu habere
inşallah bizimde göbüşler hemen gider canım
bence bişey olmaz canım
artık çıkarıp gezdirebilirsin maşallah kocaman oldu kızımız
hadi bakalım hayırlısı canım
ne güzel sende bebişini kucağına alıyorsun

çatı muayenemi oldum
önce 2 sonra diğer 2 parmağını soktu ve içinde çevirdi
ama hiç acımadı bu kadarmıydı dedim
neyse açılmam yok çatı normal doğuma müsait
oğluş iyice kanala yerleşmiş
doğumun gelmesini bekliyoruz.3722 gr olmuş sonumuz hayır olsun
sonra gittim saçlarımı kestirdim 4 yıldır
hiç bu kadar kısa kestirmemiştimkendimi bi tuhaf hissediyorum
ama çok rahatladım.

gittimde geldim canım ama tık yok
doktor bide nst ye bakıp çok güzel sancın yok dedi

sewindim güzel gecmesine.. cok sükür sorun yok.. bana cuma günü bi daha bakıcak alttan. ilki rahatsız ediciydi ama o kadar acımamıstı bkalım bu sefer ne diycek.. ayy acılman war deseee keske kiloyu tam ölçmüyo makinalar canım, özellikle son haftalarda bebek asagıda oldugundanmıs.. hic korkma, dua edelim de sancımız gelsin hayırlısıyla..
bende bugün bi daha kestiricem saclarımı, eskiden belime kadardı. hamile kalınca 3 kez kestirdim, simdi omzumu azıcık gecmiş bi daha kestiricem.. ohhhhhh dünya warmıss dicem tekrar

doktorun o -nst'n güzel gülcancım sancın yok demesi benim sinirlerimi cok oynatıyo yaaa

kızlar ben doğumdan 3 gün sonra korse kullanmaya başladım. ameliyat yerimide sardığından hiç ağrım olmadı aksine çok rahatlattı. şuan 2o günlük anneyim sıfır göbekim var

Ne tarz bir korse giyiorsun acaba cnm? Bende simdiden alip hazir tutmayi dusunuyorumda biryandanda sicaklarda nasil giyicem diyorum. Aldiin belli bir marka model varmi acaba??

Ne tarz bir korse giyiorsun acaba cnm? Bende simdiden alip hazir tutmayi dusunuyorumda biryandanda sicaklarda nasil giyicem diyorum. Aldiin belli bir marka model varmi acaba??

Ayyy ne güzel, darısı bizim başımıza inşallah, umarım çok rahat bir doğum geçirirsin ve bebişini kucağına alırsın sağ sağlim.

Selam kızlar,

Bende bugün yerimde durmadım desem yeridir. Sabah kalktım evi sildim süpürdüm, ama cıkkss ne sancı var ne bel ağrısı turp gibiyim, sonra iş yerime gittim bebişim bana uğurlu geldi, doktora kontenjanları açılmış ve kabul edilmişim ilanlar verilmiş, istenen belgeleri toparladım sonra halledemem diye 29 Haziranda kayıtlar başlıyormuş. Laylayloomm

Ordan çıkıp eşimin iş yerine geldim bu mutlu haberi ona da vermek için ama yok hala ortalarda oturdum onu bekliyorum saatlerdir. Akşam annem yemeğe çağırdı ohh bugünde yırttık şu yemek işinden :)

Gidip arabamı yıkatsam mı acaba bebek doğunca annesinin pasaklı arabasına binmese, nefret ediyorum araba yıkatmaktan, hergün evi silip süpürebilirim ama şu araba temizliği işi çok saçma geliyor ://

Son günler artık iyice telaş yapmaya başladım, durduk yere ağlayasım geliyor, sinir bozucu :%

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…