2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

benım dolap kısmına göre buzluk biraz dar ve ben kompostoluk vişne ve erik çok koyuyorum yazdan oyuzden sımdıden cok doldurmak ıstemıyorum aslında ama senin yer bol güç de vermiş rabbim kışa rahat edersin ne güzel

esimle ne güzel film izliyoduk. birden üzerimden buzz gibi ter boşaldı, kasılma sancı hepsi karıstı.. neyse kapadım gözlerimi hadi gecti, gecmedi sakinleş, derin nefes al.. dedim biraz uzanayım yatağa. esimde geldi biraz rahatladım, uyumuşuz..
anaaammmmm uykumun icinde bi bel ağrısıyla uyandımki sormayın, karnım desen taşş mübarek.. alttan da sancılar wurdukca wurdu
zor dayandım.. esimi uyandırmadan gittim dusa girdim, resmen sımsıcak suyla yıkandım zor gecti.. simdi biraz daha rahatım..
yanii bu neydi simdiii ??
hangi durumda doktora gitmeliyim acaba kızlar, gece tekrarlarsa korkarım dayanamam gibi geliyo

kızlar ben bugün bişey okudum..
ilk doğumlarda anneler hep biraz gününden geç doğum yaparlarmış, sonuçta bizim de ilk bebeğimiz

Öyle derler ama erkenden doguran ilk annelerde olunca insan ben niye dogurmadim diyor

Esracim cidden garip aslinda camasirhane olayimiz
Evimde yer yok.Banyomda bir köse var ama ,banyoda pencere filan olmadigindan eve almiyorum.Bide daracik banyomuz.
Pek eve makina almayada degmez
Haftada 1 defa yikiyoruz,sele de tam dolmuyor bile
Yan apartmanda camasirhanemiz.Su linkdeki resim gibi ayni
Rosengade I - en boligafdeling hos FSBbolig - Vaskeri
8 tane makina 5kurutma var
Rahat rahat,bedava yikiyorsun
Elektrik derdi yok,su derdi yok.Ve camasirmakinasi ile kurutma makinasi satin alma derdi yok

Canımm benim kızımın da bugün 5.günü ve emmiyor,sütüm 3. gün geldi,ben de elektrikli pompa ile sağıp kaşıkla veriyorum.Medela kullanıyorum çok memnunum.

Canımm benim kızımın da bugün 5.günü ve emmiyor,sütüm 3. gün geldi,ben de elektrikli pompa ile sağıp kaşıkla veriyorum.Medela kullanıyorum çok memnunum.

cnm modelı soylermısın memnunsan hemen sıparıs verıcem ve bız 12 gunluk olduk hala emmıyor cnm cok uzuluyorum

becom88 inşallah dediğin gibi yanlış ölçümdür canım nasıl çıkartıcam korkusu sardı:18:
hmonglu dediğin gibi bende milli oldum valla
neyse onun stresinden de kurtuldum oldu da bitti maşallah
doğum anında daha az acır dedi doktor.bide benim ultrason kağıdında
+- 500 yazıyor inşallah doğrudur.
tanselcim sıkma canını sütün kesilir bak
ben avent elektrikli aldım ama biraz pahalı görümcem medela almıştı
oda iyi inş en kısa sürede tutar miniğin.
bu arada ferda mesaj çekti oğlan uyumuyormuş bende uykusuzum sürekli diyor
hmonglu seni sordu dedim bekliyoruz biz

cnm modelı soylermısın memnunsan hemen sıparıs verıcem ve bız 12 gunluk olduk hala emmıyor cnm cok uzuluyorum

http://www.e-bebek.com/gogus_pompalari/medela/medela_mini_elektrikli_ve_pilli_sut_pompasi_2012_model/MED-5341

tanselcim bak medelanın elektriklisi e-bebekte indirimde. diğer sitelere göre burda uygun. güwenebilirsin, ben hep alısweriş yaparım burdan. hatta bende almayı düşünüyorum..

aynı beni anlattın canım
gece bende öyleydim vücudumdan terler boşalıyordu
belim kasıklarım bacaklarım kopuyordu resmen
ama sabaha normale döndüm:26:
Belim kopuyor kizlar kasiklarimda adet sancisi var suni sanciya gerek kalmadan dogururum insallah
benim sürekli adet sancısı gibi bel ağrım var nst de hiç bişey çıkmıyor:26:

saolsun ama biz hala beklemedeyiz.
offf nası bişi çıkıcak bnden en çok onu mrk ediyorum

Belim kopuyor kizlar kasiklarimda adet sancisi var suni sanciya gerek kalmadan dogururum insallah

hadi inşşş cnmm isted,ğin gibi olur

kızlar bu arada kuaförden tam çıkıyordum kadının biri laf attı
ayy sen ne şeker ne güzel hamilesin Allah nazarlardan esirgesin dedi
derken ne kadar kaldı dedi 9 gün dedim
9 güne kalmaz dedi sonra cinsiyeti ne dedi erkek diyince
o zaman sen o 9 a bi kaç gün daha ekle
erkek bebekler geç gelir dedi

saolsun ama biz hala beklemedeyiz.
offf nası bişi çıkıcak bnden en çok onu mrk ediyorum

hadi inşşş cnmm isted,ğin gibi olur

bende merak ediyorum hatta dün eşimle bunu konuştuk oda
biraz sen biraz ben çıkacak dedi
ben esmerim eşim beyaz tenli benim gözler koyu kahve eşimin ela
benim saçlar simsiyah eşimin daha açık nasıl bişey olacak acaba

o kadınlar zaten yorum yapmasa olmaz, hepsi prof jinekolog.
bi tane doğuranı da 10 tane doğuranı da öyle.
biz de mi böyle olucaz acaba

ben çok koyu tenli değilim ama kara kaşlı kara gözlüyüm.
eşimse turuncaya çalan bi sarı, gözleri de yeşil.
bakalım nası bişi olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…