2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Gunaydiiin,doguramadim hala
2 gecedir hafif sancilar yuzunden uyaniyorum ama sabaha birseyim kalmiyor. Bu gecede belime adet sancisindaki agridan girdi ama uyumama engel olmadi
Gece esim yanlislikla popoma tekme atti donerken yatakda,1 dk bile olmamisti bende sirtimi donmustum. Allah korusun donmemis olsaydim karnima yemistim tekmeyi.
Esim okdr korktuki,adami zor sakinlestirdim

elif ve zeynep yoklar..doğuma mı gittiler kii

Yok kiz nerdee. Keske olsa birseylerde gitsem

Gunaydiiin,doguramadim hala
2 gecedir hafif sancilar yuzunden uyaniyorum ama sabaha birseyim kalmiyor. Bu gecede belime adet sancisindaki agridan girdi ama uyumama engel olmadi
Gece esim yanlislikla popoma tekme atti donerken yatakda,1 dk bile olmamisti bende sirtimi donmustum. Allah korusun donmemis olsaydim karnima yemistim tekmeyi.
Esim okdr korktuki,adami zor sakinlestirdim

elif ve zeynep yoklar..doğuma mı gittiler kii

Yok kiz nerdee. Keske olsa birseylerde gitsem

Ay yapma Allah aşkına kendini mahvetmişsin. Sen iyi olacaksın ki bebekte iyi olsun moralini yüksek tut bu emzirme işine de o kadar odaklanma emzirirsin zaten. Üzme kendini canım.

kzlar geldim ben..
yine o oyuk olan yeri geçici dolguyla doldurdu ve gönderdi beni.
doğur da gel diyo.
20 lik diş olduğu için zor diye çekmiyorlar işte.
neyse şimdi en azından oraya yiyecek içecek temas etmediği için ağrı yok

bnm de doğumdan sonra çekicek işte.
sana da geçmiş olsun mu diyeyim bilemedim, kendizi yoruyoruz gündüzleri ondan gece böyle oluyo sanırım.
bn de dün çok oturdum o şeyleri yapıcam diye. gece oralarım hep ağrıdı.

hayırlı hbrlerle gel inşş dr dan da.

cnm bu kadar sıkam kendini ama sıktıkça sütün gider.
hiç emzirilmeyen bebekler ve bunu takmayan bir sürü anne var,insanlar göğüslerim sarkmasın diye bile emzirmeyebiliyor.
lütfen üzme kendini...
kızına da maşaallah cnmm

inşş kurtuluruzz cnmm, bnm yarınn randevum var bakalım ne diyecek?
inşş doğumun hbrcisidir o gelenler

Ay yapma Allah aşkına kendini mahvetmişsin. Sen iyi olacaksın ki bebekte iyi olsun moralini yüksek tut bu emzirme işine de o kadar odaklanma emzirirsin zaten. Üzme kendini canım.

işin aslı ben cuma doğsun istiyorum ya,bakalım hayırlısı
aradım dr u,bi gel dedi,ebe de git demişti zaten,öğleden sonra için gitcem bakalım
tansel maşallah bebişine,tekrar söyleyim,soğanı dene
bide maydanozu hafif kavurup kendini yakmıcak derecedeyken sararsan da iyi gelir diyolar,ben bunları denemeyi düşünüyorum kocakarı yöntemi de olsalar

biraz uyusam aslında ne güzel olur

kızlar aslında şuan rahatız beee
kendimi düşünüyorum şimdi...
önümde pc, karşımda tv, elimde tlfon, 2 80 uzanıyorum bu şekildee...
mutfağa gidip istediğimi yiyorum, kimseye bişiler yapma gibi zorunluluğum yok..

bu günler de güzel aslında

Bencede rahatiz
Rahat batti iste.Huzurumuz kacsin istiyoruz

canım inş. ii haberlerle gelirsin...ben de zorlu bir gece geçirdim,akşam da belimde ağrı olunca tamam dedim ama şimdi sadece alt bölgemde ağrı var.
amin canım
gece sancılar başlıyor sabaha yok oluyor bende anlam veremedim

Eki Görüntüle 448148

kızıma masallah demeyı unutmayın teyzelerıı
maşallah canım Allah nazarlardan esirgesin
Allah tan karnın dönük değilmiş
popoma tekme attı diyince bi gülme geldi bana
rahatsız edilmek istiyorum

normal doğumlara bakılacak olursa bebekler
pek acele etmemiş genelde 39 ve üstü sadece
chanel inki erken gelmiş.anlaşılan daha beklemek lazım
haftasını doldurup geçenlerde var
bide en tontiş bebek 3.800 doğmuş
benim oğlanda iri görünüyor ve nasıl çıkacak korkusu sarmaya başladı:18:

herkese merhaba. biz oğlumla karnımızı doyurduk. şimdi uyuyor kuzum.

canım geçmiş olsun. memeyi mi almıyor kızın. doktora sordun mu? başka bi yöntemi vardır belki. umarım kısa zamanda çözülür. olmazsa da olmaz yıpratma kendini. hepimiz anne sütüyle büyümedik ya. benim annem çalışıyormuş bir ay ancak emmişim. sonra hep mama vermişler. teyzemin ikizleri var sütü yetmedi mamayla büyüdüler. allah a şükür anne sütü alanlardan bi farkımız yok. elbetteki sütün varsa insan emzirmek istiyor ama olmuyorsa da kendini de kızını da üzme. bak sağlığından oluyorsun. kızının sana ihtiyacı var. Allah acil şifalar versin.

Eki Görüntüle 448148

kızıma masallah demeyı unutmayın teyzelerıı

maşallah kuzuma nasıl da tatlı çıkmış.

hmonglu geçmiş olsun canım. doktordan sonra rahatlamışsındır umarım.

kızlar bu arada bişey sorcam doğum sonrası için korse ne alacaksınız?

bende dün doğum listesini inceliydum. normal doğumlara baktım hepp geneli gününde yada 39 da felan.. o yüzden artık sabırıszlanmamaya calısıyorum. kendime telkin weriorum daha war benim yaaaa die bende cok kilo almasından tırsıyorum acıkcası :26: bakalım cuma ne dicek doktor.. hadi sende hayırlı haberlerle gell

ya kızlar insallah normal doğum yaparsam ben karnımı hemen sardırmayı düşünüyorum.. korse değil de eski usül bezle sardırmayı.. annem öyle yapmıs. 2 cocuk anası mis gibi göbeği war aranızda bilen yapan gören warmıdır bu yöntemi ?

minesualp korse bende düşünüyorum
karın ve basen kısmını toparlayacak klasik olanlardan
sıcakta ta nasıl olacak bilmiyorum ama bakalım.
sana doktorun ne zaman giyinmeye başla dedi??

Son düzenleme:

benim annem de öyle yapmış,dediğin gibi hiç göbek möbek yokkk..hatta anneannemden kalan kuşak varmış,teyzemler falan da kullanmış.

benim annemde sarmış göbeği yok denecek kadar az
zaten dal gibi kadın :)
sadece biraz yumuşak kız karnı gibi değil tabi.
bende önce saracağım tabi normal doğum olursa
sonra korseye geçerim göbeğim sarkarsa bunalıma girerim

minesualp korse bende düşünüyorum
karın ve basen kısmını toparlayacak klasik olanlardan
sıcakta ta nasıl olacak bilmiyorum ama bakalım.
sana doktorun ne zaman giyinmeye başla dedi??

15 gün sonra dedi canım. bir haftası gitti işte. şipariş versem ancak gelir diye bakınıyorum netten ama bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…