2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

benim annem de öyle yapmış,dediğin gibi hiç göbek möbek yokkk..hatta anneannemden kalan kuşak varmış,teyzemler falan da kullanmış.

ya korseler cok kalın geliyo gözüme, malum temmuz sıcagı war dahaa :KK36: bence bezle sarmak daha ii olur gibi.. bide önümde işe yaradıgını gösteren bi örneği war -annem- :KK76:
ben bi annemden detay öğrenyim yazarım size o zaman..

ben bi markete gidip geleyim kızlarım :KK55:
sonra ağda yapmam lazım bacaklarıma, kocacım da gelince beni gezmeye götürücekmiş öyle dediiii :118: :KK12:

ben yavaş yavaş kalkayım daha duşa falan gireceğim
anca hazırlanırım.inşallah güzel haberlerle gelirim.
görüşürüz:KK3:

minesualp korse bende düşünüyorum
karın ve basen kısmını toparlayacak klasik olanlardan
sıcakta ta nasıl olacak bilmiyorum ama bakalım.
sana doktorun ne zaman giyinmeye başla dedi??

kızlar ben doğumdan 3 gün sonra korse kullanmaya başladım. ameliyat yerimide sardığından hiç ağrım olmadı aksine çok rahatlattı. şuan 2o günlük anneyim sıfır göbekim var

Herkese selamlar kizlarrr,
Bende doguramayanlardanim, ama ben zamanini dolduesun istiyordum zaten:)))
Kizlar 1-2 gun daha sabredin bebisler yengec burcu olur daha uslu olurmus:))))
Bizimde bugun dr ve ultrason randevumuz var bakalim ne diycek dr teyzemiz!
Kizlar benim onceki dogumlar hep normal oldu,ben hic sarmadim korse de giymedim
dogumdan 1 hafta sonra sifir gobek oldu hep cok sukur.
Ama tabi bunye meselesi, bence normal dogum yaparsaniz hemen gecirin korseleri gobuse:))
Hatta penti de soylemis,burda da sezeryan olan arkadaslara bile ozel korse tavsiye ediyolar,o dikisleri ski tuttugu icin
daha az aci oluyomus hemde gobegi topluyo bence cok mantikli:)

Ama tabi bunye meselesi, bence normal dogum yaparsaniz hemen gecirin korseleri gobuse:))
Hatta penti de soylemis,burda da sezeryan olan arkadaslara bile ozel korse tavsiye ediyolar,o dikisleri ski tuttugu icin

hayırlı haberler alırsın inşallah, evet yengeç burçları çok evcimen ve çok uslu oluyolar görümcemin oğlundan biliyorum bayağ uslu ve anneci bir çocuk.

kızlar bişey sorucam size bizim akrabanın pazar günü sünnet düğünü var yemekli yapılacak şık bir yerde ama haliyle sesli olacak biraz müzik falan, bebişimle gittiğimde sesten etkilenirmi sizce kulakları zarar faln görmez dimi? bu arada pazar günü 32 günlük oluyoruz.

hayırlı haberler alırsın inşallah, evet yengeç burçları çok evcimen ve çok uslu oluyolar görümcemin oğlundan biliyorum bayağ uslu ve anneci bir çocuk.

Aminnn cnm dr'a giden tum arkadaslar guzel haberlerle doner ins.
Evt yengec burcu hakkinda hep oyle soylediler,benim son ufaklik biraz ugrastirdi beni bari bu uslu olsun ins.
2-3 gun daha sikalim disimizi:))
Senin fistik nasil:))masallah resimleri takip ediyorum ne kadar hizli buyuyup degisiyorlar,Rabbim nazarlardan korusun ins.

kızlar bişey sorucam size bizim akrabanın pazar günü sünnet düğünü var yemekli yapılacak şık bir yerde ama haliyle sesli olacak biraz müzik falan, bebişimle gittiğimde sesten etkilenirmi sizce kulakları zarar faln görmez dimi? bu arada pazar günü 32 günlük oluyoruz.

Benim fikrim hicbisey olmaz cnm,
Ben 3 tane buyuttum,hicbirini sesten uzak tutmadim cok ta rahat ettim valla.
Yaninda davul calsan uyanmazlardi:))sen gittigin her yerde rahat edersin bebisin sese alisik olursa.

Aminnn cnm dr'a giden tum arkadaslar guzel haberlerle doner ins.
Evt yengec burcu hakkinda hep oyle soylediler,benim son ufaklik biraz ugrastirdi beni bari bu uslu olsun ins.
2-3 gun daha sikalim disimizi:))
Senin fistik nasil:))masallah resimleri takip ediyorum ne kadar hizli buyuyup degisiyorlar,Rabbim nazarlardan korusun ins.

evet canım maaşallahı var benim kızın süt danası oldu resmen:nazar::nazar: memeyle yatıp memeyle kalkıyo uykudada emme hareketleri yapıyo ağzına veriyorum memeyi ordada emmeye devam ediyo :KK1: birkaç gündür gaz problemi yaşadık biogaia diye bir damla var bitkisel dün ondan aldım bu sabah verdim sanırım işe yaradı, kendi kendine rahat şekilde çıkarıyo gazını.

a günlerimiz aynıymış..vallahi pazar gününe kadar gelsin istiyorum gününü geçerse panik yapmaktan korkuyorum.ayy doğum sonrası göbeği düşündükçe stres yapıyorum inş. en kısa sürede düzelir.

ahh düğün hakkında benim bir fikrim yokta,maşşalah kızın 32 günlük mü oldu ??ayy ne güzel bizimkiler doğamadı bile..eşimle 2 3 aylık çocuklara bakıp bizimki ne zaman bu kaadar olacak diye iç geçiyoruz.

evet canım maaşallahı var benim kızın süt danası oldu resmen:nazar::nazar: memeyle yatıp memeyle kalkıyo uykudada emme hareketleri yapıyo ağzına veriyorum memeyi ordada emmeye devam ediyo :KK1: birkaç gündür gaz problemi yaşadık biogaia diye bir damla var bitkisel dün ondan aldım bu sabah verdim sanırım işe yaradı, kendi kendine rahat şekilde çıkarıyo gazını.

Oyyyy kuzu yaa:))
Masallah annesi birak istedigi kadar emsin,su anda en hizli buyume donemleri ne kadar guzel beslenirse o kadar iyi onun icin.
Gaz problemi her bebisin cilesi ama kiminde cok oluyo kimi hafif atlatiyo,seninki cok olmaz ins.
Ilac ise yaradiysa cok zorlu degil sizin gaziniz demekki:))cok sukur, masallah.

a günlerimiz aynıymış..vallahi pazar gününe kadar gelsin istiyorum gününü geçerse panik yapmaktan korkuyorum.ayy doğum sonrası göbeği düşündükçe stres yapıyorum inş. en kısa sürede düzelir.

Evt cnm gunlerimiz ayni bi senle ben kaldik heralde:)))bende dvmli takip ediyorum gunumuz ayni olan arkadaslari,.
Elifwolky bugun yok topikte o da bebisini eline almistir ins. Saglikla
Valla hiiiccc kafana takma sakin ol cnm,herseyin bir zamani var zamaninda ve saglikli gelsin bebislerimiz onu dusun.
Hem surda ne kaldi ki?
Gobekten de hic korkma,bence sarma olayini veya korseyi kesinlikle takin derim,ise yaradigini bi cok kiside gordum.
Bende bu dogumdan sonra korse giyicem ins.

Evt cnm gunlerimiz ayni bi senle ben kaldik heralde:)))bende dvmli takip ediyorum gunumuz ayni olan arkadaslari,.
Elifwolky bugun yok topikte o da bebisini eline almistir ins. Saglikla
Valla hiiiccc kafana takma sakin ol cnm,herseyin bir zamani var zamaninda ve saglikli gelsin bebislerimiz onu dusun.
Hem surda ne kaldi ki?
Gobekten de hic korkma,bence sarma olayini veya korseyi kesinlikle takin derim,ise yaradigini bi cok kiside gordum.
Bende bu dogumdan sonra korse giyicem ins.

esimde dün diyoki nolur 2 gün daha sabret yengec olsun :KK9: dedim zaten benimde, oğlununda acelesi yok baksana :KK55:
senin miniğin nasıl ilk ? kokla onu bizim icinnnn :KK16:

X