- 20 Haziran 2011
- 1.940
- 321
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #37.541
jelibons cnm hayırlı olsun diyeyim sana, ilkj çatı muayeni olmuşsun.
sen de milli oldun artık
kilosuna maşaallah çınar paşanın ama +- 400 dedi geçen hafta bnm dr. inşş o kadar büyük olmazlar doğarken, yoksa nasıl çıkartıcaz bilemiyorum
zeynep sizin şu çamaşırhane olayını anlamadım bir türlü kız.
eve nie almıyosunuz bi çamaşır mak., evde ona göre tesisat falan mı yok??
kızlar ben de fırına tavuk koydum, yanına da pilav yaptım suyuna.
kıyma almıştım sabah dışarı çıktığımda, tam 6 kerelik köfte yaptım attım dolaba. bi yemeklik daha halloldu.
biraz da tavuk suyu yaptım koydum dolaba.şimdi yarın için pilanım burda mantı aldığım bi yer var. oraya gidip 2-3 kilo mantı alıcam dolaba koyucam.
dolmalık biber falan alıp temizleyip koyucam.
patlıcan közleme konusunda kararsızım, onu düşünüyorum.
bi de yaprak sarma konusunda da kararsızım, acaba gerek var mı diye?
bnm kociş zeytinyağlı sevmez, etli sarsam da koysam olur mu acaba??
eliffffff ben seni doğurdun sandım kuzummmmm
ay ben yarın doğurcağımı bilsem heyecandan oturamam yerimde sanırım.
dr var sabah ona bile heyecandan ölüyorum
çatı muayenemi oldum
önce 2 sonra diğer 2 parmağını soktu ve içinde çevirdi
ama hiç acımadı bu kadarmıydı dedim
neyse açılmam yok çatı normal doğuma müsait
oğluş iyice kanala yerleşmiş
doğumun gelmesini bekliyoruz.3722 gr olmuş sonumuz hayır olsun
sonra gittim saçlarımı kestirdim 4 yıldır
hiç bu kadar kısa kestirmemiştimkendimi bi tuhaf hissediyorum
ama çok rahatladım.
Ayyy ne güzel, darısı bizim başımıza inşallah, umarım çok rahat bir doğum geçirirsin ve bebişini kucağına alırsın sağ sağlim.
Slm kızlar 16.06.2012 günü spinal anesteziyle kızımı kollarıma aldım 2900 gr 48 cm fıstığım şimdi evdeyim çok şükür iyiyiz en kısa zamnda doğum hikayemide yazacagım inşallah sezeryanım rahat gecti tekrar hepinize selamlar:)
Slm kızlar 16.06.2012 günü spinal anesteziyle kızımı kollarıma aldım 2900 gr 48 cm fıstığım şimdi evdeyim çok şükür iyiyiz en kısa zamnda doğum hikayemide yazacagım inşallah sezeryanım rahat gecti tekrar hepinize selamlar:)
Selam kızlar,
Bende bugün yerimde durmadım desem yeridir. Sabah kalktım evi sildim süpürdüm, ama cıkkss ne sancı var ne bel ağrısı turp gibiyim, sonra iş yerime gittim bebişim bana uğurlu geldi, doktora kontenjanları açılmış ve kabul edilmişim ilanlar verilmiş, istenen belgeleri toparladım sonra halledemem diye 29 Haziranda kayıtlar başlıyormuş. Laylayloomm
Ordan çıkıp eşimin iş yerine geldim bu mutlu haberi ona da vermek için ama yok hala ortalarda oturdum onu bekliyorum saatlerdir. Akşam annem yemeğe çağırdı ohh bugünde yırttık şu yemek işinden :)
Gidip arabamı yıkatsam mı acaba bebek doğunca annesinin pasaklı arabasına binmese, nefret ediyorum araba yıkatmaktan, hergün evi silip süpürebilirim ama şu araba temizliği işi çok saçma geliyor ://
Son günler artık iyice telaş yapmaya başladım, durduk yere ağlayasım geliyor, sinir bozucu :%
Selam herkese. Sabahdan beri daha yeni koydum totomu koltuga. Sabah 8 de kalktik camasirhaneye gittik esimle. Camasirlari yikamaya attik,ekmek almaya gittik. Eve geldik kahvaltidan sonra hemen sagi solu toparladik. Disari attik kendimizi hava guzel diye. 12 den 15 e kdr gezdik yuruduk. Eve gel birseyler atistir derken esimin işsaati geldi. Ciktim esimle aksam yemegi icin birseyler aldim ve eve simdi girdim
Bu yogunlukda oglumu hic hissetmedim. Ama uzaninca simdi sag kaburgama dayadi poposunu.
Bu kdr yuruyus ve yorgunlukdan sonra,dogurmam lazim diyorum
kızlar ben bugün bişey okudum..
ilk doğumlarda anneler hep biraz gününden geç doğum yaparlarmış, sonuçta bizim de ilk bebeğimiz
Ay bizimkiler nazlı ki ne nazlı.... 40. haftadan sonra hala sancı olmazsa ne yapmayı düşünüyorsunuz kızlar benim doktorum 22 Haziran dan bir hafta öncede olabilir sonrada dedi. Beklemekte istemiyorum cumartesi suni sancı verse doğursam diyorum 10 aylık oldu bebeklerimiz ya inanılır gibi değil...
Ay bizimkiler nazlı ki ne nazlı.... 40. haftadan sonra hala sancı olmazsa ne yapmayı düşünüyorsunuz kızlar benim doktorum 22 Haziran dan bir hafta öncede olabilir sonrada dedi. Beklemekte istemiyorum cumartesi suni sancı verse doğursam diyorum 10 aylık oldu bebeklerimiz ya inanılır gibi değil...
şu doğuramama psikolojisini çok iyi anlıyorum bende 40. haftadan sonra doğurdum. bende de sancı su veya nişan namına hiç birşey yoktu. benim yerime doktorum sıkıldı kesemi o patlattı sancıyıda suni olarak o verdi. bu şekilde 1 saat içinde doğumumu yaptım. hadi kızlar ha gayret. sizide diğer yeni açılan topiğe bekliyoruz. özletmeyin kendinizi
şu doğuramama psikolojisini çok iyi anlıyorum bende 40. haftadan sonra doğurdum. bende de sancı su veya nişan namına hiç birşey yoktu. benim yerime doktorum sıkıldı kesemi o patlattı sancıyıda suni olarak o verdi. bu şekilde 1 saat içinde doğumumu yaptım. hadi kızlar ha gayret. sizide diğer yeni açılan topiğe bekliyoruz. özletmeyin kendinizi