2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Selam herkese. Sabahdan beri daha yeni koydum totomu koltuga. Sabah 8 de kalktik camasirhaneye gittik esimle. Camasirlari yikamaya attik,ekmek almaya gittik. Eve geldik kahvaltidan sonra hemen sagi solu toparladik. Disari attik kendimizi hava guzel diye. 12 den 15 e kdr gezdik yuruduk. Eve gel birseyler atistir derken esimin işsaati geldi. Ciktim esimle aksam yemegi icin birseyler aldim ve eve simdi girdim

Bu yogunlukda oglumu hic hissetmedim. Ama uzaninca simdi sag kaburgama dayadi poposunu.
Bu kdr yuruyus ve yorgunlukdan sonra,dogurmam lazim diyorum

jelibons cnm hayırlı olsun diyeyim sana, ilkj çatı muayeni olmuşsun.
sen de milli oldun artık
kilosuna maşaallah çınar paşanın ama +- 400 dedi geçen hafta bnm dr. inşş o kadar büyük olmazlar doğarken, yoksa nasıl çıkartıcaz bilemiyorum

zeynep sizin şu çamaşırhane olayını anlamadım bir türlü kız.
eve nie almıyosunuz bi çamaşır mak., evde ona göre tesisat falan mı yok??

kızlar ben de fırına tavuk koydum, yanına da pilav yaptım suyuna.
kıyma almıştım sabah dışarı çıktığımda, tam 6 kerelik köfte yaptım attım dolaba. bi yemeklik daha halloldu.
biraz da tavuk suyu yaptım koydum dolaba.şimdi yarın için pilanım burda mantı aldığım bi yer var. oraya gidip 2-3 kilo mantı alıcam dolaba koyucam.
dolmalık biber falan alıp temizleyip koyucam.
patlıcan közleme konusunda kararsızım, onu düşünüyorum.
bi de yaprak sarma konusunda da kararsızım, acaba gerek var mı diye?
bnm kociş zeytinyağlı sevmez, etli sarsam da koysam olur mu acaba??

sizin dolabın büyüklüğünü merak etmedim değil hani:)

eliffffff ben seni doğurdun sandım kuzummmmm
ay ben yarın doğurcağımı bilsem heyecandan oturamam yerimde sanırım.
dr var sabah ona bile heyecandan ölüyorum

Valla annem ve kayınvalidem burda heyecanlı değilim diyorum çaktırmamaya çalışıyorum onlara onlarda şaşırıyor ama fenalardayım çok garip bir duygu
:26:

Ne güzel inş. bebeğin fazla bekletmez seni

Ayyy ne güzel, darısı bizim başımıza inşallah, umarım çok rahat bir doğum geçirirsin ve bebişini kucağına alırsın sağ sağlim.

Allah razı olsun canım darısı tüm bekleyen haziran annelerinin başına

Slm kızlar 16.06.2012 günü spinal anesteziyle kızımı kollarıma aldım 2900 gr 48 cm fıstığım şimdi evdeyim çok şükür iyiyiz en kısa zamnda doğum hikayemide yazacagım inşallah sezeryanım rahat gecti tekrar hepinize selamlar:)

Allah bağışlasın canım gözün aydın...

sizin dolabın büyüklüğünü merak etmedim değil hani:)

:))
bnm dolabın buzluk kısmı alt katta ve 3 çekmecesi var. bayağı geniş yani.
şundan işte:

bi de ben koyduklarımı iyice inceltip poşetleri öyle koyuyorum.
hem kitap gibi düzgün oluyo, hem de az yer tutuyo

Allah bağışlasın cnm, güzel günlerde büyüsün minik kızın

vallahi kızlar ben şunu anladım ne yaparsak yapalım gelmeyecek bizimkiler7 adet hurma yedim,hatta abartıp zemzem suyu da içtim,sonra avmye gittik,yürümeyen merdivenlerde yürüdümturp gibiyim maşallahgelmeyi bırakın niyeti bile yok,tık yok

kızlar ben bugün bişey okudum..
ilk doğumlarda anneler hep biraz gününden geç doğum yaparlarmış, sonuçta bizim de ilk bebeğimiz

Ay bizimkiler nazlı ki ne nazlı.... 40. haftadan sonra hala sancı olmazsa ne yapmayı düşünüyorsunuz kızlar benim doktorum 22 Haziran dan bir hafta öncede olabilir sonrada dedi. Beklemekte istemiyorum cumartesi suni sancı verse doğursam diyorum 10 aylık oldu bebeklerimiz ya inanılır gibi değil...

ben de cuma günü bdt doluyo işte.
sonra 1 hafta daha beklerim, aslında tehlikeli olmayacağını bilsem 2 hafta da beklerim ama çok korkarım o zmn.
yani sonuçta bn nazlı oğlumu 1 hafta daha beklicem, sonra suni sancı mı olur yoksa sezaryan mı olur bilemem

canm ben de kararsızım 2 gün bekleyeyim diyorum,daha fazla beklemem beklersem ne oldu ki kalbi atıyor mu kakasını yedi mi diye düşünmek istemiyorum..
ama 2 gün beklerim diyorum normal olacaksa olur,normal olmayacaksa o an sancı gelir açılma olmaz yine sezeryan olur.Hakkımızda hayırlısı olsun.
dualarımızda birbirmizi unutmayalım kızlar,kimin duasının kabul olacağı bilinmez.

şu doğuramama psikolojisini çok iyi anlıyorum bende 40. haftadan sonra doğurdum. bende de sancı su veya nişan namına hiç birşey yoktu. benim yerime doktorum sıkıldı kesemi o patlattı sancıyıda suni olarak o verdi. bu şekilde 1 saat içinde doğumumu yaptım. hadi kızlar ha gayret. sizide diğer yeni açılan topiğe bekliyoruz. özletmeyin kendinizi

normal doğum mu yaptn canım sen??ayy içime su serptin iyice karalar bağlamıştım çünkü..ay inş. normal yollarla sağlıkla kavuşurum bebeğime:26:

o topiği çok kıskanıyorum zaten
nooolur siz de burdan devam etseydiniz de böyle ayrımız gayrımız olmayaydı
kendimizi dışlanmış hissetmeseydik biz de

kızlar benım kız hala benı emmıyor cıldırmak uzereyım bana pompa onere bılırmısınız ınternetten bu aksam alcaz yoksa kıızm ıyce mamaya dayandı benımde sutum azaldı

fıkrı olaan varsa yardım etsın

canım elektrikli olsun da markası farketmez.ben medela diye bir marka kullanıyorum.son damlasına kadar sağıyor memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…