2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Doğumun zor olmuş canım ama çok şükür kızını kucağına almışsın...

Canım Allah analı babalı büyütsün. Sıkıntılarınıda atlatırsın inş.

Elif hic olmazsa sezeryan olcan gunun belli.
Olipps aranizda 1 gun var ama sende benden once dogurursun
Cumartesi dogurmazsam ,carsamba ebe de kontrolum var. Ozmn ne diyecek acaba. Ben bdt gunumde de dogurmicam diye dusunuyorum
Off offff
Canim benimsezeryan degil kismetse normal olacak alttan ilac verecek acilmam fazla olsun diye sonrada suni sanci ins. Dayanabilirim

belimden gelen ince sızılar başladı kasıklarda artıyo şiddeti gece çok üsütüm açıktı gazım da soylemesı ayıp acaba bunlar onun agrılarımı yoksa başka bişi mi yada metobolizmam da benm gibi psikopata mı bağladı ? ayrıca kızı da bugun cok az hareket edıyo

inşş doğum sancısıdır cnmmmm:))))

geçmek bilmeyen bu belimdeki ağrıda neyin nesi :44::44:doğum yapanlar böyle bir şey yaşadılar mı:44:

ayyy bebiş mi geliyo yoksaaaaaaa

Allah bağışlasın cnmm.. inşşş bir an önce düzene girer uykularınız

ayy biraz oturup dinleniyim bari sarmamı sardım yemekleri yaptım ama bende bittim karnım taş gibi oldu alta çok baskı yapıyo ama işler bitmedi daha ((

ayy bnm de karnım taş gibi valla..

slm kızlar nabersiniz nasıl gidiyo iyimsiniz kızım hala sarılık anne sütü sarıllığı var yarın knt var doktorumuzda büyük ihtimalle küveze alıcak ama inş almaz bugün 6 günlük olduk

geçmiş olsun cnmmm, inşş atlatırsınız sarılığı da

nişandır belki cnmm, dr ne zaman görüneceksin??*

hayırlı akşamlar canlarım nasılsınız
benim nişan geldi ama hala sancım yok
ama kasılmalarım var hastaneye 2 gündür gidip geliyoruz
2 cm açılma var sadece
anlayacağınız hala beklemedeyiz

az kalmış senin ki, hayırlısıyla al kucağına inşşş bebeğinii

herkes de bi hareketlilik sorma gitsin valla..
doğuralım diye ters takla atıcaz nerdeyse ( atsam mı acaba:26::26:)

Esra nasilmis son gunler? İnsan cildiracak gibi oluyor belirti de olmayinca degil mi?
Ben bebekten kafami kaldiramiyorum ama senin hayirli haberini bekliyorum sabirsizlikla
Kzim uyurken ben de biraz kestireyim, kendinize iyi bakin hamisler.

Esra nasilmis son gunler? İnsan cildiracak gibi oluyor belirti de olmayinca degil mi?
Ben bebekten kafami kaldiramiyorum ama senin hayirli haberini bekliyorum sabirsizlikla
Kzim uyurken ben de biraz kestireyim, kendinize iyi bakin hamisler.

gerçekten çok sinir bozucu oluyomuş böyls boş boş beklemek..
bir an önce bn de güzel hbrler vermek istiyorumm

herkese iyi akşamlar. topiğe giremez oldum doğum yapınca. herkes iyidir umarım. doğum yapanların gözü aydın. bekleyenler de tez zamanda kavuşurlar yavrularına inşallah.
bizi sabahtan akşama kadar fındığımla uğraşıyoruz. emeiyor, altını pisliyor, gazını çıkarıyor. bu kısır döngü akşama kadar devam ediyor.
sütün gelmeye başladı çok şükür. bebişim de kaybettiği kiloları almaya başladı. bez yetiştiremiyorum. daha emerken altına yapıyor. 2. pakate geçtim 1 numarada.
ayrıca kıyafette dayandıramıyorum. sanırım altını bezlemeye tam beceremiyorum hala. hep dışarı çıkartıyor ve baştan aşağı kıyafet değiştiriyoruz. hatta bazen altını bezlerken üzerime işediği de oluyor.

bu arada nilgün çok geçmiş olsun canım. umarım şimdi daha iyisindir.

şimdiden herkese hayırlı doğumlar diliyorum.

iyi akşamlar kızlar...benimde karnım taş gibi oluyor yürüyüşten sonra, totişini dönüyor kuzum karnım sipsivri vaziyette geziniyorum ...bu arada 22.sinde kontrolüm var bakalım yarın 39.haftaya giriyoruz tık yok....hayırlısı nazlı koyacağı ismini bu gidişle kızımın:))))

bugün hiç oturmadım diyebilirim. yemek yaptım, ewi süpürdüm sildim, 2 makine camasır yıkadım ws.ws..
sonra esim geldi 1 saat awm gezdik.. son günlerim ya hep gezmek istiyo canım. gecen haftalara göre gücüm de daha iyi sanırım onunda etkisi war..
yatmak istemiyorum, ama sonra cok ariycaz bu günleri karnım yine tas gibi.. simdi uyumaya gidicem yine ağrılarım baslıycak. bakalım bu kısır döngü ne zaman sona ericek benim minğim ne zaman bana süpriz yapıcak.. ama artık sabırsızlanmıyorum, oluruna bıraktım yoksa kafayı yicem düşün düşün.. ne zormus son günler..
psikolojik olarakta herseyden daha fazla etkilenmeye basladım. hersey batıyor, dokunuyor..
Allah yardımcımız olsun kızlar..

Nilgünün yasadıklarına da Allah sabır wersin.. ben simdiden doğum sonrasını düşünüyorum. Nasıl basa cıkarım diye yollar arıyorum..
Bebekle uğraşmaktan daha zor gelicek insanlarla uğraşmak, laf anlatmaya calısmak
ama ben cok dayanamam bi yerde patlarım gibime geliyo. o zamanda elbet herkes nasibini alırr

ne güzel Masallah nekadar hareketlisin canim, bende ögleden sonralari cok uykulu oluyorum hep uyumak istiyorum, okadar tembellestimki sanki...
ara ara ev islerini yapiyorum tabi ama yemek yapmak istemiyo canim hic :/ gezerkende cok yoruluyorum...
birde aglamam geliyo bazen, ama aglamamak icin okadar cok ugrasiyorumki göz yaslarimi geri göndermeye calisiyorum bazen...gurur yapiyorum niyeyse aglamayi :/

Günaydın kızlar hatta iyi sabahın körleri
Gece 12'de yattım dün temizlik falanda yaptığımdan hemen uyuyakalmışım az önce uyandım uyuyamam artık.
Dün kayınvalidem diyo eltim 10 gün daha burdaymış hemen mevlütüde yaparmışız 10 günde nasıl toparlancam soran yok inanırmısınız ikiside bırakın gelip bi işin ucundan tutmayı evlerine misafir çağırdılar pikniğe falan gittiler bide mevlüte 100 kişi gelir diyolar herşeye annemle ikimiz koşturuyoruz nasıl hazırlancakmışım illa eltimi düşünüyo altı üstü 3 saatlik yol gider tekrar gelir doğum üstü iyice dellendim uyanırken onlara küfür ederek uyanmasam bari!
Biraz acıkmış baya bi susamış durumdayım ama yasak tabi.
Saatler sonra inşallah yavruma kavuşmuş olcam karnımda hissettiğim son hareketleri yaa ağlamak geliyo içimden Allah yardımcımız olur inşallah cidden korkuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…