2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Gunaydinlar,

Gece kimse yokmus burada herkesin sancisi geldi dogum mu yapti acaba? Bizde hala tik yok :))
Az once kocisi yolcu ettik işe, bakalim nazli bebegimiz bugun tesrif edecek mi?

Günaydın kızlar hatta iyi sabahın körleri :KK1:
Gece 12'de yattım dün temizlik falanda yaptığımdan hemen uyuyakalmışım az önce uyandım uyuyamam artık.
Dün kayınvalidem diyo eltim 10 gün daha burdaymış hemen mevlütüde yaparmışız 10 günde nasıl toparlancam soran yok inanırmısınız ikiside bırakın gelip bi işin ucundan tutmayı evlerine misafir çağırdılar pikniğe falan gittiler bide mevlüte 100 kişi gelir diyolar herşeye annemle ikimiz koşturuyoruz nasıl hazırlancakmışım illa eltimi düşünüyo altı üstü 3 saatlik yol gider tekrar gelir doğum üstü iyice dellendim uyanırken onlara küfür ederek uyanmasam bari!
Biraz acıkmış baya bi susamış durumdayım ama yasak tabi.
Saatler sonra inşallah yavruma kavuşmuş olcam karnımda hissettiğim son hareketleri yaa ağlamak geliyo içimden Allah yardımcımız olur inşallah cidden korkuyorum...

Canım doğuma gidiyorsun galiba. Allah yardımcın olsun. Hayırlı haberlerle gel inşallah.
Kayinvalideni falan da boşver şimdi bebeğini düşün.

günaydın ben daha doğurmadım:KK1:ama bütün gece alt bölgemde ağrı vardı,hala var.kemiğim de ağrıyordu orası daa..bakalım ne zaman gelecek.
ayy sabah sabah uyku sersemi ferro sanol u içeceğime eleviti içmişim:KK53:elevit tok karnına diye panik yapıp hemem ardından bi şeyler atıştırdım ama ferro sanolu da içemedim.
onu da öğleden sonra aç karnına içeyim dedim..umarım bişey olmaz:KK50:

günaydın kızlarrr:KK3::KK3:

ben de doğurmadım hala, bakalım yarın sabah randevumuzda ne diyecek dr umuz. malum yarın 39+6 olucaz.:KK52::KK52:

doğuma giden arkadaşlara Allah kolaylık versin, bize de o yolları göstersin inşş.

doğuramayan arkadaşlara ve bana da Allah sabır versin diyeyim ne diyeyim:KK1:

ben gece bi ağrıyla uyandım ama diş ağrısıyla, sanki sağ tarafımı oyuyorlardı. bi kurtulamadım şu dişten.
kociş randevu alcak dişçiden, gidicem yine bugün.
su bile ,çemiyorum sızısından, ağrı kesici almasam hiç durmamam inanın:KK50::KK50::KK50:
doğum sancısıyla birlikte diş ağrısıyla da uğraşmak istemiyorum.
gidince çekse bugün, o da doğumu tetiklese, akşama da doğum yapsam ne hoş olur:KK1::KK1::KK1:

ben gidiyorum dişçiye kızlarr, bi çare olsunlar artık şu diş ağrıma:KK50::KK50:

geçmiş olsun canım diş ağrısını
en iyi ben bilirim hamilelikte
benimde 20 lik diş yanağımın iç kısmını yara etti
ve hala geçmedi ama ilk günler ağzımı açamıyordum ağlıyordum
şimdi biraz daha iyiyim doğumdan sonra çekecekler:18:

kızlar gece çok ağrım vardı benim dedim
sanırım doğuracağım ama sabaha bişeyim kalmadı
belimden kasıklarıma ve bacaklarıma inen bi ağrı vardı
karnım zaten sürekli taş gibi.bide durmadan ağlamak istiyorum
sinirlerim bozuk dün ağlaya ağlaya uyudum bugünde kontrol var bakalım
ne olacak yine boş boş gidip gelirim kesin :KK31:

kızlar ben hala emdıremıyorum cıldırıcam ben aglıyorum kızım aglıyor herkez zorla dıyor ama baska fıkır veren yok

acta bıraktım recelde surdum uyku sersemıde teptm yok oluyor

pompoyla sagıyorum goguslerımı gorsenız acırsınız resmen kan oturdu pompa benı mahfettı sutum azaldı aclıktan aglama kırızıne gırıyor kızım ıcım parcalanıyor mecbur mama verdım dunden berıı :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

canım inş. ii haberlerle gelirsin...ben de zorlu bir gece geçirdim,akşam da belimde ağrı olunca tamam dedim ama şimdi sadece alt bölgemde ağrı var.

inşş doğum sancısıdır cnmmmm:))))

ayyy bebiş mi geliyo yoksaaaaaaa:KK52::KK52::KK52::KK52:

Allah bağışlasın cnmm.. inşşş bir an önce düzene girer uykularınız:KK34:

ayy bnm de karnım taş gibi valla..

geçmiş olsun cnmmm, inşş atlatırsınız sarılığı da:KK34:

nişandır belki cnmm, dr ne zaman görüneceksin??*

az kalmış senin ki, hayırlısıyla al kucağına inşşş bebeğinii:KK34:

herkes de bi hareketlilik sorma gitsin valla..
doğuralım diye ters takla atıcaz nerdeyse:KK1::KK1: ( atsam mı acaba:26::26:)
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
bilmiyorum ki canım,bu sabah gene aynı şekilde gelen bi akıntı oldu ama nette sancılanınca gidin,nişan gelir gelmez doğum başlamaz yazıyo,yalnız iki defa falan geliyo mu,onu öğrenmem lazım
dr sancılanınca gel dedi bana,bugün yarın doğar zaten,o kıvama gelmiş dedi pazartesi günü
senle günlerimiz aynı,cumaya kırkımız doluyo,bakalım hayırlısıyla kurtulalım inşallah
kızlar ben hala emdıremıyorum cıldırıcam ben aglıyorum kızım aglıyor herkez zorla dıyor ama baska fıkır veren yok

pompoyla sagıyorum goguslerımı gorsenız acırsınız resmen kan oturdu pompa benı mahfettı sutum azaldı aclıktan aglama kırızıne gırıyor kızım ıcım parcalanıyor mecbur mama verdım dunden berıı :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

canım soğan kapasan göğüslerine,kocakarı yöntemi ama,faydasını gören çok olmuş okuduğum kadarıyla

Canım sakin ol bu kadar yıpratma kendini lütfen. Bak moralini yüksek tut sakinleş biraz. Süt verememek dünyanın sonu değil benim annemde 1 ay anca emzirmiş beni e ne oldu körmüyüm topalmıyım gerizekalımıyım hayır gayette sağlıklıyım. Sen anne olarak elinden geleni yapıyorsun zaten bebek açsa meme vermede sorun yaşıyorsan çocuğu ağlatmaya gerek yok mama ver bir iki güne kendini toplar tekrar süt verirsin. Ya anne sütü vericez diye kendimizi yiyip bitiriyoruz bunu kendimize yapmayalım. Üzme kenini canım...

Canım sakin ol bu kadar yıpratma kendini lütfen. Bak moralini yüksek tut sakinleş biraz. Süt verememek dünyanın sonu değil benim annemde 1 ay anca emzirmiş beni e ne oldu körmüyüm topalmıyım gerizekalımıyım hayır gayette sağlıklıyım. Sen anne olarak elinden geleni yapıyorsun zaten bebek açsa meme vermede sorun yaşıyorsan çocuğu ağlatmaya gerek yok mama ver bir iki güne kendini toplar tekrar süt verirsin. Ya anne sütü vericez diye kendimizi yiyip bitiriyoruz bunu kendimize yapmayalım. Üzme kenini canım...

cnm esımde aynısını soylıuyor ne senden ne de kzımdan degerlı deıl dıyor boynum tutuldu kendımı kasıp aglamaktan dun gece 3te acıle goturdu babam ıgne yaptılar hala boynum tutuk gezıyorum cok uzuluyorum dunyanın en guzel duygusundan mahrum kalkmakta ıstemıyorum

Günaydın kızlarrr :KK3:
esim sabahcı bu hafta 5 de gitti. o gidince bütün yatağın hakimi oluyorum. resmen debelene debelene uyudum 10 bucuga kadar. aslında tam dalamıyorum ama dinlenmiş oluyorum yine.. kahwaltımızı da yaptık, birazdan bi alıswerişe gideriz. son kez herseyi gözden gecirmek istiyorum.. gerci bişey olduğu yok. sankim daha 2 hafta daha sonkezler olur bende :KK31: tabiii o zamana kadar kafayı sıyırmazsam :KK36:

ne güzel Masallah nekadar hareketlisin canim, bende ögleden sonralari cok uykulu oluyorum hep uyumak istiyorum, okadar tembellestimki sanki...
ara ara ev islerini yapiyorum tabi ama yemek yapmak istemiyo canim hic :/ gezerkende cok yoruluyorum...
birde aglamam geliyo bazen, ama aglamamak icin okadar cok ugrasiyorumki göz yaslarimi geri göndermeye calisiyorum bazen...gurur yapiyorum niyeyse aglamayi :/ :KK50:

ben gündüzleri hiç uyuyamıyorum canımcım ya. aslında alıstırmak lazım. bebek uyurken kestirebilelim :KK31: bide ağlaman geliyosa tutma kendini ağla ferahlarsın. ben bazen resmen ağlama krizine giriyorum, iyice ağlıyorum. bi bakıyorum ohhhhhhhhh icim boşalmıs :KK8:
ağla gitsin sıkma kndini :KK34:

hayırlı haberlerle gel insallah canımmmm :KK16: bi bakmıssın acıklığın war doktor hazır ol diyo :KK55:

ben gidiyorum dişçiye kızlarr, bi çare olsunlar artık şu diş ağrıma:KK50::KK50:

gecmis olsun canımmmm, insallah tez zamanda atlatırsın.. hamilelikte baska sıkıntılarla uğrasmak cok fena. heleki dişşş :KK36:

canım benim yaaaa, cok üzüldüm wallahi :KK5: doktora sormadın mı o ne diyo ? bide hangi pompayı kullandın, bize de fikir olsun :44: insallah sende hemen atlatırsın sıkıntını :KK19:

X