- 30 Mayıs 2012
- 44
- 0
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #37.461
Günaydın kızlar hatta iyi sabahın körleri
Gece 12'de yattım dün temizlik falanda yaptığımdan hemen uyuyakalmışım az önce uyandım uyuyamam artık.
Dün kayınvalidem diyo eltim 10 gün daha burdaymış hemen mevlütüde yaparmışız 10 günde nasıl toparlancam soran yok inanırmısınız ikiside bırakın gelip bi işin ucundan tutmayı evlerine misafir çağırdılar pikniğe falan gittiler bide mevlüte 100 kişi gelir diyolar herşeye annemle ikimiz koşturuyoruz nasıl hazırlancakmışım illa eltimi düşünüyo altı üstü 3 saatlik yol gider tekrar gelir doğum üstü iyice dellendim uyanırken onlara küfür ederek uyanmasam bari!
Biraz acıkmış baya bi susamış durumdayım ama yasak tabi.
Saatler sonra inşallah yavruma kavuşmuş olcam karnımda hissettiğim son hareketleri yaa ağlamak geliyo içimden Allah yardımcımız olur inşallah cidden korkuyorum...
ben gidiyorum dişçiye kızlarr, bi çare olsunlar artık şu diş ağrıma
kızlar gece çok ağrım vardı benim dedim
sanırım doğuracağım ama sabaha bişeyim kalmadı
belimden kasıklarıma ve bacaklarıma inen bi ağrı vardı
karnım zaten sürekli taş gibi.bide durmadan ağlamak istiyorum
sinirlerim bozuk dün ağlaya ağlaya uyudum bugünde kontrol var bakalım
ne olacak yine boş boş gidip gelirim kesin
bilmiyorum ki canım,bu sabah gene aynı şekilde gelen bi akıntı oldu ama nette sancılanınca gidin,nişan gelir gelmez doğum başlamaz yazıyo,yalnız iki defa falan geliyo mu,onu öğrenmem lazıminşş doğum sancısıdır cnmmmm:))))
ayyy bebiş mi geliyo yoksaaaaaaa
Allah bağışlasın cnmm.. inşşş bir an önce düzene girer uykularınız
ayy bnm de karnım taş gibi valla..
geçmiş olsun cnmmm, inşş atlatırsınız sarılığı da
nişandır belki cnmm, dr ne zaman görüneceksin??*
az kalmış senin ki, hayırlısıyla al kucağına inşşş bebeğinii
herkes de bi hareketlilik sorma gitsin valla..
doğuralım diye ters takla atıcaz nerdeyse( atsam mı acaba:26::26:)
kızlar ben hala emdıremıyorum cıldırıcam ben aglıyorum kızım aglıyor herkez zorla dıyor ama baska fıkır veren yok
acta bıraktım recelde surdum uyku sersemıde teptm yok oluyor
pompoyla sagıyorum goguslerımı gorsenız acırsınız resmen kan oturdu pompa benı mahfettı sutum azaldı aclıktan aglama kırızıne gırıyor kızım ıcım parcalanıyor mecbur mama verdım dunden berıı
kızlar ben hala emdıremıyorum cıldırıcam ben aglıyorum kızım aglıyor herkez zorla dıyor ama baska fıkır veren yok
pompoyla sagıyorum goguslerımı gorsenız acırsınız resmen kan oturdu pompa benı mahfettı sutum azaldı aclıktan aglama kırızıne gırıyor kızım ıcım parcalanıyor mecbur mama verdım dunden berıı
Canım sakin ol bu kadar yıpratma kendini lütfen. Bak moralini yüksek tut sakinleş biraz. Süt verememek dünyanın sonu değil benim annemde 1 ay anca emzirmiş beni e ne oldu körmüyüm topalmıyım gerizekalımıyım hayır gayette sağlıklıyım. Sen anne olarak elinden geleni yapıyorsun zaten bebek açsa meme vermede sorun yaşıyorsan çocuğu ağlatmaya gerek yok mama ver bir iki güne kendini toplar tekrar süt verirsin. Ya anne sütü vericez diye kendimizi yiyip bitiriyoruz bunu kendimize yapmayalım. Üzme kenini canım...
ne güzel Masallah nekadar hareketlisin canim, bende ögleden sonralari cok uykulu oluyorum hep uyumak istiyorum, okadar tembellestimki sanki...
ara ara ev islerini yapiyorum tabi ama yemek yapmak istemiyo canim hic :/ gezerkende cok yoruluyorum...
birde aglamam geliyo bazen, ama aglamamak icin okadar cok ugrasiyorumki göz yaslarimi geri göndermeye calisiyorum bazen...gurur yapiyorum niyeyse aglamayi :/
kızlar gece çok ağrım vardı benim dedim
sanırım doğuracağım ama sabaha bişeyim kalmadı
belimden kasıklarıma ve bacaklarıma inen bi ağrı vardı
karnım zaten sürekli taş gibi.bide durmadan ağlamak istiyorum
sinirlerim bozuk dün ağlaya ağlaya uyudum bugünde kontrol var bakalım
ne olacak yine boş boş gidip gelirim kesin
ben gidiyorum dişçiye kızlarr, bi çare olsunlar artık şu diş ağrıma