- 23 Ekim 2011
- 83
- 0
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #37.421
oğlum karnımın bi sağını şişirtiyor bi solunu
akşamları ağrılarım sızılarım artıyor bunalıyorum
sizde de var mı böyle dalgalanmalar:26:
ben yaptım canım,içini hafif pişirdim.sonra sardım attım şahane oldu,tabi bu yıl tembelimkızlar sarma sarıp buzluğa atmak istiyorum yapan oldumu hiç
bende benimkine dedim 40ımız çıkana kadar
hem dini açıdan hem sağlık açısından yasak
şaka mı yapıyorsun diyorbu süre uzayadabiliyormuş dedim
sağlık olsun siz iyi olunda eskisi gibi oluruz elbet diyor.
doğumdan korkmuyorum da zamanı gelince zaten
bişeyler başlar.tetiklemek ne kadar doğru bilemiyorum
annem aradı içim bi tuhaf bugün
inşallah ben gelmeden doğurmazsın diyor
tabi bende tık yok kadın hergün arıyor nasılsın diye
sırf anne olsa gunde kaç kişi arıyo nezaman doğum dıye ah bı ben bılsem ne zaman açmıycam tellerıde bu seferde meraklanıyolar
kuyruk sokumumda ağrı var üzerine oturamıyorm..
bugünde bitii sayılır perşembeye az kaldı :18::18:
benımde muayeneden sonra kahverengı bı akıntı geldı ama doktorum uyarmıstı o nısan degıldır onun dısında farklı bır akıntın olursa gel demıstı ama tabıı tam olarak senınkı nasıl bılemem
hayırlı akşamlar canlarım nasılsınız
benim nişan geldi ama hala sancım yok
ama kasılmalarım var hastaneye 2 gündür gidip geliyoruz
2 cm açılma var sadece
anlayacağınız hala beklemedeyiz
slm kızlar uzun zmandır giremiyorum bebegim gece uyumuyo günüz uyudugunda bende onunla beraber uyuyorum nezamn düzene binecek bilmiyorum...
gelelim dogum hikayemize 11 haziran pazartesi günü kontrol diye hastaneye gittik sancılarım oluyodu kendi doktoruma gitigimde bu dogum sancısı degil diyip gönderiyodu salak adam neyse dogum yapaacagım hastaneye geldik dktr ebeye muane olsan iyi olur dedi yukarı ebeye gittik muane etti ooooo kızım senin dogum başlamış 5 cm açıklıgın var rahim içi kanaman başlamış hemen doguma alıyoruz seni dedi ben şok titremeye başladım sakinleştirici yaptılar hazırlıksız gelmişiz eşim eve geldi eşyaları aldı falan bana sancıyı dayadılar ama bende tık yok 2 igne yaptılar banamısın demiyor kestiler sonra daha fazla veremeyiz sabah yine veririz dediler sabah doktorum geldi istersen hemen sezeryana lalım seni dedi ben normal istiyorum dedim ozamn öglene kadar oldu oldu olmadı senin istegine bakmayız acil sezeryana gireceksin dedi neyse verdiler sancıyı busefer tutum ama ne tutmak yerleri tırmaladım resmen eşim sesime dayanamayım hastaneden dışarı çıktı 10 çeyrek kala doguma girdim ıkınıyorum çocuk çıkmıyo parçaladım kendimi olmuyo bebek hanede sıkıştı dedi ebe hemşire üstüme çıkıp bastırdı bebek çıksın diye o an içimden bişey aktı sanki ama bebegimin boynuna kordon dolanmıştı aglamıyodu oksijen verdiler vurdular valan çok şükür agladı çok zor dogum atlattım annem yanımdaydı dogumumda o çok iyi oldu ..kızım 3 300 kilo 50 cm dogdu güzel emiyo sütünü işte bir uyku problemimiz var oda zamanla düzelir umarım rabbim tüm istiyenlere nasip etsin bu güzel duyguyu doguran arkadaşların yavrularını allah bagışlasın doguramıyanlarıda rabbim bir avazda kurrtarsın inşallah