2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Ay Elifffff.Gozun aydin gunun belli oldu ne guzel

Heycandan kac defa yazmissin

Ay daral geliyor bana.Zaten pes ettim bugun dogurcam,yarin dogurcam demekden. Keyfi bilir
Bugun eve mahkumum. Cok kotu yagmur var.Disari cikmayin diye uyari yapiliyor. Catlicem bugun evde. Gerci simdi muge anli izliyoruz kaynana ile Sonra kalkip biskuvili mozaik pasta yapayim diyorum.Ardindan ufak bir temizlik,ogle yemegi derken esimi ise yollariz.Sonra dizi izleriz yine Hayata bak ya Iyice monotonlastiii

zeynep şimdi odasından çıktım konuştuk kızımla ilaca gerek kalmadan kendin gel kızım dedim zorlama anneni falan diye ama tınlamıyor bile Darısı başına

Yine doğum patlaması yasanıyoo.
Detox' da doğurmus hemde normal cok sewindim..
Bişicikler yoktu, sanırım bu sancılar gece tutuyo.. normal doğuranların coğunun sancısı gece geliyo
Allahım sen yardımcımız ol, darısı basımızaaaaa

zeynep şimdi odasından çıktım konuştuk kızımla ilaca gerek kalmadan kendin gel kızım dedim zorlama anneni falan diye ama tınlamıyor bile Darısı başına

Inat bunlar inaattt.Totolarini isiralim dogduklarinda
Saol canim
Insallah persembe olmadan kizin annesinin sozunu dinler

Kizlar bu sabah 7:45 te 3500 gr , 51 cm bebegimi dogurdum. Normal dogum yaptim ayrintilari sonra anlatirim.

Gözün aydin canim,Allah anali babali buyutsun
Hakikaten ne ara dogurdun kizz,dun birsey yoktu.Sende soylenen anneler arasindaydin

Tofita dan haber alan varmi?Acilmasi vardi en son?
Pek takip edemedim gecmisi.Face de ki grupdan gordum yazmis

çok heyecanlııı, hayırlı olsun Allah sağ salim kavuştursun yavrunaa

kızlar gçmişe bakamadm doğum yapanlar olmuş sanırım detox, norem07 gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün

a a agözün aydın,benim kontrolüm 15:30da bakalım ne diyecek.senin nst de sancı çıktı mı?yoksa kasılmam oldu dedin de öyle mi alttan muayene etti? ayy heyecan yaptım şimdi inş. ben de ii haberlerle gelirim

Kizlar bu sabah 7:45 te 3500 gr , 51 cm bebegimi dogurdum. Normal dogum yaptim ayrintilari sonra anlatirim.

gözün aydın canım,Bebişin ömürlü ve sağlıklı olsun..darısı başımıza:26:

Yok canım nst bağlamadı belimde ve kasıklarımda arada ağrı var dedim kasılmalarmda oluyor dedim müsaitsen tekrar alttan açıklık var mı bakalım dedi.. Açıklık varmış ama kaç cm olduğunu söylemedi sadece istediğim kadar açıklık yok dedi Umarım sende güzel haberler alırsın açılman vardır inş.

a a o ağrılardan bende de oluyo,ben de söyleyeyim bakalım ne yapacak

a a o ağrılardan bende de oluyo,ben de söyleyeyim bakalım ne yapacak

Söyle bencede canım bende doktorun yaptığı çatı muayenesi daha doğru sonuç verir bebek hareket ediyor gibi geliyor ama onların çoğu kasılmaymış toplanıyor gibi ben kıçını dayıyor sanıyordun beğersem yavrum kasılıyormuş

ayy içimi nasıl bir umut sardıbenim özellikle dün bir kasıldı,arabadaydık,sırtıma da vurdu uzun süre geçmedi.çook acıdı..Allahım sen hayırlısını nasip et:26:

Gözünaydın canım. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Hemde normal olmuş. Çok sevindim.
elifwolky biz seni sabah göremeyince doğurdu sandık Gözünaydın senin de günün belli olmuş hadi hayırlısı.

teşekkür ederim canım inş. perşembeye kadar kendi sancım gelir... dualarınıza ihtiyacım var.

detox gözünaydın canım
ne güzel sende rahatlamışsın bebişini kucağına almışsın darısı bize.

elifcim gününün belli olması bile bence çok güzel
heyecan ve korku vardır şimdi sende
inş herşey yolunda gider canım sağ salim bebeğini kucağına alırsın..

dün bende bi kötüydüm sormayın
ütü yaptım etrafı topladım sonra arkadaşlar çaya geldi
okey oynadık yinebu gidişle okey oynarken doğuruvericem
belim çok ağrıyordu karnım taş gbiiydi bacaklarım
şişti dedim oğlum bugün gelme yorgunluktan ölüyorum halim yok
sabah 9.30 da uyandım buraya göz atıp geri yattım 12 ye kadar uyumuşum dinlendim
şimdide yine ütü var ve evi süpürmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…