2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

zamane bebeklerı işte anne karnında başlıyolar naza inata :)

nişan pembe ve kırmızı akıntıyla karısık olurmuş.oyle okudum.

Gözünaydın canım. Maaşallah tosuncuğuna da. Analı babalı büyür inş. Ne de güzel yazmışsın.

Doğrudur. Kan uyuşmazlığı büyük risk. Neyseki atlatmışsınız. Aferin bebişine emiyo işte ne güzel. Benimki ilk hafa çok uykucuydu. Çok zorlandım emzirmekte.

Canım benim de her kontrloümde suyun çok iyi diyolardı. Yani boldu. Suyun fazlalığının hiç risk olabileceğini duymadım. Suyumu patlattıklarında da öyle sanki bi bardak bişey aktı gibi geldi bana. Çok şükür güzel bir doğum yaşadım. Darısı başına olsun.

Sana da hayırlı sabahlar. Pembemsi bişey geldi benden. Hafif suyla beraber. 12 saat sonrada sancım başladı.

Günaydın benim gibi hala bebişini bekleyen haziran anneleri...hergün herşeyim hazır mı,ev ne durumda acil bi durum olur çıkarız...diye kontrol ediyorum ama?bi taraftan diyorum oğluşumun canı istedi mi çıkar heralde,daha çarşamba 40 olucaz.bu hafta doğr mı ki acep

günaydınlarrrr
ben yine doğurmamış bi şekilde burdayım
çok şükür bi sıkıntım da yok, bugün de iyiyim yani.
öyle sancı falan yok, nişan yok, aşırı akıntı yok, bebek yerleştiği için mide bunlantısı falan da yok, doğum başlangıcını göstericek hiç bir belirti yok
hatta aksine canavar gibiyim....

sabah 8 de kocişi işe yolladım..
sonra kayınvalide kek istemişti bnden, bi yere götürcekmil. onu yaptım.
sonra baktım ev az kirli, malum hafta sonu hiç ilgilenmiyorum evle.
balkonumu sildim, evi süpürdüm, viledaladım, toz aldım.
banyomu falan toparladım.
bi de kendim duş aldım, şimdi de size bakayım dedim.

bnden hbrler böyle işte.

bu arada elifwolky yok, doğum mu yaptı acaba

elif in dr kontrolü vardı sanki yanlış hatırlamıyorsam.

Günaydın kızlar..
biz bu saate kadar uyuduk, iyi geldi. cünkü gece hiç uyumadık..
resmen siddetli sekilde kasılmalarım we sancılarım oldu.. yalnız benim sancılar tür değiştirdi :44:
artık daha cogunlukla adet sancısı-ağrısı gibi.. resmen adetin ilk günü gibi, dizlerime baldırlarıma wuruyo ağrılar. ama belimde bişey yok :106:
en son uyurken 20 dakikada bir 50'şer saniyelik kasılamalrım oldu sancılı. sonra uyumusum sayamadım.
ama suan bişey yok. bakalım hayırlısı, neye alamet bunlar.. insallah cuma kontrolde -acılma olmus der doktorum
karnım da gittikce büyüyo we asağı indi sanırım. ama bu fazlalasan adet ağrıları beni mahwediyo. Rabbim hepimize kolaylıklar wersin..

cumartesi aksamdan annemlere gectik göztepeye.. ufff ne güzel serindi, ne muhtesemdi arabalı wapur harikaydı hele.. esimle bi daha bu aksam boğaz manzarasını ne zaman görürüz acaba dedik o da beni teselli etti, en kısa zamanda diye
dünde annemlerle pikniğe gittik ormana, ama hersey ayağımza geldi biz uğraşmadık. öyle bi serindiki, mis gibi esiyodu ormanın içi..
son pikniğimi yapmıstım ama son değilmiş, araya bi tane daha sığdırdım
zaten yakın zamanda doğuramıycam gibi geliyo, bu sancılar beni kandırıyomus gibi sankim
ben bi gecmişe bakayım, herkesi merak ediyorumm.. öptüm siziii

Ahhhh ahhh tam hayalimdeki doğum seneryosu
Hayırlı uğurlu olsun canımmm, masallahh sana..

Hayırlı uğurlu olsun canımmm sanadaaa..
bize de dua et, miniğini de kokla bizim için..

kızlar doğum hikayelerinizi bekliyoruz

Kızlar perşembe kızım geliyor

Saat 9:15 de doktor kontrolüm vardı. Dün gece kasılmalarım olmuştu zaten doktoruma söyledim tekrar çatı muayenesi yaptı açılma var ama yeteri kadar değil dedi..

Bu hafta sonu yurtdışına çıkacakmış seninde günün doluyor riske atmayalım dedi perşembeye kadar kendi sancın gelmezse perşembe alttan ilaç verip açılma sağlayalım olmazsa suni sancı veririz dedi. Bende hemen olur dedim zaten kısmetse perşembe sabah 6:00 da yatış yapılacak öğlenden sonra doğurursun dedi..
emli

Maşallah kızıma kiloda almış 3 kiloyu geçmiş kızın dedi verdiği ultrason kağıdında 3536 kilo yazıyordu ama ne kadar doğru bilmiyorum geçen hafta sadece 36 gram almıştı 1 haftada 700 gram almaz heralde neyse doğsunda kilosu çok önemli değil

Çok heyecanlıyım kızlar ya böyle gününü bilmek daha değişikmiş

hadi hayırlısı diyelim cnmm...
inşşş o güne kadar glir sancıların kendiliğinden, olmazsa da hayırlısı ne ise öyle olsun...
sevindim senin adına, darısı bizlerin başına inşşş

hadi hayırlısı diyelim cnmm...
inşşş o güne kadar glir sancıların kendiliğinden, olmazsa da hayırlısı ne ise öyle olsun...
sevindim senin adına, darısı bizlerin başına inşşş

aminnnn inş. ben yine normal der gönderir sandım hiç beklemiyordum şuan çok heyecanlıyım

İnş. bu son kontrolleriniz olur sizinde darısı herkezin başına

gözün aydın canımcımmmm..
darısı basımıza

neyseki akşama kendime bi kapı buldum
işten çıkınca arkadaşımla buluşucam.
yoksa akşama kadar ölmüştüm sıkıntıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…