- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #37.161
mrb.arkadaşlar bende yarın sabah doğuma gidiyorum ama içimde bi korku var doktor suyumun fazla olduğunu ve doğumda sorun olabileceğini bi ihtimal olarak söledi. ihtimal ama bu beni çok üzdü aranızda suyu fazla olup doğum yapanlar varsa yorum yaparmısınz
tembel haziran anneleri ha
bence tembel haziran bebeklerihatta sanırım çoğu erkek..2012 haziran doğumlu erkekler olarak nam yapacak bizimkiler
ay yarım kalmış yazdığım.
dışardan yemek söledik onu bekliyorum işte..
kızlar bu arada paris i denedik bakalım bi işe yarayacak mı?
gecenin bu saatinde bnden başka kimse yok
tabi bütün gün uyuyunca böle gece kuşu olunuyo
Ben paris için ikna edemedim
hayırdır inş. canım,kaç günün kaldı bilmiyorum ama hayırlısı ile gelir bebiş inş.
ben de az evvel wc ye gittiğim bi damla kan gördüm,ufacık ama..neyse iç çamaşırımı değiştirdim.tekrar gittim wc ye ama korka korka kan man yok..yalnız şunu fark ettim ben korkmadığımı sansamda baya korkuyormuşum:18:
mrb.arkadaşlar bende yarın sabah doğuma gidiyorum ama içimde bi korku var doktor suyumun fazla olduğunu ve doğumda sorun olabileceğini bi ihtimal olarak söledi. ihtimal ama bu beni çok üzdü aranızda suyu fazla olup doğum yapanlar varsa yorum yaparmısınz
Gunaydin doguramayan Haziran anneleri :))
Bizde de hala hicbirsey yok sanci, su, nisan vs. ama benimde ayni sekilde akintim cok fazlalasti, ayaklarimda ve ellerimde hafif sislikler basladi.
Sanirim bugun cogunlugun doktor kontrolu var bakalim ne diyecekler, gerci benim doktorum izinde persembeye kadar, baska bir doktora gorunucez bugun, persembeye kadar gelmese oglum fena da olmaz hani :))
benım 23 hazıran a sevındım senın adına kan gelmıs ıyı bişi degılmı bu belkı dogum olur yakında.bende arada tırsıyorum.2 gecedır canımı yakıyo baskı yapıyo.hele o dönmeleri yok mu :)
benım bugun mıde bulantım var hayırdır ınsaallah.
benımde gecen hafta tek gunluk yoğun bır bulantım olmustu cocuk yerleşıyordur dedı herkes hayırlısı bakalım
benımde gecen hafta tek gunluk yoğun bır bulantım olmustu cocuk yerleşıyordur dedı herkes hayırlısı bakalım
gunaydin bende dogurmadim daha,
cuma ctesi hareketleri azalmisti o yuzden ctesi pazar nstye girdim. dun biraz sanci cikti. simdi yine gidicem bakalim dr. ne diyecek. of offf gorusuruz son kalan haziran anneleri