2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

tembel haziran anneleri ha
bence tembel haziran bebeklerihatta sanırım çoğu erkek..2012 haziran doğumlu erkekler olarak nam yapacak bizimkiler

Allah yardımcın olsun kolaylıkla bebeğini kucağına alırsın inş.

tembel haziran anneleri ha
bence tembel haziran bebeklerihatta sanırım çoğu erkek..2012 haziran doğumlu erkekler olarak nam yapacak bizimkiler

benim kız güya kızlar erken gelirmiş benimki erkek fatma olacak bu gidişle

slm kızlarrr...
ben de hala doğurmadım...
bugün güzel bir pazar günü geçirdim..
sabah annemler teyzemler yiğenlerim kuzenlerim hep birlikte üsküdar a kahvaltıya gittik..toplam 15 kişiydik.
değişiklik oldu, güzel oldu yani.
sonra aynın kadro hep birlikte bize geldik, kahve içtik.
sonra onlar gitti, biz de babalaar günü diye kayınbabmın elini öpmeye gittik.
bi gece önce yattığımızda saat 3 tü zaten.
sabah da erken kalkmıştık kahvaltı var diye.
eve geldik saat 4 gibi işte, bi yattık daha yeni kalktık sayılır
günler birbirine girdi.
şu an açlıktan ölüyorum, dışardan yemek söledik de

ay yarım kalmış yazdığım.

dışardan yemek söledik onu bekliyorum işte..

kızlar bu arada paris i denedik bakalım bi işe yarayacak mı?

gecenin bu saatinde bnden başka kimse yok
tabi bütün gün uyuyunca böle gece kuşu olunuyo

Yemeğinizi de yediniz galiba, afiyet olsun. Tesadüfen bu sayfadayım, ara ara bakıyorum bir iki aydır ama galiba ayın ortası olunca Haziran anneleri artık bebeklerini karınları yerine kucaklarında taşıyorlar, hepsini okumadım da gözüme iliştiği kadarıyla Haziran ın ilk haftasında arka arkaya yoğun geldi bebekler.

İnşallah siz de hayırlısıyla alırsınız bebeğinizi kucağınıza. Cinsiyeti nedir bilmiyorum ama erkekler hakikaten daha geç geliyor. Eskiler dokuz ay on gün derler ya. Erkek çocuklar bunu doldurmadan gelmezlermiş denirdi. Şimdiki günümüz hesaplamaları da aslında istisnalar hariç erken gün tespit ediyor. Yani bir on gün koymak lazım aslında ortalama.

Benim oğlum için 17 Eylül demişlerdi ama 27 Eylül oldu tık yok, doktorum doğum açısına bakıcam dedi ilk muayenemi oldum muayene masasında böylece mecburen ve artık normal doğumdan uzaklaşmış görününce 30 Eylül de sezeryan oldu mecburen.

Bu günlerinizin kıymetini bilin çünkü aaaahhhh ahhhhh bir gece şöyle akşamdan yatıp sabaha deliksiz ve kesintisiz uyku uyuyabilsem diye düşüneceğiniz o güzel tatlı telaşlı ve uykusuz gün ve geceleriniz en az bir iki yıl devam edecek az da olsa. Görüşmek üzere.

Gunaydin anneler
Ben bu gecede dogurmadiiim
ama nedense 2 gundur gece lavaboya kalkmiyorum. Erken uyaniyorum o konu ayri
Ne sanci ne baska birsey,gayet iyiyim. Sadece fazla oturuca sirtim agriyor. Yatarak geciyor Son gunlerim
Eger anneme cektiysem,tam vaktinde dogum yapcem . Ben ve erkek kardesim gunumuzde dogmusuz. Gerci ufak erkek kardesim 2 hafta gec dogmus'insallah kucuk dayisi gibi olmaz bizim pasa o konuda

Ben paris için ikna edemedim

bu paris olayı ne ben anlamadım:44:
canlarım hayırlı sabahlar
ben sabah lavaboya kalktım tabi yine akıntı akınına uğradım
ama bu sefer az bir kanda vardı çok küçük bir şey bu nişan olabilir mi
birde nişanla birlikte sancı giriyor mu

günaydın hanımlarrben de daha doğurmadımartık ümidimi kestim hep 16 ya da 18inde gelecek diyordum..bakalım dr teyzemiz bugün ne diyecek..

Gunaydin doguramayan Haziran anneleri :))

Bizde de hala hicbirsey yok sanci, su, nisan vs. ama benimde ayni sekilde akintim cok fazlalasti, ayaklarimda ve ellerimde hafif sislikler basladi.

Sanirim bugun cogunlugun doktor kontrolu var bakalim ne diyecekler, gerci benim doktorum izinde persembeye kadar, baska bir doktora gorunucez bugun, persembeye kadar gelmese oglum fena da olmaz hani :))

benım 23 hazıran a sevındım senın adına kan gelmıs ıyı bişi degılmı bu belkı dogum olur yakında.bende arada tırsıyorum.2 gecedır canımı yakıyo baskı yapıyo.hele o dönmeleri yok mu :)

ALLAH kolaylık versın tez zamanda kurtulasın.

günaydın:)sertleşmeler gittikçe arttı bende de sanki,doğum belirtisi diyolar ama bakalım dr ne diyecek,bizim dr da izinde idi bugün dönüyor belki oğlum dr teyzesini beklemiştir de bugün gelir

yok canım çok minik bir şeydi,sanırım sivilce gibi bir şey kanamış:)benim ki gelmeyecek ordan asker olacak çıkacak:)

doğum tarıhlerınıze daha var,günü geçmiş degıl kı zamanında gelır heralde az sabredın.gunu gecerse sabırsızlanmaya baslarsınız.

benımde gecen hafta tek gunluk yoğun bır bulantım olmustu cocuk yerleşıyordur dedı herkes hayırlısı bakalım

ahh bizimkilere yorum yapmak zor,benim de bulantım olmuştu yoğun olmamakla birlikte,ishal de olmuştum 10 gün önce..diyorum ya ayak ayak üstüne atamıyorum,hurma yiyorum bol bol....ahh paşam ahh,eskiden paşamdı şimdi sıpam diyorum kızgınlığımdan o da tekme ile karşılık veriyor:)

gunaydin bende dogurmadim daha,

cuma ctesi hareketleri azalmisti o yuzden ctesi pazar nstye girdim. dun biraz sanci cikti. simdi yine gidicem bakalim dr. ne diyecek. of offf gorusuruz son kalan haziran anneleri

gunaydin bende dogurmadim daha,

cuma ctesi hareketleri azalmisti o yuzden ctesi pazar nstye girdim. dun biraz sanci cikti. simdi yine gidicem bakalim dr. ne diyecek. of offf gorusuruz son kalan haziran anneleri

hadi hayırlı haberlerle gel canım,biz de 3:30da gideceğiz bakalım inş. sancı çıkar:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…