- 22 Ocak 2012
- 82
- 0
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #37.221
Kızlar perşembe kızım geliyor
Saat 9:15 de doktor kontrolüm vardı. Dün gece kasılmalarım olmuştu zaten doktoruma söyledim tekrar çatı muayenesi yaptı açılma var ama yeteri kadar değil dedi..
Bu hafta sonu yurtdışına çıkacakmış seninde günün doluyor riske atmayalım dedi perşembeye kadar kendi sancın gelmezse perşembe alttan ilaç verip açılma sağlayalım olmazsa suni sancı veririz dedi. Bende hemen olur dedim zaten kısmetse perşembe sabah 6:00 da yatış yapılacak öğlenden sonra doğurursun dedi..emli
Maşallah kızıma kiloda almış 3 kiloyu geçmiş kızın dedi verdiği ultrason kağıdında 3536 kilo yazıyordu ama ne kadar doğru bilmiyorum geçen hafta sadece 36 gram almıştı 1 haftada 700 gram almaz heralde neyse doğsunda kilosu çok önemli değil
Çok heyecanlıyım kızlar ya böyle gününü bilmek daha değişikmiş
Kizlar bu sabah 7:45 te 3500 gr , 51 cm bebegimi dogurdum. Normal dogum yaptim ayrintilari sonra anlatirim.
elifcim gününün belli olması bile bence çok güzel
heyecan ve korku vardır şimdi sende
inş herşey yolunda gider canım sağ salim bebeğini kucağına alırsın..
canım hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz, belki perşembeden önce süpriz yapar kızçen :) geliverir kendiliğinden. darısı başıma giderek heyecan artıyor bendedehakkımızda hayırlısı olsun.
çok heyecanlııı, hayırlı olsun Allah sağ salim kavuştursun yavrunaa
Ay Elifffff.Gozun aydin gunun belli oldu ne guzel
Heycandan kac defa yazmissin
Ay daral geliyor bana.Zaten pes ettim bugun dogurcam,yarin dogurcam demekden. Keyfi bilir
Bugun eve mahkumum. Cok kotu yagmur var.Disari cikmayin diye uyari yapiliyor. Catlicem bugun evde. Gerci simdi muge anli izliyoruz kaynana ileSonra kalkip biskuvili mozaik pasta yapayim diyorum.Ardindan ufak bir temizlik,ogle yemegi derken esimi ise yollariz.Sonra dizi izleriz yine Hayata bak ya Iyice monotonlastiii
aynen korkuyorum sanırım ben :18::18::18:
inş. sabahtan beri konuşuyorum ne olur kızım kendin gel diye ama bakalım
Aynen burdada felaket bir yagmur var. sen nerde yasiyorsun canim?
Danimarkadayim ben
Bende ayni yerdeyim Vejlede oturuyorum, sen?
ya kızlarrr ben bol bol hamile kıyafetleri giymekten de bıktım yaaa..
doğumdan sonra kiloyu hemen veremesem bile büyük beden olsa da normal insan kıyafeti giymek istiyorum
bi avuçtanda az kaldık
sona kalmak ne kötüymüş yaa en son baktığımdan beri 1 sayfa
ilerlemişsiniz
bende temizliğimi hallettim ne kadar temizlik denirse artık
yüzeysel süpürdüm sildim.banyo dolabımı temizledim bişeyler
atıştırıp geldim ama kimse kalmamış yine
bi avuçtanda az kaldık
sona kalmak ne kötüymüş yaa en son baktığımdan beri 1 sayfa
ilerlemişsiniz
bende temizliğimi hallettim ne kadar temizlik denirse artık
yüzeysel süpürdüm sildim.banyo dolabımı temizledim bişeyler
atıştırıp geldim ama kimse kalmamış yine