2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

canım hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz, belki perşembeden önce süpriz yapar kızçen :) geliverir kendiliğinden. darısı başıma giderek heyecan artıyor bendede hakkımızda hayırlısı olsun.

elifcim gününün belli olması bile bence çok güzel
heyecan ve korku vardır şimdi sende
inş herşey yolunda gider canım sağ salim bebeğini kucağına alırsın..

aynen korkuyorum sanırım ben :18::18::18:

canım hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz, belki perşembeden önce süpriz yapar kızçen :) geliverir kendiliğinden. darısı başıma giderek heyecan artıyor bendede hakkımızda hayırlısı olsun.

inş. sabahtan beri konuşuyorum ne olur kızım kendin gel diye ama bakalım

ya kızlarrr ben bol bol hamile kıyafetleri giymekten de bıktım yaaa..
doğumdan sonra kiloyu hemen veremesem bile büyük beden olsa da normal insan kıyafeti giymek istiyorum

Aynen burdada felaket bir yagmur var. sen nerde yasiyorsun canim?

Rabbım hepınıze saglıklı bır sekılde bebegını kucagına almayı ve buyutmeyı nasıp etsın.

Bende 17 subat ta anne oldum.

Son gunler benım ıcınde gecmek bılmıyordu ama sımdı cımcımem 4 ay 1 gunluk.

ay gerçekten bugün hiç tadı yok buranın...
herkesler beni arayıp doğurdun mu diye soruyo yaa, ne sinir bozucu bişeymiş bu..
neyse ben şimdi dışarı çıkıcam, arkadaşla buluşcam.
o da aramış diyor ki emin misin dışarı çıkabileceğine

zaten son günlerim bunlar, sancım gelirse de dışarda atlar taksiye giderim hastaneye nolcak kii..
neyse şimdi gidip hazırlayım, akşama kalabalık olun olur mu? yoksa çooook sıkılıyorum bennn.
zaten şurda kaç kişi kaldık, bi avuç tembel anne adayı

artık doğuralım da haziran anneleri doğurdu topiğine yazalım inşşşş...

bu topikte adrenalin tavaann
yazılanları okudkça ben doğurcakmşm gibi heyecanlanıyorm..
Allah herkesi kolay kurtarsn arkadaşlar hayırlı kolay doğumlar olsn..

ya kızlarrr ben bol bol hamile kıyafetleri giymekten de bıktım yaaa..
doğumdan sonra kiloyu hemen veremesem bile büyük beden olsa da normal insan kıyafeti giymek istiyorum

Bende canım M beden giymek istiyorum artık :)

.
Kızlar bugün doktora gittim ben herhalde bana suni sancı verilecek hastaneye yatarım bugün diye düşünüyordum ama doktorum günün dolmadı neden suni sancı verelim bekleyeceksin dedi. Belki bu akşam sancın olacak bilemezsin dedi. Cuma gününe kadar doğum olmazsa tekrar geleceksin bu sefer 2 günde bir kontrol edeceğiz. Tahmini doğum tarihinden 1 hafta erken ya da bir hafta geç doğum olabilir dedi. Seni arayıp hala doğum olmadı mı diyenleri de duymazdan gel dedi :) Bugün içim ferahladı gerçekten daha rahatım. Açılan her telefon hakikaten beni strese sokuyordu artık takmıyorum. Kızım sağ salim gelsin inanın 1 ay daha beklemeye razıyım.

Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip eder inş.

bi avuçtanda az kaldık
sona kalmak ne kötüymüş yaa en son baktığımdan beri 1 sayfa
ilerlemişsiniz
bende temizliğimi hallettim ne kadar temizlik denirse artık
yüzeysel süpürdüm sildim.banyo dolabımı temizledim bişeyler
atıştırıp geldim ama kimse kalmamış yine

Canım maşallah sana ben pek birşey yapamıyorum kızım böbreklerime baskı yaptığı için fazla ayakta kalamıyorum..

Canım maşallah sana kızım böbreklerime baskı yaptığı için pek fazla ayakta kalamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…