- 20 Haziran 2011
- 1.940
- 321
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #37.241
Canım maşallah sana kızım böbreklerime baskı yaptığı için pek fazla ayakta kalamıyorum...
bende çok zorlanıyorum artık
c.tesi kayınvalidem dip köşe heryeri temizlemişti sağolsun
batmasın diye ıkına ıkına süpürdüm valla
sizde de var mı bilmiyorum ama her an doğurabilirim diye
heryer düzenli temiz olsun istiyorum.yine ütü çıktı
ama halim kalmadı yemekte yapmadım
artık topik hiç ilerlemiyor
çok acıkmıştım karnımı doyurdum
şükür kızımında karnı doydu sanırım hareket etmeye başladı
Nedense ağlayasım geliyor durduk yere bi garip oldum ben :26:
hadi bakalım hayırlısı canımdetoxcum doğurmuşsun,maşallah sana ve kuzuya
ne güzel,normalde gelmiş yavrucak
kızlar biz de bugün dr daydık ve beni yarın sezeryana ikna edecek diye korkarken,birden kendimi açıklık kontrolünde buldum ve sanırım iki parmak açılmam varmış,bugün yarın doğum başlayabilir dedi bana,şu an için her şey yolundaymış,çok sevindim
iki parmak açılma da sanırım 3,5 cm falan yapıyo,yanlış mı anladım yoksa ben:44:
hadi bakalım hayırlısı canım
herşey yolunda gider inşallah
Hadi hayirlisi kardelen
Burda doguma girince bakiyorlar sadece acilman varmi diye.Veya sanci ile hastaneye gittiginde
ben de öyle yapacaklar sanmıştım ama önceden bakıyolarmış,gerçi son haftam diye,veya darlık varsa dr umun yarın sezeryan günü,ona yetişsin diye yaptılar,bilemiyorum
bide iki defa bakıldı,birini asistan dr baktı,sonra prof o doğru mu bakmış diye kontrol etti,ama asistan ne kadar olsa acemiydi ve acıttı baya,ama prof bakarken hiç acıma olmadı
hafif de kanama oldu bende
hastaneden gelirken accık yürüyüm dedim,eve gelince önce on dk ya bir,sonra yedi,sonra altı dk ya düşen sancılarım oldu ve nerdeyse birer dakika
ama biraz dinlenince geçti hepsi
Ayyy senin kuzu hazirda bekliyor demekkiSadece poposunu ittirmek gerekmis
Belki gece girer sanci.Allahim hayirlisini nasip etsin.
Heycanlimisin
ben geldim kızlarii mi kötü mü haberler bilmiyorum.içim buruk bir garibim.
oğlumun suyu,kilosu hepsi ii.plasenta ii durumda.oğlum kanala girmiş ama daha çok çatıya tam yerleşmemiş
nst de sancı çıkmadı.dr a sancılarımdan bahsettim alttan baksanız belki açılmıştır dedim.
açılsa çok sancı yapar,1 2 cm belki açılmıştır o da işe yaramaz dedi.şimdi alttan muayene ii değil kanama olabilir mikrop kapabilir dedi.
hem 40ı doldurmuş birine bugün suni sancı veriyorlarmış ama açılma olmuyormuş,en sonunda kız sezeryan istedi.
e dedim ben ne yapacağım,günün dolsun gelmezse salı günü 26 haziranda suni sancı veririz sonrasına bakarız dedi.
cuma tekrar kontrole çağırdı,detaylı konuşacağız inş. açılmam olur kızlar,nolur dua edin.
normal olmasını çok istiyorum:26:
bir de ilk nst de bizimki hareket etmesi,dr çikolata yememi ve tekrar nst istedi.Allahtan onda normal çıktı.
hastanede şok şok üstüne stres stres üstüne yaşadım yani..
ooff korku kapladı içimi,değişik oldum..