- 23 Ekim 2011
- 83
- 0
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #37.181
evet annem de dun dogum belırtısıdır dedı ama bişi yok bende.
yıne de bı umıt verıyo ınsana beklıycez bakalım ne zaman canları ısterse bızlerle buluşmayı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet annem de dun dogum belırtısıdır dedı ama bişi yok bende.
ahh bizimkilere yorum yapmak zor,benim de bulantım olmuştu yoğun olmamakla birlikte,ishal de olmuştum 10 gün önce..diyorum ya ayak ayak üstüne atamıyorum,hurma yiyorum bol bol....ahh paşam ahh,eskiden paşamdı şimdi sıpam diyorum kızgınlığımdan o da tekme ile karşılık veriyor:)
bu paris olayı ne ben anlamadım:44:
canlarım hayırlı sabahlar
ben sabah lavaboya kalktım tabi yine akıntı akınına uğradım
ama bu sefer az bir kanda vardı çok küçük bir şey bu nişan olabilir mi
birde nişanla birlikte sancı giriyor mu
selam kızlar :) Perşembe günü 14 haziranda sabah 10 da yatışımı yaptırdık ve beklemeye başladık :)......Hemşireler geldi damar yolu açıp kontrolleri yaptık :)...annem kayınvalidem eşim bendeki sakinliğe şaşırdılar çünkü çok telaşlıyımdır :)...saat 11 de olan doğum çok karışıklıktan 1.30 a sarktı ben acıklaktan bitap düştüm..neyse ameliyathaneye girdim masaya çıktım anestezi uzmanı sorular sordu derken ciddi bir sorun oluştuğu için dr um diğer hastadan gelemedi ve ben yine o buz gibi masada yarım saat oturdum....HALİME ÜZÜLEN HEMŞİRELER VE DR LAR OĞLUN NE SEVER MÜZİK ONU AÇALIM diyince sevindim :)...türkü dedim ....dünyaya gelirken onu dinletelim dediler ama o gün ameliyathane afedersiniz ama kasaphane gibiydi...18 sezeryan vardı......bana genel anestezi yapılacağı söyleyen dr uma mahsun baktım biraz derken oğlunun adnı ne dediklerini hatırlıyorum.......odaya geldiğimde oğlumu göremedim nerde diye sordum annemler kan şekeri düşmüş yoğun bakımda dediler ama ben tabi inanmıyorum odadaki memurlara diğer hastaya soruyorum....o an oksijensiz kalmışım benide oksijen tüpüne bağlamışlar.....kendime geldiğimde oğlumu kucağıma veren eşimin gözlerinin içi gülüyordu..harika bir bebekti..o an kokladım öptüm bu benim mii dediğimi hatırlıyorum..hemen emzirmek istedim....süt olmasada emzirdim ve oğlum boşta olsa memeyi emiyordu....perşembeden beridir mama vermedim hiç saatte bir emzirdim şuan şüşkür sütüm geldi ve kakasını çişini yapıyor....hayatta bir kadının yapabileği en büyük şey ne derlerse tabiki anne olmak ..oğlum 3800 gr 54 santım saat 14 10 da sezeryanle dünyaya geldi :) .COLOR="#008000"][/COLOR]
cnm benım bebıs hıc uyumuo kı?saat te bır kalkıo emmek ıcın sureklı boleydık bız artık ısyan edıodum bole yarım saate bıre de ınıodu nadır ıkı saatte emzırıorum bıde maşşallah benım bebıs hep aranıo sureklı emmek ıstıo ama yınede sarılıgı yuksek cıktı hatta dr mama takvıyesı deneyelım dedı ıkı gun mama da verdık fakat yıne yuksektı deger bı gun ısın tedavısı gordu suan maşşallah cok cok ıyı bızım bebekle kan uyusmazlıgımız var sanırım ona baglı oldu
mrb.arkadaşlar bende yarın sabah doğuma gidiyorum ama içimde bi korku var doktor suyumun fazla olduğunu ve doğumda sorun olabileceğini bi ihtimal olarak söledi. ihtimal ama bu beni çok üzdü aranızda suyu fazla olup doğum yapanlar varsa yorum yaparmısınz
bu paris olayı ne ben anlamadım:44:
canlarım hayırlı sabahlar
ben sabah lavaboya kalktım tabi yine akıntı akınına uğradım
ama bu sefer az bir kanda vardı çok küçük bir şey bu nişan olabilir mi
birde nişanla birlikte sancı giriyor mu
elif in dr kontrolü vardı sanki yanlış hatırlamıyorsam.günaydınlarrrr
ben yine doğurmamış bi şekilde burdayım
çok şükür bi sıkıntım da yok, bugün de iyiyim yani.
öyle sancı falan yok, nişan yok, aşırı akıntı yok, bebek yerleştiği için mide bunlantısı falan da yok, doğum başlangıcını göstericek hiç bir belirti yok
hatta aksine canavar gibiyim....
sabah 8 de kocişi işe yolladım..
sonra kayınvalide kek istemişti bnden, bi yere götürcekmil. onu yaptım.
sonra baktım ev az kirli, malum hafta sonu hiç ilgilenmiyorum evle.
balkonumu sildim, evi süpürdüm, viledaladım, toz aldım.
banyomu falan toparladım.
bi de kendim duş aldım, şimdi de size bakayım dedim.
bnden hbrler böyle işte.
bu arada elifwolky yok, doğum mu yaptı acaba
mrb güzel annişler.cuma gecesi saat 2de 38+3te oğluşumuz bize süpriz yaptı
normalde cuma kontrolüm vardı ama perşembe sabahı hafif sancım ve az leke olunca doktorumuzu aradık hemen gelin dedi nst de çok az bir sancı çıktı ama 2 cm açılmam vardı en geç bir haftaya olur dedi.ben bütün gün gezindim doktordan sonra akşam 22.30da eve girdim 15 dk dinleneyim dedim birden çeşme açılması gibi bir sesle birlikte suyum ve nişanım geldi hastane 45 dk uzaklıkta gidene kadar sancılarım çoğaldı.hastaneye vardığımızda 7cm açılmam varmış:)1,5 saat içinde doğumum oldu doğumhaneye girip çıkmamsa 20 dk sürdü.Allah herkese sorunsuz bir doğum versin
oğluşum 3.400gr ve 50cm ikimizde çok iiyiz hemen sütgeldi ve sorunsuz bir şekilde tuttu
aramızda kalsın ben başka bir erkeğede aşık oldum:)babası ve oğlum benim iki aşkım.
darısı gününü bekleyen bütün arkadaşlara.hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah.doğum yapanlarında Allah analı babalı büyütsün yavrularını.(warfire)
selam kızlar :) Perşembe günü 14 haziranda sabah 10 da yatışımı yaptırdık ve beklemeye başladık :)......Hemşireler geldi damar yolu açıp kontrolleri yaptık :)...annem kayınvalidem eşim bendeki sakinliğe şaşırdılar çünkü çok telaşlıyımdır :)...saat 11 de olan doğum çok karışıklıktan 1.30 a sarktı ben acıklaktan bitap düştüm..neyse ameliyathaneye girdim masaya çıktım anestezi uzmanı sorular sordu derken ciddi bir sorun oluştuğu için dr um diğer hastadan gelemedi ve ben yine o buz gibi masada yarım saat oturdum....HALİME ÜZÜLEN HEMŞİRELER VE DR LAR OĞLUN NE SEVER MÜZİK ONU AÇALIM diyince sevindim :)...türkü dedim ....dünyaya gelirken onu dinletelim dediler ama o gün ameliyathane afedersiniz ama kasaphane gibiydi...18 sezeryan vardı......bana genel anestezi yapılacağı söyleyen dr uma mahsun baktım biraz derken oğlunun adnı ne dediklerini hatırlıyorum.......odaya geldiğimde oğlumu göremedim nerde diye sordum annemler kan şekeri düşmüş yoğun bakımda dediler ama ben tabi inanmıyorum odadaki memurlara diğer hastaya soruyorum....o an oksijensiz kalmışım benide oksijen tüpüne bağlamışlar.....kendime geldiğimde oğlumu kucağıma veren eşimin gözlerinin içi gülüyordu..harika bir bebekti..o an kokladım öptüm bu benim mii dediğimi hatırlıyorum..hemen emzirmek istedim....süt olmasada emzirdim ve oğlum boşta olsa memeyi emiyordu....perşembeden beridir mama vermedim hiç saatte bir emzirdim şuan şüşkür sütüm geldi ve kakasını çişini yapıyor....hayatta bir kadının yapabileği en büyük şey ne derlerse tabiki anne olmak ..oğlum 3800 gr 54 santım saat 14 10 da sezeryanle dünyaya geldi :) .COLOR="#008000"][/COLOR]
Kızlar perşembe kızım geliyor
Saat 9:15 de doktor kontrolüm vardı. Dün gece kasılmalarım olmuştu zaten doktoruma söyledim tekrar çatı muayenesi yaptı açılma var ama yeteri kadar değil dedi..
Bu hafta sonu yurtdışına çıkacakmış seninde günün doluyor riske atmayalım dedi perşembeye kadar kendi sancın gelmezse perşembe alttan ilaç verip açılma sağlayalım olmazsa suni sancı veririz dedi. Bende hemen olur dedim zaten kısmetse perşembe sabah 6:00 da yatış yapılacak öğlenden sonra doğurursun dedi.. emli
Maşallah kızıma kiloda almış 3 kiloyu geçmiş kızın dedi verdiği ultrason kağıdında 3536 kilo yazıyordu ama ne kadar doğru bilmiyorum geçen hafta sadece 36 gram almıştı 1 haftada 700 gram almaz heralde neyse doğsunda kilosu çok önemli değil
Çok heyecanlıyım kızlar ya böyle gününü bilmek daha değişikmiş
hadi hayırlısı diyelim cnmm...
inşşş o güne kadar glir sancıların kendiliğinden, olmazsa da hayırlısı ne ise öyle olsun...
sevindim senin adına, darısı bizlerin başına inşşş
Kızlar perşembe kızım geliyor
Saat 9:15 de doktor kontrolüm vardı. Dün gece kasılmalarım olmuştu zaten doktoruma söyledim tekrar çatı muayenesi yaptı açılma var ama yeteri kadar değil dedi..
Bu hafta sonu yurtdışına çıkacakmış seninde günün doluyor riske atmayalım dedi perşembeye kadar kendi sancın gelmezse perşembe alttan ilaç verip açılma sağlayalım olmazsa suni sancı veririz dedi. Bende hemen olur dedim zaten kısmetse perşembe sabah 6:00 da yatış yapılacak öğlenden sonra doğurursun dedi.. emli
Maşallah kızıma kiloda almış 3 kiloyu geçmiş kızın dedi verdiği ultrason kağıdında 3536 kilo yazıyordu ama ne kadar doğru bilmiyorum geçen hafta sadece 36 gram almıştı 1 haftada 700 gram almaz heralde neyse doğsunda kilosu çok önemli değil
Çok heyecanlıyım kızlar ya böyle gününü bilmek daha değişikmiş
gözün aydın canımcımmmm..
darısı basımıza