- 20 Haziran 2011
- 1.940
- 321
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #36.541
nesrinnaz
grup gizli ama bana ozel mesaj ile ismini soyismini bide profil resmini yazarsan listeme ekleyip davet ederim
bu arada iyi aksamlar herkese.
Umarim herkes iyidir
kuzey guneyi izledik kaynanam ile,simdi cay yapmaya girdi mutfaga. Cay keyfi yapcez
anladım canım,sağolasınoluşabilecek durumlarda yapılan mudahalelerde uyanık olan hastalarda telaş oluşmaması için epudural yapılmıyormuş bu gün enstesi uzmanı anlattı...bana söylenen bu...
kızlar bugün kontrolüm vardı.biraz canım sıkıldı
suyum bozulmaya başlamış kaka da olabilir bebeğin üzeerindeki beyaz yağlı tabaka olabilir ikisi de ultrasonda aynı şekilde görünür dedi.
son araştırmalarda nst iyiyse bebeği almayın takip edin diyorlar senin de nst'n iyi bebeğin hareketlerini takip et dedi.
ona da stres yaptım ya bir şey olurda farketmezsem diye
39+4 üm hala kanala girmemiş ağırlığı 3780 olmuş.sancım da yok.cumartesiye tekrar çağırdı.bdt'm bitiyor.
bir arkadaş biraz önce 39.haftada hala kanala girmemiş benimle aynı olan var mı demişti.ben varım
allah yardımcın olsun sağlıcakla yavruna kavuşman dileğiyle...merhaba kızlar,
geçmişe bakamıyorum, doğuran varsa gözü aydın olsun.
Kontrolleri iyi geçenlerin gözü aydın olsun, inşallah doğumu bekleyenlerin de sancıları gelsin kolay kolay doğursunlar diyeyim. :)
ben de bugün yatış işlemlerimi yaptım hastaneye ama kalmadım. Sabah 7 de hastanede olacağım. Sezeryan saatim belli değil. Ama yarın gün içerisinde olacak. çok heyecanlıyım desem yalan ama epey bir gerginim. Oğluma kavuşacağım yarın hala inanamıyorum.
Benim için de dua edin yarın, dualarınızdan beni de eksik etmeyin. Inşallah rahat geçer sezeryanım hemen size haber verebilirm :)
Kızlar az önce doktordan geldim,(bugün 39.hafta)bebek hala doğum kanalına girmemiş,bundan sonra da girme ihtimali çok düşükmüş.sezeryanı tavsiye etti,ben hep normal doğum istemiştim.bu arada bebeğin kilosu 3,800.Aranızda benim durumumda olanlar var mı?Doktorlarınız doğum kanalına girme konusunda neler diyor?acayip kararsızım:18:
merhaba kızlar,
geçmişe bakamıyorum, doğuran varsa gözü aydın olsun.
kontrolleri iyi geçenlerin gözü aydın olsun, inşallah doğumu bekleyenlerin de sancıları gelsin kolay kolay doğursunlar diyeyim. :)
ben de bugün yatış işlemlerimi yaptım hastaneye ama kalmadım. sabah 7 de hastanede olacağım. sezeryan saatim belli değil. ama yarın gün içerisinde olacak. çok heyecanlıyım desem yalan ama epey bir gerginim. oğluma kavuşacağım yarın hala inanamıyorum.
benim için de dua edin yarın, dualarınızdan beni de eksik etmeyin. inşallah rahat geçer sezeryanım hemen size haber verebilirm :)
Saat 14:15 te sezeryanla oğlum doğdu. 3600 kg 51 cm.ikimizde iyiyiz çok şükür.
kızlarr kızım uyumsken gırıım dedımmm galıba hormonlarım dususte yada lohusalık donemındnmı durup durup aglıorum nezaman gecıcek dıe sezeryn yerıme bakıp karnıma bakıp umarım bunalıma gırmem bu hamılelık depresyonu dedıklerı seye 40 çıkasaya kadar kafam hiç rahat olmuck galıba
gunaydin herkese
tuvalete kalktim uykum kacti
oglum karnimda son gunumuz
heyecanliyim korkuyorum
ya kızlar biş sorucam şu hesapları bir türlü anlayamadım ben şuan 38+4 üm 38 haftalıkmıyım 39 haftaya girdimmi