2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

valla baktım da ben normal zamanda da içilebiliyormuş
ben içicem canım akşamına
sütümüz hemen gelsin inşallah

bence içebilirsin, ben hastane çantama koymuştum ama apar topar hastaneye gittiğimiz için hemen aklıma gelmedi içmek. 1.günün akşamı içmiştim. hastaneden çıktıktan sonra da her gün 1 kutu içtim. Şimdi içmiyorum. Still tea de içebilirsin. Bir zararı olacağını sanmıyorum canım.

bugün tam 1 aylık oldu oğluşum :nazar:
hamile iken zaman geçmiyordu, şimdi çok çabuk geçiyor arkadaşlar...
bugün ilk aşısını da oldu. sıcaklar çok bunaltıyor bizi de :KK50:

bence içebilirsin, ben hastane çantama koymuştum ama apar topar hastaneye gittiğimiz için hemen aklıma gelmedi içmek. 1.günün akşamı içmiştim. hastaneden çıktıktan sonra da her gün 1 kutu içtim. Şimdi içmiyorum. Still tea de içebilirsin. Bir zararı olacağını sanmıyorum canım.

teşekkürler
ben içeyim en iyisi
çantaya da koydum bir tane
yarın akşam da içerim bitane
eve gelince de milkplus var evde 7-8 tane onları içicem
humana stilli de ondan sonra içerim artık
oğluşuna maşallah
cidden ne çabuk geçmiş zaman
resim eklesene senin için sorun olmazsa?

teşekkürler
ben içeyim en iyisi
çantaya da koydum bir tane
yarın akşam da içerim bitane
eve gelince de milkplus var evde 7-8 tane onları içicem
humana stilli de ondan sonra içerim artık
oğluşuna maşallah
cidden ne çabuk geçmiş zaman
resim eklesene senin için sorun olmazsa?

sağol canım, ekleyeyim bakalım :nazar: maşallah diyelim nazar değmesin...

$DSC03044.jpg

slm kızlar:KK3:
dogum yapanlar olmuş Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş:nazar::nazar:
dogum yapacaklarıda Allah en kolayından dogurmayı nasip etsin inş..
benm oğluşumda uyuyo mışıl mışıl derken uyandı sanırım:)
ben kaçar yine yok bu miniklerden fırsat:)

herkese selam güzel annişler doğum yapanlara hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün diyorum doğumunu bekleyenlere Allah yardımcınız olsun bu sıcaklarda beklemek kabus diyorum ve kızlar aklınızda olsun bol bol uyuyun be kadar uslu olursa olsun bebek 40 gün günde 40 kere emer lafı cidden doğruymuş. kızım bugün tam 2 haftalık oldu inanılmaz bir duygu anne olmak müthiş bişi o daha dudağını büzdüğünde senin ağlaman çok uyudu acıkmıştır uyansada emsin diye kendinden önce onu düşünmek, canı gram bişey yemek yemek istemediği halde sırf sütün gelsin diye ağzına sürmediğin herşeyi yemek demekmiş. inşallh bekleyenlerde hayırlısıyla kucağına alırlar bebeklerini :KK16::KK16::KK16:

sağol canım, ekleyeyim bakalım :nazar: maşallah diyelim nazar değmesin...

bu ne sevimli bişey böyle yaa :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
allahım nazarlardan korusun
koskocaman maşallahhh diyorum

bu arada böyle sıfır kollularla mı duruyor evde?
altında ne var bişey var mı?
hergün banyo yapıyor musunuz?
ilk zamanlar nasıl giydirmem gerektiği konusunda çok kararsızım yaa

sağolasın canım
kendime gelir gelmez ya topiğe yazarım tlfndan ya da birinize msj atarım
hayırlısıyla bir doğsun oğlum inşallah

rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım ne güzel bebişine kavuşcaksın sonunda:KK16: benim hala gözümün önünde o doğduğu an eli ağzında doğdu aç kızım :KK16:

rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım ne güzel bebişine kavuşcaksın sonunda:KK16: benim hala gözümün önünde o doğduğu an eli ağzında doğdu aç kızım :KK16:

çok sağol canım
inşallah sağlıklı doğar ben de böyle güzel anılarını hatırlarım
senin sezeryan mıydı canım?
sezeryandan bir gün önce et türü yesem ağır mı gelir acaba? siz ne yediniz bigün önce?
bir de bebişini nasıl giydiriyosun canım? kısa kollu falan mı patikli alt vs giyiyor mu?

ayy ne kadar güzel taze anneler gelmiş:KK52:benim poyrazım da doğsa da 1 aylık olduğu günleri görsek artık..bu arada maşallah oğlun çok tatlı:nazar:İsmi poyraz olunca da duygulandırdı beni:)

bu ne sevimli bişey böyle yaa :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
allahım nazarlardan korusun
koskocaman maşallahhh diyorum

bu arada böyle sıfır kollularla mı duruyor evde?
altında ne var bişey var mı?
hergün banyo yapıyor musunuz?
ilk zamanlar nasıl giydirmem gerektiği konusunda çok kararsızım yaa

sağol teyzesi :KK52:

evet canım ilk günler hava serindi. Mayıs 14'de doğduğu için uzun kollu hatta hırka bile giydi. Şimdi ev çok sıcak, sıfır kollu ve kısa kollularla bile terliyor.
altında sadece çorap var canım. evet her gün akşamları yıkanıyor, gece kavramını anlaması için akşamları yıkıyoruz..

çok sağol canım
sezeryandan bir gün önce et türü yesem ağır mı gelir acaba? siz ne yediniz bigün önce?
bir de bebişini nasıl giydiriyosun canım? kısa kollu falan mı patikli alt vs giyiyor mu?

ben acil sezeryana alındığım için plansız yemiştim bir gün önce..tavuk yemiştim ama ekmek yememiştim..ertesi gün ameliyata girmeden tuvalete girdim ameliyattan sonra bile millet gaz çıkaramadan ben 2 kez bağırsaklarımı boşalttım çok rahatlatıyor.sindirimi kolay şeyler yemeni tavsiye ederim..bol su iç..genel anestezi mi olacak yoksa epidural mi? Ben spinal oldum bebeim küçük diye iyikde öyle olmuşum

ayy ne kadar güzel taze anneler gelmiş:KK52:benim poyrazım da doğsa da 1 aylık olduğu günleri görsek artık..bu arada maşallah oğlun çok tatlı:nazar:İsmi poyraz olunca da duygulandırdı beni:)

çok sağol canım

ay evet bu sıcakta bebeği nasıl giydirmeliyiz,ilk günleri dünyaya alışması zor diyorlar.

çok sağol canım

sezeryan oldu benim spinal sezeryan ağrılarım hiç olmadı desem yeridir maşallh diym ama doğumdan hemen sonra eşim kemik aldı kemik suyuna bol bol çorba yaptılar içtim hemşireler yürüttükten sonra hemen yürüdüm ve bol bol yürümeye çalştım tek sorunum kanım hep düşüktü benim kansızlıktan suan halsizlik devam ediyo çok çabuk tansiyonum düşüyo. depresyonu sormuşsun depresyon değilde stresten bünyen şaşıyo biraz herşeyi bilsende hiç bişi bilmiyo gibisin.:KK1: ben annemler ne zaman gitmeye kalksa ağlamaya başladım mecburen oturdular yanmda hep bugün iyiyim ama sürekli bir ağlak moddayım. 4. gün korsemi taktım ki zaten 12 kilo almştım 10 günde 15 kilo verdim hala daha veriyorum ama yemek yiyemiyorum çok. bebeğimi ince giydiremiyorum kızım sıcak seviyo ilk defa bugün battanye attım üstüne hep pamuk yorganlarda çorap patikle uyudu. bebeğine bağlı o birazda bizimki gazlı bir bebek olduğu için heralde kendi istiyo sıcağı:KK16: bu arada sütün gelmezse sakın korkma ağlama benm 2 gün gelmedi ağla ağla mahvoldum ama şimdi şükür bol bol suşu şeyler ye inşallh utar bebeğin memeni uyanmak üzere diye aklıma ne geldiyse yazdım biraz karışık oldu ama :KK1:

ben acil sezeryana alındığım için plansız yemiştim bir gün önce..tavuk yemiştim ama ekmek yememiştim..ertesi gün ameliyata girmeden tuvalete girdim ameliyattan sonra bile millet gaz çıkaramadan ben 2 kez bağırsaklarımı boşalttım çok rahatlatıyor.sindirimi kolay şeyler yemeni tavsiye ederim..bol su iç..genel anestezi mi olacak yoksa epidural mi? Ben spinal oldum bebeim küçük diye iyikde öyle olmuşum

spinal olacak sanırım (epiduralle ikisinin farkını bilmiyorum açıkçası, genel değil ama)
ben zaten hiç ekmek yemiyorum da
şimdi canım iskender istiyor, son kez yesem dedim de eşim de sindirimi kolay şeyler ye et zor olur dedi (gerçi benim de pek bağırsak problemim olmadı şimdiye kadar ama)

sezeryan oldu benim spinal sezeryan ağrılarım hiç olmadı desem yeridir maşallh diym ama doğumdan hemen sonra eşim kemik aldı kemik suyuna bol bol çorba yaptılar içtim hemşireler yürüttükten sonra hemen yürüdüm ve bol bol yürümeye çalştım tek sorunum kanım hep düşüktü benim kansızlıktan suan halsizlik devam ediyo çok çabuk tansiyonum düşüyo. depresyonu sormuşsun depresyon değilde stresten bünyen şaşıyo biraz herşeyi bilsende hiç bişi bilmiyo gibisin.:KK1: ben annemler ne zaman gitmeye kalksa ağlamaya başladım mecburen oturdular yanmda hep bugün iyiyim ama sürekli bir ağlak moddayım. 4. gün korsemi taktım ki zaten 12 kilo almştım 10 günde 15 kilo verdim hala daha veriyorum ama yemek yiyemiyorum çok. bebeğimi ince giydiremiyorum kızım sıcak seviyo ilk defa bugün battanye attım üstüne hep pamuk yorganlarda çorap patikle uyudu. bebeğine bağlı o birazda bizimki gazlı bir bebek olduğu için heralde kendi istiyo sıcağı:KK16: bu arada sütün gelmezse sakın korkma ağlama benm 2 gün gelmedi ağla ağla mahvoldum ama şimdi şükür bol bol suşu şeyler ye inşallh utar bebeğin memeni uyanmak üzere diye aklıma ne geldiyse yazdım biraz karışık oldu ama :KK1:

çok sağol canım deneyimlerin için
bende de kansızlık var maalesef
ama toparlarız inşallah

bir de sezeryandan bir gün önce ne yemek yedin canım?
hafif şeyler mi yemek gerekiyor
iskender yemek istiyorum ben :KK1:
maşallah çok güzel kilo vermişsin, darısı bana
korseyi doktoruma sormadım ben sen sordun mu?
ben de kullanmak istiyorum
o sarkık göbeğimi gördükçe psikolojim bozulur benim heralde

X