- 11 Ekim 2011
- 308
- 31
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #36.521
Canım Allah analı babalı büyütsün inş.
Ya kızlar 39. haftamdayım hala sancım falan yok ya hiç sancım olmazsa bebek doğum kanalına girmezse diye korkular başladı bende normal doğuma çok hazırladım kendimi.
Böbreklerime baskı yaptığı için kızım ayakta duramıyorum yürüyüş yapamıyorum 5-6 gündür evdeyim çok sıkıldım bir yandan da sıcaklar puff((
Saat 14:15 te sezeryanla oğlum doğdu. 3600 kg 51 cm.ikimizde iyiyiz çok şükür.
günler geçmiyor mu nedir
Ama benim doktorum beni biraz korkuttu,kanala girmesi gerekiyodu falan diye..."sonuna kadar bekleyip kalp atışları düzensizleşip acil sezeryana almışlar geçen gün bi bayanı" diye anlattı.Senin doktorun olaya daha farklı yaklaşmış.O yüzden kararsızım.Bu arada ne kadarda bir kontrole gidiyorsun?oyyyy oyyy:2:
Kızlarrrr selam :)
Bu gün dr um yurtdışından geldi ve görüşmeye gittim yarın saat 11 de sezeryan saati verdi...anestezi uzmanıyla görüştüm epudural olamıyorum malesef kan sulandırıcı kullandığım için.....genel anestezi olacağım.....hakkımda hayırlısı buymuş yapacak bişey yok...
ben yarın oğlumu kucağıma alacağım inşallahhhh kızlarrr :)
kızlarr kızım uyumsken gırıım dedımmm galıba hormonlarım dususte yada lohusalık donemındnmı durup durup aglıorum nezaman gecıcek dıe sezeryn yerıme bakıp karnıma bakıp umarım bunalıma gırmem bu hamılelık depresyonu dedıklerı seye 40 çıkasaya kadar kafam hiç rahat olmuck galıba
Kızlarrrr selam :)
Bu gün dr um yurtdışından geldi ve görüşmeye gittim yarın saat 11 de sezeryan saati verdi...anestezi uzmanıyla görüştüm epudural olamıyorum malesef kan sulandırıcı kullandığım için.....genel anestezi olacağım.....hakkımda hayırlısı buymuş yapacak bişey yok...
ben yarın oğlumu kucağıma alacağım inşallahhhh kızlarrr :)
nasıl yani,kna sulandırıcı kullananlar epidural olamıyomuymuş,sebebi neymiş peki?
kızlar bugün kontrolüm vardı.biraz canım sıkıldı
suyum bozulmaya başlamış kaka da olabilir bebeğin üzeerindeki beyaz yağlı tabaka olabilir ikisi de ultrasonda aynı şekilde görünür dedi.
son araştırmalarda nst iyiyse bebeği almayın takip edin diyorlar senin de nst'n iyi bebeğin hareketlerini takip et dedi.
ona da stres yaptım ya bir şey olurda farketmezsem diye
39+4 üm hala kanala girmemiş ağırlığı 3780 olmuş.sancım da yok.cumartesiye tekrar çağırdı.bdt'm bitiyor.
bir arkadaş biraz önce 39.haftada hala kanala girmemiş benimle aynı olan var mı demişti.ben varım