-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #36.401
ayy canım benim ben de bilemedim şimdi ama.. sanki daha erken beklemek daha mantıklı geliyo kulağa..Iyi geceler
Sicaklardan dolayi sessiz kalmis sanki burasi
Ben yarin ebeye gitcem kontrole saat 10 da. Oglum hala iri ise suni sanci teklif edilcek. Ve ben kabul etsemmi,yoksa dogumun kendiliginden olmasini mi beklesem bilmiyorum. Aklim cok karisik. Annem kabul et diyor,kaynanam etme. Esim sen bilirsin,haziran annelerine sor diyor
Aklim cok karisik ya. Ebe ile gorusmeden panik yaptim
bu satte kimse yok ama sabah okursunuz
88prensesten msj geldi
suyu gelmisti sabah hani
bebek kakasini yapmis acil sezeryan olmus
cok agrii varmis
bebegin bobrek degerleri yuksek cikmis kuvezdeymis
dua bekliyor bizden
Hayırlı sabahlar kızlar... geceyi geceye ekleyerek sabah ettim..Dün akşam 11 den beri düzenli aralıklarla kasılmalarım var,rutin yarım saatte bir sancı giriyor belimden kasıklarıma ve zerre uyumadım... Dayanılmayacak sancılar değil ama nasıl anlatsam adet sancısı gibi.. Az önce de midem feci ağrıdı,ishal olmuşum... Ama ne nişanım geldi ne de suyum.. Sancılarım daha da sıklaşırsa doktora gidicem,doğuracam mı ne:18:
ayyy kuzuuuum ne güzel bi hbr bu.. ben de düzeni kontrol etmek için bekliyorum ama oturmadı halen. iki gündür şu künt bel ağrısı diye geçen menem şeyden çekiyorum.. namaza kalktım, o andan itibaren kasıklarıma da 30-40 sn arası süren sancı giriyo ama düzenli diil..Hayırlı sabahlar kızlar... geceyi geceye ekleyerek sabah ettim..Dün akşam 11 den beri düzenli aralıklarla kasılmalarım var,rutin yarım saatte bir sancı giriyor belimden kasıklarıma ve zerre uyumadım... Dayanılmayacak sancılar değil ama nasıl anlatsam adet sancısı gibi.. Az önce de midem feci ağrıdı,ishal olmuşum... Ama ne nişanım geldi ne de suyum.. Sancılarım daha da sıklaşırsa doktora gidicem,doğuracam mı ne:18:
Sanada hayirli sabahlar canim
Dogum baslamak uzere sanki :)
Dedigin gibi sanci sıklasip o 5 dk da bir girip 1 dk suren surece girince hemen hastaneye uç
Cok heycanli. Allah kolaylik versin
Bendede belime ve kasiklarima agri girdi dun aksam yatmadan. Ama baskada birsey yokoglum da kipir kipir.
ayyy kuzuuuum ne güzel bi hbr bu.. ben de düzeni kontrol etmek için bekliyorum ama oturmadı halen. iki gündür şu künt bel ağrısı diye geçen menem şeyden çekiyorum.. namaza kalktım, o andan itibaren kasıklarıma da 30-40 sn arası süren sancı giriyo ama düzenli diil..seninki hayra çıksın inş.. suyun gelmeden sancının gelmesi iyi bir şeymiş üstelik.. sancı olmadan doğum olmuyor çünkü. en kötü suyu da patlatıyolarmış..
Evet haklısın böyle odunlukları sallamaktan başka bişey rahatlatmıyor.Bazen eslerimiz odunlasiyor konu ciddi olsada. Rahat insanlar
Salla rahatlarsin
Kipir kipir ya demekki senin kiz. Bende yerleri dar ama hala nasil boyleler anlamiyorum.
Bakarsin bebisin persembeye kalmaz. Suan kac dakikada bir giriyor ve ne kdr suruyor sancin?
Evet haklısın böyle odunlukları sallamaktan başka bişey rahatlatmıyor.
Yine yarım saatte bir giriyor ve 50-60 saniye kadar sürüyor ve geçiyor... İnş yalancı sancılardan değildir!..
Uzun sure ayaklari yere koyup oturunca benim de sisiyor. Dun yuruyuste ellerim sisti mesela. Yururken asagida oluyor yamaşallah canım sana
ben 1 saat bilgisayarın başında oturdum
sağ ayağım nasıl şişmiş anlatamam
şu an yatarak yazıyorum :)
Cok uzuldum, buyuk sanssizlik. Tuananin da oyle olmustu, dogum basladiktan sonra kakasini yapmis velet.bu satte kimse yok ama sabah okursunuz
88prensesten msj geldi
suyu gelmisti sabah hani
bebek kakasini yapmis acil sezeryan olmus
cok agrii varmis
bebegin bobrek degerleri yuksek cikmis kuvezdeymis
dua bekliyor bizden
Hayirlisi olsun. Sanirim dogum cok yakin, bugun bebis gelebilir. İshal de dogum belirtileri arasinda...Hayırlı sabahlar kızlar... geceyi geceye ekleyerek sabah ettim..Dün akşam 11 den beri düzenli aralıklarla kasılmalarım var,rutin yarım saatte bir sancı giriyor belimden kasıklarıma ve zerre uyumadım... Dayanılmayacak sancılar değil ama nasıl anlatsam adet sancısı gibi.. Az önce de midem feci ağrıdı,ishal olmuşum... Ama ne nişanım geldi ne de suyum.. Sancılarım daha da sıklaşırsa doktora gidicem,doğuracam mı ne:18:
günaydın kızlarrr
ben bugün de doğurmadım
günaydın kızlar 10dk evden çıkıyorum heycandan ölüyorum geceyi wcde geçirdim karın ağrısından açım midem bulanıyo oğlumda gece hastalandı öksürükten uyuyamadı aklımda onda kalıcak tam zamanında hasta oldu dua edin bana kızım küçük hatırlarsanız sağlıklı doğsun sizleri seviyorum hoşçakalın
iyi geceler,haziran annelerii
var mı doğuran ya da doğumu başlayan
bizim bugün muayene günümüzdü
kızım 3 kilo 48,5cm boyunda bir prenses olmuş
dr amcamız kilomuzu çokk beğendii bende 21 günde 1 kilo almışım aslında bebişim almış o kiloyu
bu arada doğum tarihi belirleik haftaya çarşamba tekrar kontrolümz var herhangi bi değişiklik olmazsa gidişatımızdaa
2 TEMMUZDA MELEĞİMİ KUCAĞIMA ALIYORUUMMM
ıkınsamda sıkınsamda temmuz annesi olucam sanırımm, kızım sağlıcakla gelsinde düyaya
bu arada bdt miz 5 temmuz değil 12 temmuz olarak hesaplanıyor
Uzun sure ayaklari yere koyup oturunca benim de sisiyor. Dun yuruyuste ellerim sisti mesela. Yururken asagida oluyor ya
Yuruyus benim kafayi da rahatliyor biraz, gelene gecene bakip dikkatimi baska seylere verebiliyorum. Onun disinda kafamda bir ofke bulutuyla geziyorum.
Cok uzuldum, buyuk sanssizlik. Tuananin da oyle olmustu, dogum basladiktan sonra kakasini yapmis velet.
Dun izledigim videoda kizin 13 gun geciken bebegi de kaka yapmisti ama normal dogurttular. Bebek kakasini yememisti ama.
Hayirlisi olsun. Sanirim dogum cok yakin, bugun bebis gelebilir. İshal de dogum belirtileri arasinda...
Canim sana da gunaydin. Ben de dogurmadim, vardir bizimkilerin bir bildigi. İcersi cok rahat herhalde
Kızlar doktor yatis verdi. Serum veriyolar. Serum bitince suni sancı verecekler. Sancim var ama açılma yok. Kanala da girmemiş. Sezeryana dönme ihtimali yüksek. Ama yine de denemek istedim. Suyumuz azalmış biraz. Dua edin ne olur. Yavaş yavaş tirsmaya başladım.
Kızlar doktor yatis verdi. Serum veriyolar. Serum bitince suni sancı verecekler. Sancim var ama açılma yok. Kanala da girmemiş. Sezeryana dönme ihtimali yüksek. Ama yine de denemek istedim. Suyumuz azalmış biraz. Dua edin ne olur. Yavaş yavaş tirsmaya başladım.