2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Kızlar doktor yatis verdi. Serum veriyolar. Serum bitince suni sancı verecekler. Sancim var ama açılma yok. Kanala da girmemiş. Sezeryana dönme ihtimali yüksek. Ama yine de denemek istedim. Suyumuz azalmış biraz. Dua edin ne olur. Yavaş yavaş tirsmaya başladım.

günün bitti diye mi yatış verdiler cnm?
Allah yardımcın olsun, hayırlı doğumlar olsun inşşş

Bu sabah uyzndim, bugun ayin 13u bugun dogmasin dedim. Benim kiz biraz aksi ya bugun dogabilir. Birseyler oluor ama dur bakalim...

nişanım geldi duzenlı sancılar var ben gıdıom kızlar dua edin...

aa a :KK52:bdt miz aynı darısı başıma:KK52:rüyamda benim de gelmişti..dualarımız sizinle allah yardımcınız olsun..

Kızlar doktor yatis verdi. Serum veriyolar. Serum bitince suni sancı verecekler. Sancim var ama açılma yok. Kanala da girmemiş. Sezeryana dönme ihtimali yüksek. Ama yine de denemek istedim. Suyumuz azalmış biraz. Dua edin ne olur. Yavaş yavaş tirsmaya başladım.

bebişler sırayla geliyor,allah yardımcın olsun canım..Allah bebişine de sana da sağlık versin.

Biz pzt aksami benim hastane cantasini sunu bunu arabanin bagajina koyduk. Sabah kocam aradi bu kurabiyelerin sekeri erimez mi sicaktan diye.
Herseyden o kadar vazgecmisim ki amaaaan birak erisin dedim, cikolatalar falan da vardi. Gun icinde kapali otoparkta ama sabah ve aksam 6dan sonra gunes isitiyordur tabii. İki hafta oncesine kadar bunlar ne kadar onemli seylerdi. Simdi hic biri umrumda degil:-)

Nisan mi geldi suyun mu geldi? Hangi sikayetlerle gittin hastaneye? İnsallah acilma olur, guzel nefesler al ver. Bir de yatma, yere comel, bacaklarini kurbaga gibi ac. Umutsuz olma, korkma da canim benim.

Kontrolüm vardi bugün. Suyumuz azalınca alalım artık dedi. Hayırlısı bakalım.

Bu arada sabaha kadar seninle sancı çekiyorduk. Günlerimiz yakın seninle.

Takip edemiyorum pek topigi. Akşamı bulur herhalde. Haber ederim sizi.

Biraz sancim var, kasiklarda biraz birseyler hissediyorum. Dune kadar olmayan seyler ama ahh uhhh demiyorum.
Yarin zaten nstye girecektim, bakalim takipteyiz. Bir de benim agri esigm yuksek, o yuzden birsey diyemiyorum sudur budur gibi.

Biraz sancim var, kasiklarda biraz birseyler hissediyorum. Dune kadar olmayan seyler ama ahh uhhh demiyorum.
Yarin zaten nstye girecektim, bakalim takipteyiz. Bir de benim agri esigm yuksek, o yuzden birsey diyemiyorum sudur budur gibi.

hadi bakalım hayırlısı olsun...
inşş beklediğin gibi olur, yarın kontrole değil de doğuma gitmiş olursun cnmm.

Kontrolüm vardi bugün. Suyumuz azalınca alalım artık dedi. Hayırlısı bakalım.

Bu arada sabaha kadar seninle sancı çekiyorduk. Günlerimiz yakın seninle.

Takip edemiyorum pek topigi. Akşamı bulur herhalde. Haber ederim sizi.

Hadi insallah sen de ben de kurtuluruz bugun. Allah yardimcin olsun canim. Dedigim gibi yatma sakin, yercekimi asagiya dogru oldugu icin ayakta olmak isini kolaylastirir.

Ben ebedeyim suan:18: cagirmasini bekliyorum
Sanirsam suni derse kabul etcem
Off aklim hala karisik :KK48:
Sabaha kadar onun yuzunden uyuyamadim. Sonra adet sancisi basladi,belimede girdi agri. Hep stressden sanirsam

Günaydınnnnnnnn annişler,

Mine doğuma gitmiş:KK52::KK52::KK52: hadi hayırlısıyla alsın oğlusunu kucağına

Öznur gözün aydın sağlıkla büyüt kızını

88 prenses gecmiş olsunnnn

prensescim inşallah çok kosa zamanda kavuşursun bebeğine
doğuma gidenler rabbim kolaylık versin size de
benimde gece wc kalkınca çok büyük bi ağrı girdi bi defaya mahsus ve sanırım tansiyonum düştü o sıra,gözüm falan karardı,acaba dr a gitsek mi falan düşünürken bi tuzlu ayran içtim,biraz iyi geldi ama sancı takip etcem diye de uyuyamadım,çok fena uykum,aynı zamanda da işlerim var

Kızlar gece boyunca düzenli olan sancıların tekrar düzensizleşti,devam ediyor ama düzenli değil.. Bi de ishalim daha beter arttı,wc den çıkamıyorum resmen:KK17:
Yarın sabah erkenden gidicem doktora tabi ozamana kadar doğurmazsam:18:

Kızlar gece boyunca düzenli olan sancıların tekrar düzensizleşti,devam ediyor ama düzenli değil.. Bi de ishalim daha beter arttı,wc den çıkamıyorum resmen:KK17:
Yarın sabah erkenden gidicem doktora tabi ozamana kadar doğurmazsam:18:

simuzercim ishalde doğum belirtisi derler ama,bi gitsen mi ki dr a

simuzercim ishalde doğum belirtisi derler ama,bi gitsen mi ki dr a

Biraz daha bekleyeceğim,sancılarımı evde çekmek daha rahatlatıyor beni,hastanede habire açılma var mı diye muayene ediyolar ya o beni çok kasıyor.Bakalım hakkımızda hayırlısı,dayanamayacak gibi olursam gidicem galiba bugün dr a.

X