2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Allah yardımcınız olsun
bebeğini kucağına sağlıkla alırsın inşş
öznurla dün konuştum hafif ağrılarım
var demişti sesi iyi geliyordu bebekte iyiymiş çok şükür

kızlar bugün zemzem suyu geldi kızımın küçük suluğuna koydum yarın ağzına bi damla vericem şifa olsun inşallah sizede tavsiye ederim kızlar

selam kızlar, ben anca geldim doktordan. günümüz belli oldu. ben en erken cuma olur diyordum hatta haftaya kalır diyordum ama dr uuz bu beklemez haftaya perşembe alalım dedi. :S
fena heyecan bastı beni, yarın değil öbürgün oğluma kavuşacam inşallah. çok tuhaf duygular içindeyim :S :S
bu arada geçmişe bakamadım, adaer ve 88prenses22 den haber var mı? bugün ikisi doğurcaktı sanki.
bir de kafamı spinal ile karıştırdılar, ben genel anestezi istiyordum ama herkes spinal daha iyi diyor bilemedim yarın anestezi uzmanı ile görüşecem bakalım :S

canım gözün aydın bende yarın spinal sezeryan olucam kendi dr bile spinal olmuş ben ona çok güveniyorum bakalım ne olcak bu arada kızlar sondayı konuştum drumla uyuştuktan sonra takıcakmıi bana dediki herkes ondan korkuyo amelyata giren biri için sonda nedir ki dedi bana neyseki tamam dedi yoksa canlı takcaktı

selamünaleyküm haziran anneleri geçmişi okuyamadım selam verip çıkıcam doğum yapanların gözü aydın olsun sağlıkla büyütsünler bebişleri, doğum yapmayanlarada RABBİM yardım etsin hayırlı kolay doğumlar nasip etsin

tşk kızlar göz nezleside oldum ateşimde çıktı sanırım eşim gelsin hast. gidelim en iyisi:2:

canım geçmiş olsun acil şifalar, umarım önemli birşey değildir. bu arada tatlım mesajını aldım ama ben daha özelden mesaj atamıyorum facede bulamadımki seni ne çok adaşın varmış. resminide bulamadım nasıl yapsak bilemedim:44:

selam kızlar bebek olunca eskisi gibi sık giremiyor insan anca uyuttum kızımı kızlar doğumdan sonra sizlere önereceğim şey sakın kuru bir şekilde bebeğinizi emzirmeyin. normal olduğu halde 2 gün gelmedi sütüm birde üstüne kuru bir şekilde emzirince şuan acı çekiyorum öyle böyle bir acı değil. Allah düşmanıma vermesin o kadar yani tavsiyem doğurmadan göğüs uçlarınızı ne yapıp edip yumuşatın. şuan lansinoh kremini kullanıyorum biraz daha iyiyim.

Allahımmmm cok sıcak :111::111:
Resmen şıpır şıpır ter boşalıyo oturduğum yerde :96:
Acaba doğumhane sıcak mıdır, soğuk mu :97::120:

off kızlar ya
gitti gidiyordan bebek şekeri siparişi vermiştim
ama satıcının girdiği kargo numarası yanlış
bugün gelmedi de
napcam ben şimdi
hayatta yetişmez

off kızlar ya
gitti gidiyordan bebek şekeri siparişi vermiştim
ama satıcının girdiği kargo numarası yanlış
bugün gelmedi de
napcam ben şimdi
hayatta yetişmez
Canim istersen e-cikolata die bi site var ona bak ben kod 208 i sectim istnbldaysan teslimat iki gunde oluomus netfen siparis formunu doldurdum bide aradim ole iletisime gectim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…