- 18 Ocak 2011
- 32
- 0
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #36.441
slm kızlar az önce kontrolden geldik doktorumuuz daha cook var dedı...en az 2 hafta kesın var belki 3ü bile bulur dedi..ama 3.200 gr olmus
sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.....
slm kızlar
iki gündür çektiğim künt bel ağrıları hayra çıktı.bu sabah 5 ten 9 a kadar 10 dk da bir düzenli sancı girdi bir ara 8 e de düştü iki damla kahverengi leke geldi.. hemen soluğu kuaförde aldım son hazırlıklar için orada sancılar düzensizleşti sanki ya da tam takip etmedim. şimdi de eve geldim, wc de yıkarken elime hafif kanlı kaygan birşey geldi.. yaniiii nişanım geldi annemle eşime müjdeyi verdim bundan sonraki iki hafta içinde herhangi bir anda doğum olabilir diye. annem hastaneyi arattı,dr umun kayınvalidesi acildeymiş,dolayısıyla o da. ama ebeyle konuştum diğer dr a gözükücem,sancın da varsa gel kafan rahat etsin,görsek iyi olur dedi..
annem otobüse binmeme de izin vermedi. eşim gelecek,babamların arabayla geçicez hastaneye.. yapacak işim çok.bi karnımı doyurayım,çantaları kapıya doğru taşıyım bakalım.. belli olmaz bu yolun dönüşü olmayabilir de.. ama şu an doğuracak gb hissetmiyorum daha çok var bence.. gene gelir yazarım kızlar.. ama dua edin hayırlı hbrlerle döneyim olur mu
7 günün kalmış inşallah doğurursun canımslm kızlar
iki gündür çektiğim künt bel ağrıları hayra çıktı.bu sabah 5 ten 9 a kadar 10 dk da bir düzenli sancı girdi bir ara 8 e de düştü iki damla kahverengi leke geldi.. hemen soluğu kuaförde aldım son hazırlıklar için orada sancılar düzensizleşti sanki ya da tam takip etmedim. şimdi de eve geldim, wc de yıkarken elime hafif kanlı kaygan birşey geldi.. yaniiii nişanım geldi annemle eşime müjdeyi verdim bundan sonraki iki hafta içinde herhangi bir anda doğum olabilir diye. annem hastaneyi arattı,dr umun kayınvalidesi acildeymiş,dolayısıyla o da. ama ebeyle konuştum diğer dr a gözükücem,sancın da varsa gel kafan rahat etsin,görsek iyi olur dedi..
annem otobüse binmeme de izin vermedi. eşim gelecek,babamların arabayla geçicez hastaneye.. yapacak işim çok.bi karnımı doyurayım,çantaları kapıya doğru taşıyım bakalım.. belli olmaz bu yolun dönüşü olmayabilir de.. ama şu an doğuracak gb hissetmiyorum daha çok var bence.. gene gelir yazarım kızlar.. ama dua edin hayırlı hbrlerle döneyim olur mu
ayyy nasıl bu nasıl sıcak,sıcaktan midem de bulanıyor,hamilelik daha bir zor oluyor.
gecmis olsun canım..bencede bi git de ilerlemeden atlat..
son zamanlar zor olur hasta hasta..
jelibon bende warım. eminim en sona ben kalıcam bu kadar ağrıyla, sızıyla..
napalım hayırlısı olsun.. herkesi doğum şeysi sardı
geçmiş olsun canım, bence de hemen dr a git. son dakika ne kadar cabuk iyileşirsen o kadar iyi.
canım geçmiş olsun acil şifalar, umarım önemli birşey değildir. bu arada tatlım mesajını aldım ama ben daha özelden mesaj atamıyorumfacede bulamadımki seni ne çok adaşın varmış. resminide bulamadım nasıl yapsak bilemedim:44:
Günaydın arkadaş çok kötü bir gece geçirdim. şimdide klimayı açtım yatıyorum sıcaklar mahvediyor beni gribim o yüzden ateşte basıyor ne yapacağım bilmiyorum
Tşk ederim kızlar ıhlamur filan içtim doktorumu aramadım :18:
prensese msj attim
bebegin cigerlerinde de hava varmis
1 hafta kuvezde kalabilirmis
cok uzuldum dua edelim kizlar
çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.
elif sana da çok geçmiş olsun cnm, dünden daha iyisindir umarım