- 28 Kasım 2011
- 1.772
- 0
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #36.421
Kızlar doktor yatis verdi. Serum veriyolar. Serum bitince suni sancı verecekler. Sancim var ama açılma yok. Kanala da girmemiş. Sezeryana dönme ihtimali yüksek. Ama yine de denemek istedim. Suyumuz azalmış biraz. Dua edin ne olur. Yavaş yavaş tirsmaya başladım.
Bu sabah uyzndim, bugun ayin 13u bugun dogmasin dedim. Benim kiz biraz aksi ya bugun dogabilir. Birseyler oluor ama dur bakalim...
nişanım geldi duzenlı sancılar var ben gıdıom kızlar dua edin...
Kızlar doktor yatis verdi. Serum veriyolar. Serum bitince suni sancı verecekler. Sancim var ama açılma yok. Kanala da girmemiş. Sezeryana dönme ihtimali yüksek. Ama yine de denemek istedim. Suyumuz azalmış biraz. Dua edin ne olur. Yavaş yavaş tirsmaya başladım.
Bu sabah uyzndim, bugun ayin 13u bugun dogmasin dedim. Benim kiz biraz aksi ya bugun dogabilir. Birseyler oluor ama dur bakalim...
nasıl yani, neler oluyor
olsun 13 ne var, cuma değil nasılsa bişi olmaz
Nisan mi geldi suyun mu geldi? Hangi sikayetlerle gittin hastaneye? İnsallah acilma olur, guzel nefesler al ver. Bir de yatma, yere comel, bacaklarini kurbaga gibi ac. Umutsuz olma, korkma da canim benim.
cuma olsa ne olur ki ?:26:
Biraz sancim var, kasiklarda biraz birseyler hissediyorum. Dune kadar olmayan seyler ama ahh uhhh demiyorum.
Yarin zaten nstye girecektim, bakalim takipteyiz. Bir de benim agri esigm yuksek, o yuzden birsey diyemiyorum sudur budur gibi.
Kontrolüm vardi bugün. Suyumuz azalınca alalım artık dedi. Hayırlısı bakalım.
Bu arada sabaha kadar seninle sancı çekiyorduk. Günlerimiz yakın seninle.
Takip edemiyorum pek topigi. Akşamı bulur herhalde. Haber ederim sizi.
Kızlar gece boyunca düzenli olan sancıların tekrar düzensizleşti,devam ediyor ama düzenli değil.. Bi de ishalim daha beter arttı,wc den çıkamıyorum resmen
Yarın sabah erkenden gidicem doktora tabi ozamana kadar doğurmazsam:18:
simuzercim ishalde doğum belirtisi derler ama,bi gitsen mi ki dr a