- 28 Kasım 2011
- 1.772
- 0
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #2.901
bugün mayaladıysan açılmaz daha!
mayalayıp kapatınca 4 saat bir beze sarılı vaziyette dışarda durur sonra dolaba koyarsın 20 saat dolapta durur
24 saati tamamlayınca kaskatı güzel bir yoğurt elde edersin
ben öyle yapıyorum kalıp gibi oluyo
ütüyü seven varmı acababen sandalyeye oturupta yapıyorum anca belim kopuyo yoksa.
yoğurt mayalamayı bnde bilmiyorum hiç :) inş. tam kıvamında olmuştur canım
işte bezlerini açıp dolaba koycam, cam kapta olunca dışardan görcem oldu mu olmadı mı diye. olmaz mı öyle?
saol canım. inşş olur. süte yazık yoksa
canım az yapsaydın denemelik inş. tutmuştur ben hiç yapmadım beceremezsemde tefal yoğurtçu alırım artık tembel işi
işte bezlerini açıp dolaba koycam, cam kapta olunca dışardan görcem oldu mu olmadı mı diye. olmaz mı öyle?
saol canım. inşş olur. süte yazık yoksa
olur herhalde..cam kapta hiç denemedim tavsiyem güveç kaplarına mayala
fazla nemi kap emiyo ve yoğun bir yoğurt elde ediyosun
ben de ilk yaptım, az yaptım zaten olmazsa çok süt ziyan olmasın diye. dün forumda okudum işte nasıl yapılır yoğurt diye, bununla ilgili bayaa bi topic varmış. bazıları diyo makine iyi, bazıları diyo gereksiz. ne kadar düşündüysem artık yapiim mi yapmiim mi diye, rüyamda bile yoğurt mayaladım gece
yine sessizleşti burası,
kocalar işten gelcek yemek mi hazırlıyosunuz kızlarr
Ben yeni alisverisden geldim
Kocisin isten gelmesine daha cok var
Naber nasilsiniz?
Ay ben alisveris krizine girdim. Cok cici oyuncaklar gordum.
inanmıyorumm sen gideli çok oldu yenimi geliyosun daha
neler aldın bakalımmm
selamlar kizlar
daha yeni eve girebildim
karneler dagildi tatile ciktik sukur
kahvaltiya gittik arkadaslarla ordan sinema
ardindan oglusuma yeni ciciler aldim
eve geldim yorulmusum
neyseki tatil yarin
daha da gelmicektim tam alisverise isinmistim ama tansiyonum dustu yine eve zor attim kendimi
selamlar kizlar
daha yeni eve girebildim
karneler dagildi tatile ciktik sukur
kahvaltiya gittik arkadaslarla ordan sinema
ardindan oglusuma yeni ciciler aldim
eve geldim yorulmusum
neyseki tatil yarin
daha da gelmicektim tam alisverise isinmistim ama tansiyonum dustu yine eve zor attim kendimi
ay kızlar oğluşumla ütü yapıyorduk, ara verdim azcık size bi bakiim dedim. hhhhiiiiiiiiçççç sevmiyorum ütü yapmayı, nefret ediyorum
bi de ben bugün ilk defa yoğurt mayaladım, birazdan açıp bakıcam nasıl olmuş diye.şimdiden bebiş için tecrübe kazanıyım dedim