2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

işte bezlerini açıp dolaba koycam, cam kapta olunca dışardan görcem oldu mu olmadı mı diye. olmaz mı öyle?

ütüyü seven varmı acaba ben sandalyeye oturupta yapıyorum anca belim kopuyo yoksa.
yoğurt mayalamayı bnde bilmiyorum hiç :) inş. tam kıvamında olmuştur canım

saol canım. inşş olur. süte yazık yoksa

işte bezlerini açıp dolaba koycam, cam kapta olunca dışardan görcem oldu mu olmadı mı diye. olmaz mı öyle?

canım az yapsaydın denemelik inş. tutmuştur ben hiç yapmadım beceremezsemde tefal yoğurtçu alırım artık tembel işi

canım az yapsaydın denemelik inş. tutmuştur ben hiç yapmadım beceremezsemde tefal yoğurtçu alırım artık tembel işi

ben de ilk yaptım, az yaptım zaten olmazsa çok süt ziyan olmasın diye. dün forumda okudum işte nasıl yapılır yoğurt diye, bununla ilgili bayaa bi topic varmış. bazıları diyo makine iyi, bazıları diyo gereksiz. ne kadar düşündüysem artık yapiim mi yapmiim mi diye, rüyamda bile yoğurt mayaladım gece

olur herhalde..cam kapta hiç denemedim tavsiyem güveç kaplarına mayala
fazla nemi kap emiyo ve yoğun bir yoğurt elde ediyosun

olur herhalde..cam kapta hiç denemedim tavsiyem güveç kaplarına mayala
fazla nemi kap emiyo ve yoğun bir yoğurt elde ediyosun

hımm, evet cam kapta sıcaklık içinde buhar yapar.o da sulandırır. kendime güveç aliim bi tane bi dahakine öyle denerim.
saol canım bilgi verdiğin için

ay kıyamamm sen çok heves etmişsin rüyalarda bile gördüğüne göree

bende biraz sonra güveç kabında yoğurt mayalayacağım.yalnız kızlar benim bildiğim yoğurt mayalandıktan sonra buzdolabına kaldırıyoruz ya, bir gecede hiç ellemeden öyle dinlenmesi gerekiyor diye duydum.birde yoğurda metal kaşık sokunca daha çok sulanırmış tahta kaşık kullanmak gerekiyormuş. benim arçelik marka eski model bir yoğurt makinem var ama bence gereksiz bir şey. pek bir özelliği yok.aynı oluyor.ve çok daha az yoğurt yapılabiliniyor.ikide bir bitiyor.

inanmıyorumm sen gideli çok oldu yenimi geliyosun daha
neler aldın bakalımmm

Evet anca eve simdi girdim. Ama sirf alisverise gitmedim :)) Cikmisken heryere gittim. Dedeme gittim yemek yaptim dedeme,ordan anneme gittim Sonra eve geldim bi ara sonra tekrar ciktim bu sefer bebis icin alisverise ve anca girdim eve. Pek birsey alamadim cinsiyetini bilmedigim icin daha

2 body aldim,1 emzim,emzik ipi,termomatre,tirnak makasi,bide anneannesi body aldi
Gozume kestirdigim bir suru sey var ama : ))
Ben internetden cok bakiyorum,ama ay basi gelsin alcam herseyi

kızlar hoşbulduk telefondan griyorum çok zor oluyo ama idare edicem :) cinsiyetimiz belli deil bizm daha 6 şubatta detaylı ultrasonumuz var ozaman söyler doktor heralde sağlıklı olsunlar da yeter.

selamlar kizlar
daha yeni eve girebildim
karneler dagildi tatile ciktik sukur
kahvaltiya gittik arkadaslarla ordan sinema
ardindan oglusuma yeni ciciler aldim
eve geldim yorulmusum
neyseki tatil yarin
daha da gelmicektim tam alisverise isinmistim ama tansiyonum dustu yine eve zor attim kendimi

merhaba;

gecen gun sen sormustun sanirim. ben kimya mezunuyum ama hep yurtdisinda calistim. buraya donunce ozel sirketlerde calismak istemedim o yuzden formasyon aliyorum ya memurluk ya ogretmenlik artik ne cikarsa bahtima :)

2.trimester hayat boyu tansiyonumuzun en dusuk oldugu donemmis. dikkat edin.

4lu testim cikti bugun dr.a gittim sonucu gostermeye ve benimki yine gostermedi cinsiyetini birde inadina yapar gibi sirtini dondu

bende yine bisey alamadan dondum oysa alisveris yapa niyetim vardi bugun.

Hosgeldin
Yine neler aldin kiz bebise? Bitiremedin okadar almana ragmen

Ay kizlar su patige bayildim ben rengide cok seker

Eklentiler

• $S3151_B.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 30

tesadüfe bak aynen bende yoğurt mayaladım ben açtım güzel tutmuş :)))

iyi akşamlar kızlar dayanamadım bende az önce netten 150 tl lik bebiş alışverişi yaptım markafoniden:))hastane çıkışı,yelek,zıbın falan filan :)))

ben ılk hamılelığimi emzırıme sutyenlerıyle tamamladım dıyebılırım.bı heves çok da hoşuma gıdıyodu.ama ustune bı de 1 yıl emzırınce suytenden soğudum valla.halbukı hiç tarzım değildir öyle penye şeyler.nu kez almıyorum.doğuma kadar da almıycam ama emzırıken çok rahat oluyo açması kapaması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…